Ohita ja siirry pääsisältöön

Detroit Metropolitanin lentoasema (dtw)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Detroitin lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla Detroitin lentoasemalta eläintarhaan tai taidemuseosta DTW-lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta DTW yhdellä napautuksella.

11050 Rogell Drive #602, Detroit, MI 48242
+1 734-247-7678

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Detroit Metropolitanin lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Detroit Metropolitanin lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/05.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • UberX

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • Comfort

  1-4

  Uudempia autoja, joissa on enemmän jalkatilaa

 • UberXL

  1-6

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/5

Nouto osoitteesta Detroitin lentoasema (DTW)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto DTW-lentoasemalla.

Seuraa opasteita maaliikennekeskukseen (GTC)

Saat reittiohjeet noutopaikalle lentoasemalla suoraan sovelluksessa. Etsi kimppakyytikyltit GTC-lentoasemalta.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan DTW-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Detroitin lentoasema – kartta

Detroitin lentoasemalla on kaksi pääterminaalia. McNamara-terminaalissa sijaitsevat hallit A–C ja North-terminaalissa halli D.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilla voit pyytää kyydin Uber-kuljettajapartnerilta.

 • Uber-matkan hinta DTW-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

  Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

 • Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

  Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Detroitin lentoasema: tietoa matkustajille

Detroit Metropolitanin lentoasema (DTW) on Michiganin vilkkain lentoasema, ja se kuuluu Yhdysvaltojen suurimpiin lentoliikenteen solmukohtiin. DTW on noin 20 mailin (32 kilometrin) päässä Detroitin keskustasta (ajomatka ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa noin 30 minuuttia). Sinne pääsee helposti Detroitista, Lake Michiganilta sekä naapuriosavaltio Ohion Toledosta.

Detroitin lentoaseman terminaalit

DTW-lentoasemalla on kaksi terminaalia: McNamara-terminaali ja pohjoisterminaali. McNamara-terminaalissa on kolme hallia: A, B ja C. Pohjoisterminaalissa on yksi halli: D. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

DTW:n McNamara-terminaali

 • Aeroméxico
 • Air France
 • Delta

DTW:n pohjoisterminaali

 • Air Canada
 • Alaska
 • American
 • Frontier
 • JetBlue
 • Lufthansa
 • Royal Jordanian
 • Southwest
 • Spirit
 • United
 • Wow
 • Lufthansa Club

DTW:n kansainvälinen terminaali

Detroitin lentoaseman kansainväliset lennot saapuvat ja lähtevät sekä McNamara- että pohjoisterminaalista. McNamara-terminaalissa on 12 porttia lähteville ja saapuville kansainvälisille lennoille, ja pohjoisterminaalissa on 26 porttia. DTW tarjoaa suoria lentoja yli 30 kansainväliseen määränpäähän.

Ruokailu Detroitin lentoasemalla

Detroitin lentoasemalla on kattava ruokatarjonta: kahdessa terminaalissa on yli sata ruokapaikkaa, kuten kahviloita, pikaruokaketjuja ja ravintoloita, joissa on pöytiintarjoilu. Eri puolilla Detroitin lentoaseman terminaaleja on myös useita baareja.

Liikkuminen Detroitin lentoasemalla

Kummassakin Detroitin lentoaseman terminaalissa on liikkuvia jalkakäytäviä. McNamara-terminaalin hallin A kuljetusjärjestelmä ExpressTram kuljettaa matkustajia mailin pituisen hallin kolmen aseman välillä, jotka sijaitsevat seuraavissa paikoissa:

 • Terminaaliasema: hallin keskellä, josta pääsee helposti porteille A29–A55, lähtöselvitykseen, matkatavara-aulaan, maaliikenneasemille sekä halleihin B ja C vievään tunneliin
 • Eteläinen asema: pääsy porteille A1–A28
 • Pohjoinen asema: pääsy porteille A56–A78

Matkustajat voivat lisäksi liikkua pohjois- ja McNamara-terminaalin välillä shuttle-busseilla. Detroitin lentoaseman shuttle-bussit lähtevät kymmenen minuutin välein maaliikennekeskuksista ja Westin-hotellin sisäänkäynnin edestä.

Ajanvietettä Detroitin lentoasemalla

DTW-lentoasemalla on paljon nähtävää ja ajanvietettä. Rentouttavaa tekemistä kaipaavat voivat mennä hierontaan tai kasvo-, käsi- tai jalkahoitoon lentoaseman spa-hoitoloihin. Detroitin lentoasemalla on monenlaisia kauppoja lehtikioskeista kosmetiikkamyymälöihin ja muotiliikkeisiin. Hallien A, B ja C välillä olevassa valotunnelissa on koordinoitu valo- ja musiikkishow.

Valuutanvaihto Detroitin lentoasemalla

Valuutanvaihtopisteitä löytyy Detroitin lentoasemalta seuraavista paikoista: – McNamara-terminaali: lähtevien lentojen alue (Central Link lähellä porttia A38) ja kansainvälisten saapuvien lentojen alue – pohjoisterminaali: lähtevien lentojen alue (porttia D9 vastapäätä) sekä saapuvien lentojen alue (matkatavara-aulan vieressä).

Hotelleja Detroitin lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä sekä Dearbornissa ja Detroitin keskustassa on useita hotelleja ja muita majoituspaikkoja, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä DTW-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä Detroitin lentoasemaa

 • Belle Isle Park
 • Eastern Market ‑kauppahalli
 • Ford Field ‑stadion
 • Detroitin Motown Museum (Motown-musiikista kertova museo)

Katso lisätietoa DTW-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.