Ohita ja siirry pääsisältöön

UPDATE: As of September 14, 2019 Uber pickups and dropoffs are not available at Ontario International Airport.

X small

Ontarion kansainvälinen lentoasema (ont)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Ontarion lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla Ontarion lentoasemalta Planes of Fame -museoon tai Cucamonga-Guasti Regional Parkista ONT-lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta ONT yhdellä napautuksella.

1923 East Avion Street, Ontario, CA 91761
+1 909-544-5300

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Ontarion kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/06.

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

1/5

Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava kyytivaihtoehto. Valitse tämän jälkeen noutopaikka sovelluksesta.

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Kuljettaja noutaa sinut kadunvarresta. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Ontarion kansainvälisellä lentoasemalla on kaksi terminaalia: terminaalit 2 ja 4. Lentoasemalta lähtee lentoja yhteensä 19 kohteeseen.
 • Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilla voit pyytää kyydin Uber-kuljettajapartnerilta.

 • Uber-matkan hinta ONT-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

  Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

 • Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

  Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.
Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Ontarion kansainvälinen lentoasema (ONT) palvelee vuosittain noin neljää miljoonaa matkustajaa. Se sijaitsee noin neljän mailin (kuuden kilometrin) päässä Kalifornian Ontarion keskustasta, jonne ajomatka kestää ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa kahdeksan minuuttia. Lentoasema sijaitsee noin 38 mailia (61 kilometriä) itään Los Angelesista ja 23 mailia (37 kilometriä) länteen San Bernardinon keskustasta.

Ontarion lentoaseman terminaalit

ONT-lentoasemalla on kaksi terminaalia: terminaali 2, jossa on 12 porttia, ja terminaali 4, jossa on 14 porttia. Vieressä on myös erilliset saapuvien kansainvälisten lentojen tilat. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

ONT:n terminaali 2

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

ONT:n terminaali 4

 • American
 • Southwest

ONT:n kansainvälinen terminaali

Ontarion lentoaseman kansainväliset lennot lähtevät pääasiassa terminaalista 2. ONT-lentoasemalta lähtee suoria lentoja 2 kansainväliseen määränpäähän: Meksikoon ja Taiwaniin.

Ruokailu Ontarion lentoasemalla

ONT-lentoaseman kahdessa terminaalissa on yhteensä kahdeksan ruokapaikkaa. Matkustajat voivat valita haluamansa kahvilan, baarin tai pikaruokaravintolan. Tarjolla on muun muassa kahvia, gourmet-pizzaa ja mukaan otettavia välipaloja. Ontarion lentoaseman terminaalin 2 ruokapaikat ovat pääasiassa porttien 204 ja 209 välillä. Terminaalissa 4 ne ovat pääasiassa porttien 404 ja 410 välillä.

Liikkuminen Ontarion lentoasemalla

Ontarion kansainvälisellä lentoasemalla on maksuton shuttle-bussi, joka kuljettaa vierailijoita matkustajaterminaalien, parkkitalon 5 ja vuokra-autokeskuksen välillä. Kaikkiin Ontarion lentoaseman shuttle-busseihin pääsee pyörätuolilla.

Ajanvietettä Ontarion lentoasemalla

Ontario-USO-lounge tarjoaa asepalveluksessa oleville televisiotilan, jossa voi katsella monia elokuvia ja TV-ohjelmia, maksuttoman kirjaston, jossa on kirjoja ja lehtiä, internetiin yhdistettyjä tietokoneita, pelihuoneen, matkatavarasäilytyksen sekä lasten alueen ja hoitotilan. Terminaaleista 2 ja 4 on maksuton shuttle-kuljetus.

Valuutanvaihto Ontarion lentoasemalla

Ontarion kansainvälisellä lentoasemalla ei ole matkustajille valuutanvaihtopalveluita.

Hotelleja Ontarion lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on yli 20 hotellia ja muuta majoituspaikkaa, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä ONT-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä Ontarion lentoasemaa

 • Cucamonga-Guasti Regional Park
 • Ontario Town Square ‑puisto
 • Planes of Fame ‑ilmailumuseo, Chino
 • Pumpkin Rock -vaellusreitti, Norco

Katso lisätietoa Ontarion lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.