Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Αεροδρόμιο Heathrow (LHR)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο Heathrow στο Λονδίνο είτε από το Λονδίνο στο Αεροδρόμιο Heathrow, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

Longford TW6, United Kingdom
+44 20-7360-1250

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

  • UberX1-4

    Οικονομικά προσιτές, καθημερινές διαδρομές

  • EXEC1-4

    Πολυτελείς, καθημερινές διαδρομές

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο Uber από το αεροδρόμιο

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω, ανοίξτε την εφαρμογή και στείλτε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες για το σημείο παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Heathrow

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο Heathrow

Σε όλους τους αεροσταθμούς τους Αεροδρομίου Heathrow διατίθεται δωρεάν Wi-Fi και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το δίκτυο Wi-Fi του Heathrow και να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην οθόνη. Για πιο γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης, διατίθενται επίσης πακέτα πληρωμής ανάλογα με τη χρήση.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Heathrow

Το Αεροδρόμιο Heathrow διαθέτει πολλές επιλογές στάθμευσης, από στάθμευση μικρής και μακράς διάρκειας έως χώρους στάθμευσης Business και Pod, καθώς και υπηρεσίες παραλαβής οχήματος και διακεκριμένης στάθμευσης.

Φύλαξη αποσκευών στο Αεροδρόμιο Heathrow

Σε όλους τους αεροσταθμούς του Αεροδρομίου Heathrow διατίθενται χώροι φύλαξης αποσκευών. Οι τιμές εξαρτώνται από το χρονικό διάστημα φύλαξης των αποσκευών σας. Μπορείτε να φυλάξετε τα αντικείμενά σας μέχρι 90 ημέρες.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο Heathrow και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο Heathrow μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Στην τελική τιμή της διαδρομής σας ενδέχεται επίσης να προστεθούν χρεώσεις στάθμευσης και χρεώσεις αεροδρομίου.

Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες. Αφού ζητήσετε τη διαδρομή σας, ελέγξτε την εφαρμογή για τον εκτιμώμενο χρόνο αναμονής.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου London Heathrow: πληροφορίες επισκεπτών