Ohita ja siirry pääsisältöön

Indira Gandhin kansainvälinen lentoasema (DEL)

Olitpa sitten matkalla Delhin lentoasemalta Qutub Minariin tai Intian portilta Delhin lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

H34X+FX Delhi, India
+91 124-337-6000

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Uberin hinta-arvioija

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

Näin matkustat

 • Auto1-3

  Auto rickshaws at the tap of a button

 • Kaupunkien välinen1-4

  Affordable outstation rides in compact cars

 • Moto1

  Affordable motorcycle rides

 • INTERCITY1-4

  Outstation rides in comfortable sedans

 • XL Intercity1-6

  Affordable outstation rides for groups up to 6

Näin saat kyydin DEL-lentoasemalta

Katso, mistä kuljettaja voi noutaa sinut

Delhin lentoasemalla noutopaikka riippuu terminaalista. Jos valitset terminaalin 1 tai 3, kävele määritetylle Uberin noutoalueelle. Jos valitset terminaalin 2, kuljettaja noutaa sinut valitsemastasi noutopaikasta.

Katso tarkemmat tiedot sovelluksesta

Kun olet tehnyt kyytipyynnön, kulje sovelluksen ohjeita noudattaen noutopaikkaan.

Terminaali 1: Kävele Uber-noutoalueelle, joka sijaitsee pysäköintialueella.

Terminaali 2: Kulje sovelluksen ohjeita noudattaen valitsemaasi noutopaikkaan.

Terminaali 3: Kävele Uberin noutoalueelle, joka on T3-pysäköintihallin pohjakerroksessa vastapäätä saapuvien lentojen portteja 1 ja 2.

Tapaa kuljettajasi

Kuljettaja noutaa sinut sovelluksessa näkyvästä noutopaikasta. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Delhin lentoasema – kartta

Indira Gandhin kansainvälinen lentoasema palvelee 80 lentoyhtiötä kahdessa pääterminaalissa: terminaalit 1 ja 3. Terminaalissa 1 on neljä alaterminaalia: terminaali 1A, terminaali 1B, terminaali 1C ja terminaali 1D. Kaikki kansainväliset lentoyhtiöt operoivat terminaalissa 3.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilta voit pyytää Uber-kyydin noutamaan sinut.

Uber-matkan hinta DEL-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Lisätietoja

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.
Etsi lentoasema

Delhin lentoasema: tietoa matkustajille

Indira Gandhin kansainvälinen lentoasema on maailman kymmenenneksi vilkkain lentoasema matkustajamäärillä mitattuna, ja se palvelee vuosittain yli 65:tä miljoonaa matkustajaa. Lentoasema sijaitsee noin 16 kilometrin (kymmenen mailin) päässä New Delhin keskustasta. Ajomatka kestää ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa 16 minuuttia.

Delhin lentoaseman terminaalit

DEL-lentoasemalla on kolme matkustajaterminaalia: terminaalit 1, 2 ja 3. Lounge-tiloja on eri puolilla DEL-lentoasemaa. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

DEL:n terminaali 1

 • IndiGo
 • SpiceJet

DEL:n terminaali 2

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet

DEL:n terminaali 3 (kansainvälinen)

New Delhin lentoaseman kansainvälisiä lentoja liikennöidään terminaalista 3. DEL-lentoasemalta lähtee suoria lentoja yli 70 kansainväliseen määränpäähän, ja niitä lentävät muun muassa American, British Airways ja Emirates. Indira Gandhin lentoasemalla on lounge-tiloja viidellä alueella terminaalissa 3.

Ruokailu Delhin lentoasemalla

Indira Gandhin kansainvälisen lentoaseman kaikissa terminaaleissa on laaja valikoima ruokailuvaihtoehtoja. Matkustajat valita etsiä ruokaa ja juomaa yli 80 ruokapaikkavaihtoehdon joukosta, joihin kuuluu kahviloita, pikaruokaravintoloita ja välipaloja myyviä liikkeitä. Pöytiintarjoilua kaipaavat matkustajat voivat ruokailla jossakin DEL-lentoaseman ravintoloista.

Liikkuminen Delhin lentoasemalla

New Delhin lentoaseman maksuton shuttle-yhteys kuljettaa matkustajia terminaalien 1 ja 3 välillä 20 minuutin välein. Lentoyhtiötä kummassa tahansa terminaalissa vaihtavien matkustajien on mentävä terminaalien välisten kuljetusten tiskille (lähellä pylvästä 10 terminaalissa 3 ja ylikulkusillan alla terminaalissa 1). Terminaalit 2 ja 3 ovat puolestaan noin viiden minuutin kävelymatkan päässä toisistaan.

Ajanvietettä Delhin lentoasemalla

DEL-lentoasemalla on paljon mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää, kuten esimerkiksi spa-hoitolat terminaalien 3 ja 1 lähtevien lentojen alueella. New Delhin lentoasemalla on lisäksi lukuisa määrä liikkeitä, joista voi ostaa muun muassa elektroniikkaa, lahjoja, makeisia ja koruja. Terminaalin 3 kansainvälisten lähtevien lentojen alueella matkustajien on mahdollista kokeilla Boeing 737 ‑koneen ohjaamista ohjaamosimulaattorissa.

Valuutanvaihto Delhin lentoasemalla

Valuutanvaihtopisteitä on New Delhin lentoaseman terminaalissa 3 kansainvälisten saapuvien ja lähtevien lentojen alueella, terminaalissa 3 kotimaan saapuvien ja lähtevien lentojen alueella sekä terminaalissa 1 lähtevien lentojen alueella.

Hotelleja Delhin lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on yli 40 hotellia ja muuta majoituspaikkaa, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä DEL-lentoasemaa.

Kiinnostavia nähtävyyksiä lähellä Delhin lentoasemaa

 • Humayunin mausoleumi
 • Khari Baoli ‑maustetori
 • Punainen linnoitus
 • Sunder Nursery ‑puisto

Katso lisätietoa DEL-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter