Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Kuinka paljon Uber-kyyti maksaa?

Suunnittele seuraava matkasi hinta-arvioijan avulla.

search
Anna noutopaikka
Navigate right up
search
Anna määränpää

Hintojen arviointi

Useimmissa kaupungeissa matkan hinta lasketaan etukäteen ennen kuin vahvistat kyydin. Muissa kaupungeissa näet arvioidun hintaluokan*. Matkan hintaan voivat vaikuttaa muun muassa nämä maksut ja tekijät:

* Katso kaupungissasi sovellettavat hintaehdot

Perusmaksu

Perusmaksu määräytyy matkan keston ja pituuden mukaan.

Toimintamaksu

Jokaiseen matkaan voidaan lisätä kiinteä maksu kaupungissasi. Se auttaa kattamaan toiminnallisia, turvallisuuteen liittyviä ja hallinnollisia kustannuksia.

Ruuhka-ajat ja ruuhkaiset alueet

Kun matkustajia on enemmän kuin vapaana olevia kuljettajia, hinnat voivat nousta väliaikaisesti, kunnes markkina on taas tasapainossa.

Näin matkustat alueellasi

;

Tienaaminen ajamalla Uber-sovelluksen avulla

Ratin takana

Tarjoa Uber-kyytejä milloin haluat ja tienaa oman aikataulusi mukaan.

Muut tavat

Tutustu sovelluksessa oleviin resursseihin ja promootioihin, joiden avulla voit maksimoida ansiosi.

Usein kysytyt kysymykset

  • Kun saavut määränpäähäsi ja nouset ajoneuvosta, kyytisi lopullinen hinta lasketaan automaattisesti ja veloitetaan valitsemaltasi maksutavalta.

  • Kyllä, voit tehdä kyytipyynnön useimmille suurille lentoasemille ja niiltä pois eri puolilla maailmaa. Voit katsoa lentoasemasivultamme, missä kaikkialla Uber on käytettävissä.

  • Uber on suunniteltu käytettäväksi useimmissa kaupungeissa ilman käteistä. Jos kaupungissa voi käyttää käteismaksuja, käteinen on valittava maksutavaksi ennen kyydin pyytämistä.

  • Avaa sovellus ja kirjoita määränpääsi Minne?-kenttään. Näet hinta-arvion eri kyytivaihtoehdoista. Voit katsoa alueesi tarjonnan vierittämällä.