Ohita ja siirry pääsisältöön

Charlotte Douglasin kansainvälinen lentoasema (clt)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Charlotten lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla CLT-lentoasemalta Freedom Parkiin tai pallokentälle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta CLT yhdellä napautuksella.

5501 Josh Birmingham Parkway, Charlotte, NC 28208
+1 704-359-4013

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Charlotte Douglasin kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Charlotte Douglasin kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/03.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • UberX

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • Comfort

  1-4

  Uudempia autoja, joissa on enemmän jalkatilaa

 • UberXL

  1-6

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/6

Nouto osoitteesta Charlotten lentoasema (CLT)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto CLT-lentoasemalla.

Poistu saapuvien lentojen tasolta

Saat reittiohjeet noutopaikalle Charlotten lentoasemalla suoraan sovelluksessa. CLT-lentoasemalla noutopaikka on oven D kohdalla. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös Charlotte Douglasin kansainväliseltä lentoasemalta.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan CLT-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Charlotten lentoasema – kartta

CLT-lentoasemalla on viisi hallia, joista halli D on kansainvälinen terminaali.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilla voit pyytää kyydin Uber-kuljettajapartnerilta.

 • Uber-matkan hinta CLT-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

  Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

 • Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

  Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

CLT: tietoa matkustajille

Charlotte Douglasin kansainvälinen lentoasema on maailman 7. vilkkain lentoasema lentoliikennemäärillä mitattuna, ja se palvelee vuosittain yli 44:ää miljoonaa matkustajaa. Se sijaitsee seitsemän mailia (11 kilometriä) länteen Charlotten keskustasta, ja ajomatka kestää ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa noin 15 minuuttia.

CLT-lentoaseman terminaalit

Charlotte Douglasin kansainvälisellä lentoasemalla on yksi terminaali, jossa on kuusi hallia: A, pohjoinen A, B, C, D ja E. Halli D palvelee kansainvälistä lentoliikennettä. Halleissa on lukuisia Charlotten lentoaseman lounge-tiloja. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

Halli A

 • American
 • Delta

Pohjoinen halli A

 • Air Canada
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • United
 • Via Air

Halli B

 • American
 • American Airlines Admirals Club

Halli C

 • American
 • American Eagle

Halli D

 • American
 • Lufthansa

Halli E

 • American Eagle

CLT-lentoaseman kansainvälinen halli

Kansainväliset lennot lähtevät hallista D porteilta D1–D13. CLT-lentoasemalta lähtee suoria lentoja 36 kansainväliseen määränpäähän.

Ruokailu CLT-lentoasemalla

Matkailijat voivat valita mieleisensä ruokapaikan yli 50 vaihtoehdon joukosta. Tarjolla on monenlaista ruokaa, kuten aamupalaa, herkkuja, välipaloja ja kansainvälisten keittiöiden antimia. Monet CLT-lentoaseman ruokapaikoista ovat keskusaulassa ennen turvatarkastusta ja kaikissa eri halleissa.

Liikkuminen CLT-lentoasemalla

Charlotte Douglas on varsin kompakti lentoasema, joten hallista toiseen pääsee kävellen. Hallit A–E ympäröivät pääterminaalia. Saat tarvittaessa apua liikkumiseen ottamalla yhteyttä lentoyhtiöösi.

Ajanvietettä CLT-lentoasemalla

Charlotte Douglasin lentoasemalla on paljon nähtävää, kuten esimerkiksi kaikille avoin taideohjelma, joka esittelee Charlottea ja sen ympäristöä. Charlotten lentoasemalla on lukuisa määrä kauppoja ja liikkeitä. Hierontaa kaipaava löytää spa-hoitoloita hallien A ja B ja hallien D ja E yhteisalueilta.

Valuutanvaihto CLT-lentoasemalla

CLT-lentoaseman valuutanvaihtopisteet ovat keskusaulassa, hallissa D ja lipunmyyntialueella D.

Hotelleja CLT-lentoaseman lähistöllä

Charlotten lentoaseman lähellä on useita lentokenttähotelleja ja muita majoituspaikkoja, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä CLT-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä CLT-lentoasemaa

 • Freedom Park
 • Lake Wylie
 • UNC Charlotten kasvitieteellinen puutarha
 • US National Whitewater Center, virkistysalue

Katso lisätietoja CLT-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.