Ohita ja siirry pääsisältöön

Istanbul-Atatürkin lentoasema (IST)

Olitpa matkalla Atatürkin lentoasemalta Istanbuliin tai kaupungin keskustasta Atatürkin lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

Yeşilköy, 34149 Bakırköy/Istanbul, Turkey
+90 212-463-30-00

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Uberin hinta-arvioija

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

Näin matkustat

 • Taxi Yellow1-4

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise1-4

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

Näin saat Uber-kyydin lentoasemalta

Pyydä kyytiä avaamalla sovellus

Kun olet valmis menemään ulos, avaa sovellus ja pyydä kyyti. Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava vaihtoehto.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle suoraan sovelluksessa. Lentoasemalla voi olla myös opasteet noutopaikalle.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan. Huomaathan, että noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Istanbul-Atatürkin lentoasema – vinkit

Wi-Fi Atatürkin lentoasemalla

Atatürkin lentoasemalla voit käyttää ilmaista Wi-Fiä kahden tunnin ajan. Tarvitset Wi-Fi-yhteyttä varten matkapuhelimen, jolla voi vastaanottaa tekstiviestejä Turkissa, tai voit käyttää lentoaseman maksettua Wi-Fi-palvelua.

Pysäköinti Istanbul-Atatürkin lentoasemalla

Istanbul-Atatürkin lentoasema tarjoaa useita pysäköintivaihtoehtoja nopeista kyydistäjätöistä pitkäaikaiseen pysäköintiin. Pysäköinnin jälkeen voit siirtyä Istanbul-Atatürkin lentoasemalle shuttle-bussilla.

Matkatavaroiden säilytys Atatürkin lentoasemalla

Sekä kansainvälisten lentojen terminaalissa että kotimaanlentojen terminaalissa sijaitsee matkatavaransäilytyspisteistä, joihin matkustajat voivat jättää matkatavaransa turvallisesti ja lähteä tutustumaan Istanbuliin.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

Uber on käytettävissä Atatürkin lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

Vaikka matka Atatürkin lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Lisätietoja

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.
Etsi lentoasema

Atatürkin kansainvälinen lentoasema: tietoa matkustajille

Uber on erinomainen vaihtoehto Istanbul-Atatürkin lentoasemalle saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. Lentoasema on Turkin suurin matkustajien kokonaismäärän perusteella laskettuna, ja sieltä lähtee suoria lentoja toiseksi eniten maailmassa. Matka Istanbulin keskustasta Istanbul-Atatürkin lentoasemalle kestää noin 40 minuuttia, joten lentoaseman sijainti on erinomainen Istanbuliin ja Istanbulista muualle matkustaville. Ilman autoa lentokentälle pääsee helposti metrolla, bussilla, linja-autolla tai Uberilla.

Istanbul-Atatürkin lentoaseman terminaalit

Istanbul-Atatürkin lentoasemalla on kaksi matkustajaterminaalia: kotimaan ja ulkomaan terminaalit. Kotimaan terminaalista lähtevät ja sinne saapuvat Turkin sisäiset lennot, ja ulkomaan terminaali on kansainvälisille ja mannerten välisille lennoille. Terminaalit ovat yhteydessä toisiinsa, joten Turkin sisäisille lennoille siirtyminen on Istanbul-Atatürkin lentoasemalla suhteellisen helppoa muihin vastaavan kokoisiin lentoasemiin verrattuna. Wi-Fi-yhteys on käytettävissä molemmissa terminaaleissa, ja matkapuhelinten latausasemia on myös ympäri lentoasemaa.

Kotimaan terminaali

 • Turkish Airlines
 • Primeclass Lounge

Ulkomaan terminaali

 • Air France
 • Emirates
 • Muut mannertenväliset ja ulkomaan lennot
 • HSBC Premier Lounge

Ruokailu Istanbul-Atatürkin lentoasemalla

Istanbul-Atatürkin lentoasemalla on runsaasti erilaisia ravintoloita aina perinteisestä turkkilaisesta pikaruokapaikkoihin. Etsitpä sitten buffet-tyyppistä ruokapaikkaa tai nopeaa ateriaa, vaihtoehtoja on runsaasti ja niistä löytyy sopiva joka makuun.

Liikkuminen Istanbul-Atatürkin lentoasemalla

Kotimaan ja ulkomaan terminaalit sijaitsevat hyvin lähekkäin, joten niistä toiseen siirtyminen onnistuu nopeasti kävellen tai liukukäytävien avulla, jos sinulla on kiire.

Tekemistä Istanbul-Atatürkin lentoasemalla

Istanbul-Atatürkin lentoasemalla on erinomaisia ostosalueita aina suurista verovapaista myymälöistä vanhaan basaariin, josta löydät aitoja turkkilaisia tuotteita, kuten mausteita, lasia ja koruja. Istanbul-Atatürkin lentoaseman verovapaista myymälöistä löydät helposti tuliaiset ystäville ja perheenjäsenille – niissä on laaja valikoima alkoholijuomia, kosmetiikkaa, hajuvesiä ja makeisia. Lentoasemalla on myös spa ja hieronta, joissa on mukava rentoutua ennen lentoa. Joissakin tasokkaissa loungeissa on myös suihkutilat.

Hotellit lähellä Istanbul-Atatürkin lentoasemaa

Istanbul-Atatürkin kansainvälisellä lentoasemalla on yksi hotelli, ja lentoaseman välittömästä läheisyydestä löytyy useita muita hotelleja, jotka sopivat hyvin aikaisella aamulennolla saapuville matkustajille. Hotelleissa on tavallisesti yleisimmät yrityspalvelut, kokoushuoneita, ravintoloita ja kuntosaleja, mutta palvelut on hyvä tarkistaa hotellin verkkosivustosta etukäteen.

Kiinnostavia kohteita Istanbul-Atatürkin lentoaseman lähellä

Istanbul-Atatürkin lentoaseman lähistöllä on useita historiallisia kohteita, kuten Istanbulilta voi odottaa, muun muassa seuraavaa:

 • Sininen moskeija
 • Galatan torni
 • Grand Bazaar
 • Hagia Sofia
 • Topkapın palatsi

Katso lisätietoa Istanbul-Atatürkin lentoasemasta täältä.