Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αεροδρόμιο Heathrow (lhr)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση αντί για την κλασική επιλογή για μεταφορά με λεωφορείο ή ταξί στο Αεροδρόμιο Heathrow; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber που γνωρίζετε ήδη για να μεταβείτε στον προορισμό σας, είτε από το Αεροδρόμιο Heathrow στο Λονδίνο είτε από το Λονδίνο στο Αεροδρόμιο Heathrow. Στείλτε αίτημα για διαδρομή από και προς το LHR με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Longford TW6, United Kingdom
+44 20-7360-1250

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε άγνωστη πόλη.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Τρόποι μετακίνησης στην περιοχή

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • EXEC

  1-4

  Πολυτελείς, καθημερινές διαδρομές

 • Lux

  1-4

  Απόλυτη πολυτέλεια και στιλ

 • Πράσινο

  1-4

  Βιώσιμες διαδρομές με ηλεκτρικά οχήματα

 • Comfort

  1-4

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Οικονομικές διαδρομές για γκρουπ έως 6 ατόμων

 • UberX

  1-4

  Προσιτές, καθημερινές διαδρομές

1/7

Παραλαβή: Αεροδρόμιο Heathrow (LHR)

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή Uber και στείλτε αίτημα για διαδρομή προς τον προορισμό σας. Ορίστε την επιλογή μετακίνησης από το Αεροδρόμιο LHR που ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ομάδας σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες απευθείας στην εφαρμογή, για τα σημεία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Heathrow. Οι τοποθεσίες παραλαβής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον αεροσταθμό. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν πινακίδες σημείων παραλαβής για επιμερισμό διαδρομής (rideshare) στο Αεροδρόμιο Heathrow.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής στο Αεροδρόμιο LHR, όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μη βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Το όνομα του οδηγού, η πινακίδα κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος θα εμφανίζονται στην εφαρμογή. Επαληθεύστε το όχημα σας προτού επιβιβαστείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Heathrow

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο Heathrow

Σε όλους τους αεροσταθμούς τους Αεροδρομίου Heathrow διατίθεται δωρεάν Wi-Fi και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το δίκτυο Wi-Fi του Heathrow και να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην οθόνη. Για πιο γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης, διατίθενται επίσης πακέτα πληρωμής ανάλογα με τη χρήση.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Heathrow

Το Αεροδρόμιο Heathrow διαθέτει πολλές επιλογές στάθμευσης, από στάθμευση μικρής και μακράς διάρκειας έως χώρους στάθμευσης Business και Pod, καθώς και υπηρεσίες παραλαβής οχήματος και διακεκριμένης στάθμευσης.

Φύλαξη αποσκευών στο Αεροδρόμιο Heathrow

Σε όλους τους αεροσταθμούς του Αεροδρομίου Heathrow διατίθενται χώροι φύλαξης αποσκευών. Οι τιμές εξαρτώνται από το χρονικό διάστημα φύλαξης των αποσκευών σας. Μπορείτε να φυλάξετε τα αντικείμενά σας μέχρι 90 ημέρες.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

 • Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο Heathrow και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

 • Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

 • Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο Heathrow μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Στην τελική τιμή της διαδρομής σας ενδέχεται επίσης να προστεθούν χρεώσεις στάθμευσης και χρεώσεις αεροδρομίου.

 • Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες. Αφού ζητήσετε τη διαδρομή σας, ελέγξτε την εφαρμογή για τον εκτιμώμενο χρόνο αναμονής.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 600 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου London Heathrow: πληροφορίες επισκεπτών

Το Uber είναι η ιδανική επιλογή για ταξιδιώτες που έχουν ως σημείο άφιξης ή αναχώρησης το Αεροδρόμιο London Heathrow. Το London Heathrow, το 2ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο, εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της νότια Αγγλίας. Το Αεροδρόμιο Heathrow βρίσκεται σε απόσταση περίπου 25 χιλιομέτρων (16 μιλίων) δυτικά του κεντρικού Λονδίνου, γεγονός που διευκολύνει την πρόσβαση με αυτοκίνητο, με μέσα μαζικής μεταφοράς ή με Uber. Η διαδρομή από το Αεροδρόμιο Heathrow μέχρι το αστικό κέντρο του Λονδίνου διαρκεί περίπου μία ώρα, επομένως είναι εξαιρετική επιλογή για όσους ταξιδεύουν προς ή από την πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Heathrow

Το Αεροδρόμιο London Heathrow έχει 4 ενεργούς αεροσταθμούς: τους αεροσταθμούς 2, 3, 4 και 5. Οι αεροσταθμοί 2 και 3 βρίσκονται στην ανατολική πλευρά του Αεροδρομίου Heathrow, ο αεροσταθμός 4 στη νότια πλευρά και ο αεροσταθμός 5 στη δυτική πλευρά. Μεταξύ των πολλών αεροπορικών εταιρειών που εκτελούν πτήσεις είναι και οι εξής:

Αεροσταθμός 2

 • Aer Lingus
 • Singapore
 • United

Αεροσταθμός 3

 • British Airways
 • Delta
 • Emirates

Αεροσταθμός 4

 • Malaysia
 • Qatar

Αεροσταθμός 5

 • British Airways

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο Heathrow

Το Αεροδρόμιο Heathrow προσφέρει μεγάλη ποικιλία με πάνω από 30 εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ, επομένως αν ψάχνετε κάτι για να σας γεμίσει με ενέργεια είτε πριν από την αναχώρηση είτε μετά την άφιξή σας, υπάρχουν πολλά εστιατόρια στο Αεροδρόμιο Heathrow για να επιλέξετε.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο LHR

Η μετακίνηση ανάμεσα στους αεροσταθμούς του Αεροδρομίου London Heathrow είναι εύκολη. Η απόσταση μεταξύ των αεροσταθμών 2 και 3 καλύπτεται εύκολα περπατώντας, ενώ υπάρχουν τακτικά δρομολόγια με λεωφορεία shuttle που συνδέουν τους αεροσταθμούς 4 και 5. Υπάρχει επίσης η σιδηροδρομική γραμμή Heathrow Express, η οποία μεταφέρει επιβάτες από τον αεροσταθμό 5 στους αεροσταθμούς 2 και 3, ενώ στη συνέχεια συνδέεται με το κεντρικό Λονδίνο.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο LHR

Είτε αναζητάτε ρούχα υψηλής ραπτικής είτε πολυτελή ρολόγια, στο Αεροδρόμιο Heathrow θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα καταστημάτων για να εξερευνήσετε. Για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα αναμνηστικό για φίλους ή συγγενείς, υπάρχουν πολλά καταστήματα αδασμολόγητων ειδών στο Αεροδρόμιο Heathrow. Τα καταστήματα ταξιδιωτικών ειδών του αεροδρομίου εξασφαλίζουν ότι είστε πλήρως προετοιμασμένοι για την πτήση σας. Υπάρχουν διάφορες πολυτελείς αίθουσες αναμονής και αίθουσες διακεκριμένης θέσης, όπως το No1 Lounge και το Club Aspire Lounge που θα βρείτε στον αεροσταθμό 3.

Ντουζιέρες Αεροδρομίου Heathrow

Στις αίθουσες αναμονής του Αεροδρομίου Heathrow υπάρχουν αρκετές εγκαταστάσεις για ντους, όπως στις αίθουσες Plaza Premium Lounge, No1 Lounge και Club Aspire Lounge and Spa. Επιπλέον, ντουζιέρες μπορεί να υπάρχουν και στις αίθουσες αναμονής των αεροπορικών εταιρειών.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο Heathrow

Στη άμεση περιοχή του Αεροδρομίου Heathrow υπάρχουν περίπου 20 ξενοδοχεία: ιδανική επιλογή για επισκέπτες που έχουν μια ενδιάμεση στάση ή για όσους φτάνουν πολύ νωρίς το πρωί. Καθώς το κεντρικό Λονδίνο βρίσκεται κοντά, υπάρχει μεγάλη ποικιλία οικονομικών και πολυτελών ξενοδοχειακών καταλυμάτων για να εξερευνήσετε.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Heathrow

Εάν σας περισσεύει αρκετός ελεύθερος χρόνος στην ενδιάμεση στάση σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το κεντρικό Λονδίνο. Υπάρχουν επίσης πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στην άμεση περιοχή του Αεροδρομίου LHR, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

 • Ham House
 • Legoland Windsor Resort
 • London Motor Museum
 • Royal Botanic Gardens, Kew
 • Windsor Castle

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αεροδρόμιο LHR εδώ.

Facebook
Twitter

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα, και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη. Η έκπτωση προσφοράς ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και δεν ισχύει για φιλοδωρήματα. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά και οι όροι υπόκεινται σε αλλαγή.