Ohita ja siirry pääsisältöön

Ontarion kansainvälinen lentoasema (ONT)

Olitpa sitten matkalla Ontarion lentoasemalta Planes of Fame -museoon tai Cucamonga-Guasti Regional Parkista ONT-lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

1923 East Avion Street, Ontario, CA 91761
+1 909-544-5300

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Uberin hinta-arvioija

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

Näin matkustat

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

Näin saat kyydin Ontarion lentoasemalta

Tee pyyntö, kun olet valmis menemään ulos

Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava kyytivaihtoehto. Valitse tämän jälkeen noutopaikka sovelluksesta.

Seuraa kimppakyytikylttejä

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Etsi kuljettajasi

Kuljettaja noutaa sinut kadunvarresta. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Ontarion lentoasema – kartta

Ontarion kansainvälisellä lentoasemalla on kaksi terminaalia: terminaalit 2 ja 4. Lentoasemalta lähtee lentoja yhteensä 19 kohteeseen.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilta voit pyytää Uber-kyydin noutamaan sinut.

Uber-matkan hinta ONT-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Ontarion lentoasema: tietoa matkustajille

Ontarion kansainvälinen lentoasema (ONT) palvelee vuosittain noin neljää miljoonaa matkustajaa. Se sijaitsee noin neljän mailin (kuuden kilometrin) päässä Kalifornian Ontarion keskustasta, jonne ajomatka kestää ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa kahdeksan minuuttia. Lentoasema sijaitsee noin 38 mailia (61 kilometriä) itään Los Angelesista ja 23 mailia (37 kilometriä) länteen San Bernardinon keskustasta.

Ontarion lentoaseman terminaalit

ONT-lentoasemalla on kaksi terminaalia: terminaali 2, jossa on 12 porttia, ja terminaali 4, jossa on 14 porttia. Vieressä on myös erilliset saapuvien kansainvälisten lentojen tilat. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

ONT:n terminaali 2

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

ONT:n terminaali 4

 • American
 • Southwest

ONT:n kansainvälinen terminaali

Ontarion lentoaseman kansainväliset lennot lähtevät pääasiassa terminaalista 2. ONT-lentoasemalta lähtee suoria lentoja 2 kansainväliseen määränpäähän: Meksikoon ja Taiwaniin.

Ruokailu Ontarion lentoasemalla

ONT-lentoaseman kahdessa terminaalissa on yhteensä kahdeksan ruokapaikkaa. Matkustajat voivat valita haluamansa kahvilan, baarin tai pikaruokaravintolan. Tarjolla on muun muassa kahvia, gourmet-pizzaa ja mukaan otettavia välipaloja. Ontarion lentoaseman terminaalin 2 ruokapaikat ovat pääasiassa porttien 204 ja 209 välillä. Terminaalissa 4 ne ovat pääasiassa porttien 404 ja 410 välillä.

Liikkuminen Ontarion lentoasemalla

Ontarion kansainvälisellä lentoasemalla on maksuton shuttle-bussi, joka kuljettaa vierailijoita matkustajaterminaalien, parkkitalon 5 ja vuokra-autokeskuksen välillä. Kaikkiin Ontarion lentoaseman shuttle-busseihin pääsee pyörätuolilla.

Ajanvietettä Ontarion lentoasemalla

Ontario-USO-lounge tarjoaa asepalveluksessa oleville televisiotilan, jossa voi katsella monia elokuvia ja TV-ohjelmia, maksuttoman kirjaston, jossa on kirjoja ja lehtiä, internetiin yhdistettyjä tietokoneita, pelihuoneen, matkatavarasäilytyksen sekä lasten alueen ja hoitotilan. Terminaaleista 2 ja 4 on maksuton shuttle-kuljetus.

Valuutanvaihto Ontarion lentoasemalla

Ontarion kansainvälisellä lentoasemalla ei ole matkustajille valuutanvaihtopalveluita.

Hotelleja Ontarion lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on yli 20 hotellia ja muuta majoituspaikkaa, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä ONT-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä Ontarion lentoasemaa

 • Cucamonga-Guasti Regional Park
 • Ontario Town Square ‑puisto
 • Planes of Fame ‑ilmailumuseo, Chino
 • Pumpkin Rock -vaellusreitti, Norco

Katso lisätietoa Ontarion lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter