Ohita ja siirry pääsisältöön

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD)

Olitpa sitten menossa Madridin lentoasemalta kaupungin keskustaan tai Museo del Pradolta Madridin lentoasemalle, voit luottaa siihen, että Uber vie sinut perille.

Av de la Hispanidad, s/n, Madrid 28042 Spain
+34 913-21-10-00

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/17.

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • UberX

  1-3

  Affordable rides with VTC and Taxi

 • Black

  1-3

  Luxury rides with professional drivers

 • Van

  1-5

  EDULLISIA KYYTEJÄ SUURILLE RYHMILLE

1/3

Näin saat kyydin Madridin lentoasemalta

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis menemään ulos, avaa sovellus ja pyydä kyyti. Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava vaihtoehto.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle suoraan sovelluksessa. Lentoasemalla voi olla myös opasteet noutopaikalle.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan. Huomaathan, että noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Madridin lentoasema – vinkit

Wi-Fi-yhteys Madridin lentoasemalla

Madridin lentoasema tarjoaa kaikille matkustajille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Kirjaudu verkkoon näin: – etsi AIRPORT FREE WIFI AENA ‑verkko – kirjaudu verkkoon Facebookin, LinkedInin, sähköpostin tai Aena Club Clienten kautta.

Matkatavaroiden säilytys Madridin lentoasemalla

MAD-lentoasemalla on matkatavaroiden säilytystä varten toimisto, johon matkatavarat voi jättää jopa 14 päivän ajaksi maksua vastaan. Matkatavaratoimisto tarjoaa myös matkustustarvikkeita, polkupyörälokeroita ja tulostuspalvelua.

Pysäköinti Madridin lentoasemalla

MAD-lentoasemalla on tarjolla tiloja sekä lyhyt- että pitkäaikaispaikoitusta varten, pikakyydistäjättö ja ‑noutopaikka, VIP-paikoitus, ensimmäisen luokan paikoitus ja edullinen paikoitus. Moottori- ja polkupyörille on erilliset paikoitustilat.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Uber on käytettävissä Madridin lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Lentoasemien Uber-noutopaikat voivat muuttua, joten tarkista aina noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Madridin lentoaseman Uber-kyytien hintoihin vaikuttavat aika, liikenne ja muut tekijät. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-sovelluksen Uber-hintalaskurista.

 • Kun pyydät kyydin, sovellus antaa arvion siitä, kuinka kauan kuljettajalla kestää saapua noutopaikkaasi.

Lisätietoja

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.
Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.

Linkit ulkopuolisille verkkosivustoille ovat saatavana matkailijoiden hyödyksi. Voit siirtyä linkkien kautta muille sivustoille omalla vastuulla. Uber ei vastaa sivustoista, joille linkit johtavat, eikä niiden sisällöstä.