Ohita ja siirry pääsisältöön

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (mad)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Madridin lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla Madridin lentoasemalta kaupungin keskustaan tai Museo del Pradolta Madridin lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta MAD yhdellä napautuksella.

Av de la Hispanidad, s/n, Madrid 28042 Spain
+34 913-21-10-00

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/03.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • UberX Saver

  1-4

  A new trip option with lower fares with VTC and Taxi

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • Green

  1-4

  100% electric rides at the same price as UberX

 • UberX

  1-4

  Affordable rides with VTC and Taxi

 • Black

  1-4

  Luxury rides with professional drivers

 • Comfort

  1-4

  Comfortable cars, with top rated drivers

 • Van

  1-6

  EDULLISIA KYYTEJÄ SUURILLE RYHMILLE

1/8

Nouto osoitteesta Madridin lentoasema (MAD)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto MAD-lentoasemalla.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle lentoasemalla Madridin lentoasema suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös kohteesta Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan MAD-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Madridin lentoasema – vinkit

Wi-Fi-yhteys Madridin lentoasemalla

Madridin lentoasema tarjoaa kaikille matkustajille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Kirjaudu verkkoon näin: – etsi AIRPORT FREE WIFI AENA ‑verkko – kirjaudu verkkoon Facebookin, LinkedInin, sähköpostin tai Aena Club Clienten kautta.

Matkatavaroiden säilytys Madridin lentoasemalla

MAD-lentoasemalla on matkatavaroiden säilytystä varten toimisto, johon matkatavarat voi jättää jopa 14 päivän ajaksi maksua vastaan. Matkatavaratoimisto tarjoaa myös matkustustarvikkeita, polkupyörälokeroita ja tulostuspalvelua.

Pysäköinti Madridin lentoasemalla

MAD-lentoasemalla on tarjolla tiloja sekä lyhyt- että pitkäaikaispaikoitusta varten, pikakyydistäjättö ja ‑noutopaikka, VIP-paikoitus, ensimmäisen luokan paikoitus ja edullinen paikoitus. Moottori- ja polkupyörille on erilliset paikoitustilat.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Uber on käytettävissä Madridin lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Lentoasemien Uber-noutopaikat voivat muuttua, joten tarkista aina noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Madridin lentoaseman Uber-kyytien hintoihin vaikuttavat aika, liikenne ja muut tekijät. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-sovelluksen Uber-hintalaskurista.

 • Kun pyydät kyydin, sovellus antaa arvion siitä, kuinka kauan kuljettajalla kestää saapua noutopaikkaasi.

Lisätietoja

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Madridin lentoasema: tietoa matkustajille

Madridin lentoasemalta lennettiin ensimmäiset kaupalliset lennot vuonna 1933. Sittemmin siitä on tullut yksi Espanjan tärkeimmistä turisteja palvelevista lentoasemista. MAD-lentoaseman kautta kulkee vuosittain noin 58 miljoonaa matkustajaa ja yli 400 000 lentoa. Barajasin Madridin lentoasema sijaitsee noin 15 kilometriä (9 mailia) koilliseen Madridin keskustasta. Matka kestää noin 20 minuuttia, joten Uber-kyyti on siihen täydellinen vaihtoehto.

Madridin lentoaseman terminaalit

Madridin lentoasemalla on viisi terminaalia: T1, T2, T3, T4 ja T4S. Kaikkien terminaalien kautta lennetään kotimaan lentoja ja kansainvälisiä lentoja sekä Schengen-alueelle että sen ulkopuolelle. Ilmaiset shuttle-bussit kuljettavat matkustajia terminaalien välillä.

Madridin lentoaseman ravintolat

MAD on suuri lentoasema, joka tarjoaa runsaasti kulinaarisia vaihtoehtoja matkustajille: kunnon aterioita, rentoja juomia ja pikaista naposteltavaa ennen lentoa tai sen jälkeen. Lentoasemalla on gourmet-ravintoloita, jotka tarjoavat maailman keittiöiden antimia, mukaan lukien japanilaista ja ranskalaista ruokaa sekä tietenkin tapaksia ja muita espanjalaisia herkkuja. Jos et ehdi istahtaa pöydän ääreen, tarjolla on monia takeaway-mahdollisuuksia, kuten esimerkiksi voileipiä, leivonnaisia, salaatteja ja muita herkkuja, sekä pikaruokavaihtoehtoja, kuten hampurilaisia ja ranskalaisia. Lentoasemalla on myös baareja, jotka tarjoavat olutta, viiniä, vahvoja alkoholijuomia ja cocktaileja.

Madridin lentoaseman myymälät

Shoppailun ystävät ilahtuvat varmasti Madridin lentoaseman myymälöistä, erityisesti Espanjan suurimmasta verovapaasta myymälästä, jossa on laaja valikoima maailmanluokan brändien tuotteita hyvään hintaan. Eri puolilla lentoasemaa on lisäksi myymälöitä, joissa myydään asusteita, vaatteita, koruja, kelloja, elektroniikkaa, teknisiä tuotteita, viime hetken matkustustarvikkeita ja matkamuistoja. Jalkapallon ystävät voivat myös hankkia virallisia Real Madrid ‑tuotteita urheilumyymälöistä.

Madridin lentoaseman lounge-alue

Jos sinulla on ylimääräistä aikaa ennen lentosi lähtöä, MAD-lentoasemalla on lukuisia lounge-tiloja, joissa matkustajat voivat työskennellä tai rentoutua hetken kaikessa rauhassa. Jokaisessa terminaalissa on maksuton lounge-tila kaikille matkustajille, mukaan lukien lapsiperheet. Lounge-tiloissa on tarjolla kuumia ja kylmiä ruokalajeja sekä juomia, sanoma- ja aikakauslehtiä, suihkutilat, mukavia tuoleja ja maksuton Wi-Fi-yhteys.

Palvelut MAD-lentoasemalla

Madridin lentoasema tarjoaa matkustajille runsaasti palveluita, jotta matkasta tulisi sujuva ja miellyttävä kokemus. Pienten lasten kanssa matkustaville perheille on leikkialueita, imetys-lounge, lainattavia rattaita ja omat turvatarkastusväylät. Liikuntarajoitteisille on tarjolla apua, mutta sitä pitää pyytää vähintään 48 tuntia ennen lentoa. Liikematkalaiset voivat käyttää työskentelyalueita sekä kokous- ja esittelytiloja.

Hotellit Madridin lentoasemalla

Lentoaseman lähellä on runsaasti majoitusvaihtoehtoja. Jos lentosi ei lähde aivan aamuvarhaisella, voit valita jonkin Madridin sadoista hotelleista. Matka sujuu Uberilla vaivattomasti.

Kiinnostavia kohteita lähellä Madridin lentoasemaa

Madrid on Espanjan pääkaupunki, ja vierailijat voivat tutustua kaupungin lukuisiin bulevardeihin, aukioihin ja puistoihin. Maailman suosituimpiin kuuluva jalkapallojoukkue on lähtöisin Madridista, ja lisäksi siellä on runsaasti taidetta, arkkitehtuuria ja ravintoloita. Tässä muutamia kiinnostavia kohteita:

 • Museo del Prado
 • Parque del Buen Retiro
 • Real Academia de Bellas Artes de San Fernando
 • Teatro Real ‑oopperatalo

Lue lisää MAD-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.

Linkit ulkopuolisille verkkosivustoille ovat saatavana matkailijoiden hyödyksi. Voit siirtyä linkkien kautta muille sivustoille omalla vastuulla. Uber ei vastaa sivustoista, joille linkit johtavat, eikä niiden sisällöstä.