Ohita ja siirry pääsisältöön

Istanbulin Sabiha Gökçenin kansainvälinen lentoasema (SAW)

Olitpa matkalla SAW:n lentoasemalta Istanbuliin tai Istanbulista SAW:n lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

Sanayi Mh., 34906 Pendik/Istanbul, Turkey
+90 216-588-88-88

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Uberin hinta-arvioija

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

Näin matkustat

 • Taxi Yellow1-4

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise1-4

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

Näin saat Uber-kyydin lentoasemalta

Pyydä kyytiä avaamalla sovellus

Kun olet valmis menemään ulos, avaa sovellus ja pyydä kyyti. Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava vaihtoehto.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle suoraan sovelluksessa. Lentoasemalla voi olla myös opasteet noutopaikalle.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan. Huomaathan, että noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Istanbulin lentoasema – vinkit

Wi-Fi Istanbulin lentoasemalla

Sabihan lentoasemalla ei ole ilmaista Wi-Fiä, mutta matkailijat voivat kirjautua langattomaan verkkoon pientä maksua vastaan. Sabiha Gökçenin lentoasemalla on kahdeksan kioskia, joissa voit käyttää internetiä.

Pysäköinti Sabiha Gökçenin lentoasemalla

Sabiha Gökçenin kansainvälisellä lentoasemalla, kävelymatkan päässä terminaalirakennuksesta sijaitsee monikerroksinen pysäköintitalo, joka tarjoaa erilaisia pysäköintimahdollisuuksia.

Matkatavaroiden säilytys Sabiha Gökçenin lentoasemalla

Kansainvälisten lentojen hallissa sijaitseva matkatavarasäilytys on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Voit jättää matkatavarasi säilöön pientä maksua vastaan. Sabihan lentoasema tarjoaa myös kantajapalveluita.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

Uber on käytettävissä SAW:n lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

Even if a trip is not very long, Uber rates to and from Sahiba Gökçen Airport may still be affected by time, traffic, and other factors. Check the Uber price estimator for approximate trip prices.

Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Lisätietoja

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.
Etsi lentoasema

Ajanvietettä Istanbulin lentoaseman terminaalissa

Uber on erinomainen vaihtoehto SAW-lentoasemalle saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. Sabiha Gökçenin lentoasema on yksi Istanbulin vilkkaimmista lentoasemista, ja sen kautta kulkee vuosittain yli 25 miljoonaa matkustajaa. Se on sijainniltaan erinomainen kaupungin itäosaan matkustaville. Sabiha Gökçenin lentoasema sijaitsee Istanbulin Aasian puolella, noin 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on erinomainen vaihtoehto kaupungin Aasian puolelle ja Darican kaupunkiin matkustaville, erityisesti modernin 320 000 neliömetrin suuruisen matkustaja-alueen ansiosta.

Sabiha Gökçenin lentoaseman terminaali

Sabiha Gökçenin lentoasemalla on yksi terminaalirakennus, josta lähtevät ja jonne saapuvat niin kotimaan kuin ulkomaan lennot. Terminaalissa on 112 lähtöselvitystiskiä. Lentoasemalla ja sen ulkopuolella sijaitsevissa rakennuksissa on myös konferenssikeskus ja VIP-tilat sekä pysäköintialue, hotelli ja ravintolamaailma. Sabiha Gökçenin lentoasemalta liikennöivät muun muassa seuraavat lentoyhtiöt:

 • Emirates
 • flydubai
 • Qatar
 • SunExpress
 • Turkish Airlines

Liikkuminen SAW-lentoasemalla

SAW-lentoasemalla on vain yksi terminaalirakennus, joten matkustajien ei tarvitse huolehtia terminaalista toiseen siirtymisestä. Lentoasemalle ja sieltä pois pääsee useilla kulkuvälineillä, kuten taksilla, bussilla, junalla ja Uberilla. Lentoasemalta pääsee kätevästi myös TEM-moottoritielle, joten jos vuokraat auton Sabiha Gökçenin lentoasemalta, pääset Istanbulin keskustaan helposti. Nelikerroksinen pysäköintitalo tarjoaa käytännöllisen pysäköintipaikan omalla autolla lentoasemalle saapuville.

Tekemistä Sabiha Gökçenin lentoasemalla

SAW-lentoasema tarjoaa laajan valikoiman läpi vuoden avoinna olevia myymälöitä, joista voit hankkia kaiken matkalla tarvittavan ennen lentoasi tai tuliaiset ystäville ja perheelle. Lentoaseman verovapaat ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset 4 500 neliömetrin kokoisessa myymälätilassa.

Sabiha Gökçenin lentoaseman lounge-tilat

SAW-lentoasemalla on useita loungeja niin kotimaan kuin ulkomaan lentojen hallissa, joissa voit rentoutua suojassa lentoaseman hälinältä.

Hotellit lähellä Sabiha Gökçenin lentoasemaa

Sabiha Gökçenin lentoasemalla on hotelli, joka sopii erinomaisesti välilaskuun tai Istanbuliin varhain aamulla saapuville matkustajille. Kolmikerroksisessa hotellissa on 128 huonetta, ja sinne on käynti sekä lähtevien että saapuvien lentojen alueelta. 30 minuutin matkan päässä lentoasemalta on tarjolla useita edullisia majoitusvaihtoehtoja sekä hintavampia hotelleja. Monissa hotelleissa on käytettävissä kokoushuoneita ja yrityspalveluja, jotka auttavat liikematkustajien työntekoa matkan aikana.

Kiinnostavia kohteita lähellä SAW-lentoasemaa

Jos teet pitkän välilaskun Sabiha Gökçenin lentoasemalle, voit tutustua useisiin kohteisiin ja nähtävyyksiin, erityisesti silloin jos sinulla on aikaa lähteä Istanbulin historialliseen keskustaan:

 • Sininen moskeija
 • Galatan torni
 • Grand Bazaar
 • Hagia Sofia
 • Topkapın palatsi

Katso lisätietoa SAW-lentoasemastatäältä.

Facebook
Instagram
Twitter