Ohita ja siirry pääsisältöön

Detroit Metropolitanin lentoasema (DTW)

Olitpa sitten matkalla Detroitin lentoasemalta eläintarhaan tai taidemuseosta DTW-lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

11050 Rogell Drive #602, Detroit, MI 48242
+1 734-247-7678

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Uberin hinta-arvioija

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

Näin matkustat

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

Näin saat kyydin Detroitin lentoasemalta

Seuraa opasteita maaliikennekeskukseen (GTC)

Kun olet noutanut matkavarasi ja mennyt tullitarkastuksen läpi, mene ylikulkusiltaa pitkin GTC:n suuntaan.

Seuraa Rideshare-kylttejä

Kun olet GTC-lentoasemalla, katso suunnistusohjeet Rideshare-kylteistä.

Löydät kuljettajasi määritetystä noutopaikasta

Jos et löydä kuljettajaasi, ota häneen yhteyttä Uber-sovelluksen kautta.

Detroitin lentoasema – pysäköintimaksut

Jos kohteena on Detroitin lentoasema ja suunnittelet ajavasi sinne autolla, katso pysäköintimaksut täältä.

Pysäköintivaihtoehto

McNamaran pysäköintialue

Big Blue Deck

Vihreät pysäköintialueet 1 ja 2

Hinta

24 $ päivässä
14 $ päivässä
12 $ päivässä
Pysäköintimaksut eivät aina vastaa viimeisimpiä hintoja. Nämä tiedot päivitettiin 20.11.2018.

Detroitin lentoasema – kartta

Detroitin lentoasemalla on kaksi pääterminaalia. McNamara-terminaalissa sijaitsevat hallit A–C ja North-terminaalissa halli D.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilta voit pyytää Uber-kyydin noutamaan sinut.

Uber-matkan hinta DTW-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Detroitin lentoasema: tietoa matkustajille

Detroit Metropolitanin lentoasema (DTW) on Michiganin vilkkain lentoasema, ja se kuuluu Yhdysvaltojen suurimpiin lentoliikenteen solmukohtiin. DTW on noin 20 mailin (32 kilometrin) päässä Detroitin keskustasta (ajomatka ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa noin 30 minuuttia). Sinne pääsee helposti Detroitista, Lake Michiganilta sekä naapuriosavaltio Ohion Toledosta.

Detroitin lentoaseman terminaalit

DTW-lentoasemalla on kaksi terminaalia: McNamara-terminaali ja pohjoisterminaali. McNamara-terminaalissa on kolme hallia: A, B ja C. Pohjoisterminaalissa on yksi halli: D. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

DTW:n McNamara-terminaali

 • Aeroméxico
 • Air France
 • Delta

DTW:n pohjoisterminaali

 • Air Canada
 • Alaska
 • American
 • Frontier
 • JetBlue
 • Lufthansa
 • Royal Jordanian
 • Southwest
 • Spirit
 • United
 • Wow
 • Lufthansa Club

DTW:n kansainvälinen terminaali

Detroitin lentoaseman kansainväliset lennot saapuvat ja lähtevät sekä McNamara- että pohjoisterminaalista. McNamara-terminaalissa on 12 porttia lähteville ja saapuville kansainvälisille lennoille, ja pohjoisterminaalissa on 26 porttia. DTW tarjoaa suoria lentoja yli 30 kansainväliseen määränpäähän.

Ruokailu Detroitin lentoasemalla

Detroitin lentoasemalla on kattava ruokatarjonta: kahdessa terminaalissa on yli sata ruokapaikkaa, kuten kahviloita, pikaruokaketjuja ja ravintoloita, joissa on pöytiintarjoilu. Eri puolilla Detroitin lentoaseman terminaaleja on myös useita baareja.

Liikkuminen Detroitin lentoasemalla

Kummassakin Detroitin lentoaseman terminaalissa on liikkuvia jalkakäytäviä. McNamara-terminaalin hallin A kuljetusjärjestelmä ExpressTram kuljettaa matkustajia mailin pituisen hallin kolmen aseman välillä, jotka sijaitsevat seuraavissa paikoissa:

 • Terminaaliasema: hallin keskellä, josta pääsee helposti porteille A29–A55, lähtöselvitykseen, matkatavara-aulaan, maaliikenneasemille sekä halleihin B ja C vievään tunneliin
 • Eteläinen asema: pääsy porteille A1–A28
 • Pohjoinen asema: pääsy porteille A56–A78

Matkustajat voivat lisäksi liikkua pohjois- ja McNamara-terminaalin välillä shuttle-busseilla. Detroitin lentoaseman shuttle-bussit lähtevät kymmenen minuutin välein maaliikennekeskuksista ja Westin-hotellin sisäänkäynnin edestä.

Ajanvietettä Detroitin lentoasemalla

DTW-lentoasemalla on paljon nähtävää ja ajanvietettä. Rentouttavaa tekemistä kaipaavat voivat mennä hierontaan tai kasvo-, käsi- tai jalkahoitoon lentoaseman spa-hoitoloihin. Detroitin lentoasemalla on monenlaisia kauppoja lehtikioskeista kosmetiikkamyymälöihin ja muotiliikkeisiin. Hallien A, B ja C välillä olevassa valotunnelissa on koordinoitu valo- ja musiikkishow.

Valuutanvaihto Detroitin lentoasemalla

Valuutanvaihtopisteitä löytyy Detroitin lentoasemalta seuraavista paikoista: – McNamara-terminaali: lähtevien lentojen alue (Central Link lähellä porttia A38) ja kansainvälisten saapuvien lentojen alue – pohjoisterminaali: lähtevien lentojen alue (porttia D9 vastapäätä) sekä saapuvien lentojen alue (matkatavara-aulan vieressä).

Hotelleja Detroitin lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä sekä Dearbornissa ja Detroitin keskustassa on useita hotelleja ja muita majoituspaikkoja, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä DTW-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä Detroitin lentoasemaa

 • Belle Isle Park
 • Eastern Market ‑kauppahalli
 • Ford Field ‑stadion
 • Detroitin Motown Museum (Motown-musiikista kertova museo)

Katso lisätietoa DTW-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter