Ohita ja siirry pääsisältöön

Istanbulin kansainvälinen lentoasema (ist)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Istanbul Airport-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla IST:n lentoasemalta Istanbuliin tai Istanbulista Istanbulin kansainväliselle lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta IST yhdellä napautuksella.

Tayakadın District Terminal Street No.1, 34283 Arnavutköy/Istanbul, Turkey
+90 4441442

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Istanbulin kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Istanbulin kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/08/09.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • Taxi Yellow

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

1/2

Nouto osoitteesta Istanbul Airport (IST)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto IST-lentoasemalla.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle lentoasemalla Istanbul Airport suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös kohteesta Istanbulin kansainvälinen lentoasema.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan IST-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Istanbulin lentoasema – vinkit

Wi-Fi Atatürkin lentoasemalla

IST-lentoasemalla voit käyttää ilmaista Wi-Fiä kahden tunnin ajan. Tarvitset Wi-Fi-yhteyttä varten matkapuhelimen, jolla voi vastaanottaa tekstiviestejä Turkissa, tai voit käyttää lentoaseman maksettua Wi-Fi-palvelua.

Pysäköinti Istanbulin lentoasemalla

Istanbulin lentoasema tarjoaa useita pysäköintivaihtoehtoja nopeita kyydistäjättöjä ja pitkäaikaista pysäköintiä varten. Pysäköinnin jälkeen voit siirtyä IST-lentoasemalle lentokenttäbussilla.

Matkatavaroiden säilytys IST:ssä

Sekä kansainvälisten lentojen terminaalissa että kotimaanlentojen terminaalissa sijaitsee matkatavaransäilytyspisteistä, joihin matkustajat voivat jättää matkatavaransa turvallisesti ja lähteä tutustumaan Istanbuliin.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Uber on käytettävissä Istanbulin lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Vaikka matka Istanbulin lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, kellonaika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

 • Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Lisätietoja

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Istanbulin kansainvälinen lentoasema: tietoa matkustajille

Uber on erinomainen vaihtoehto Istanbulin lentoasemalle saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. IST-lentoasema on Turkin suurin matkustajien kokonaismäärän perusteella laskettuna, ja sieltä lähtee suoria lentoja toiseksi eniten maailmassa. Matka Istanbulin keskustasta Istanbulin lentoasemalle kestää noin 40 minuuttia, joten lentoaseman sijainti on erinomainen Istanbuliin ja Istanbulista muualle matkustaville. Ilman autoa Istanbulin kansainväliselle lentokentälle pääsee helposti metrolla, bussilla, linja-autolla tai Uberilla.

Istanbulin lentoaseman terminaalit

Atatürkin lentoasemalla on kaksi matkustajaterminaalia: kotimaan ja ulkomaan terminaalit. Kotimaan terminaalista lähtevät ja sinne saapuvat Turkin sisäiset lennot, ja ulkomaan terminaali on kansainvälisille ja mannerten välisille lennoille. Terminaalit ovat yhteydessä toisiinsa, joten Turkin sisäisille lennoille siirtyminen on Istanbulin kansainvälisellä lentoasemalla suhteellisen helppoa muihin vastaavan kokoisiin lentoasemiin verrattuna. Wi-Fi-yhteys on käytettävissä molemmissa terminaaleissa, ja matkapuhelinten latausasemia on myös ympäri lentoasemaa.

Kotimaan terminaali

 • Turkish Airlines
 • Primeclass Lounge

Ulkomaan terminaali

 • Air France
 • Emirates
 • Muut mannertenväliset ja ulkomaan lennot
 • HSBC Premier Lounge

Ruokailu Istanbulin lentoasemalla

IST-lentoasemalla on runsaasti erilaisia ravintoloita aina perinteisestä turkkilaisesta keittiöstä pikaruokapaikkoihin. Etsitpä sitten buffet-tyyppistä ruokapaikkaa tai nopeaa ateriaa, vaihtoehtoja on runsaasti ja niistä löytyy sopiva joka makuun.

Liikkuminen Istanbulin lentoasemalla

Kotimaan ja ulkomaan terminaalit sijaitsevat hyvin lähekkäin, joten niistä toiseen siirtyminen onnistuu nopeasti kävellen tai liukukäytävien avulla, jos sinulla on kiire.

Ajanvietettä Istanbulin lentoasemalla

Istanbulin lentoasemalla on erinomaisia ostosalueita aina suurista verovapaista myymälöistä Old Bazaariin, josta löydät aitoja turkkilaisia tuotteita, kuten mausteita, lasia ja koruja. Istanbulin lentoaseman verovapaista myymälöistä löydät helposti tuliaiset ystäville ja perheenjäsenille – niissä on laaja valikoima alkoholijuomia, kosmetiikkaa, hajuvesiä ja makeisia. Lentoasemalla on myös spa ja hieronta, joissa on mukava rentoutua ennen lentoa. Joissakin tasokkaissa loungeissa on myös suihkutilat.

Hotelleja Istanbulin lentoaseman lähistöllä

Istanbulin kansainvälisellä lentoasemalla on yksi hotelli, ja lentoaseman välittömästä läheisyydestä löytyy useita muita hotelleja, jotka sopivat hyvin aikaisella aamulennolla saapuville matkustajille. Hotelleissa on tavallisesti yleisimmät yrityspalvelut, kokoushuoneita, ravintoloita ja kuntosaleja, mutta palvelut on hyvä tarkistaa hotellin verkkosivustosta etukäteen.

Kiinnostavia kohteita lähellä Istanbulin lentoasemaa

IST-lentoaseman lähistöllä on useita historiallisia kohteita, kuten Istanbulilta voi odottaa, muun muassa seuraavat kohteet:

 • – Sininen moskeija
 • – Galatan torni
 • – Grand Bazaar
 • – Hagia Sofia
 • – Topkapin palatsi.

Katso lisätietoa Istanbulin kansainvälisestä lentoasemasta täältä.

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.