Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διεθνές Αεροδρόμιο Tokyo Haneda (hnd)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση αντί για την κλασική επιλογή για μεταφορά με λεωφορείο ή ταξί στο Αεροδρόμιο Haneda; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber Taxi που γνωρίζετε ήδη για να μεταβείτε στον προορισμό σας, είτε από το Αεροδρόμιο Haneda στον σταθμό του Τόκιο είτε από το Shinjuku στο Αεροδρόμιο Haneda. Στείλτε αίτημα για διαδρομή από και προς το HND με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

4-3 Haneda-Kuko, 2-Chome, Ota-Ku, Τόκιο 144, Japan
+81 3-5757-8111

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε άγνωστη πόλη.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Τρόποι μετακίνησης στην περιοχή

 • Ταξί

  1-4

  Get matched with a taxi nearby. Booking fee will be charged separately (maximum JPY 420)

Παραλαβή: Αεροδρόμιο Haneda (HND)

Στείλτε αίτημα όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή Uber και στείλτε αίτημα για διαδρομή προς τον προορισμό σας. Ορίστε την επιλογή μετακίνησης από το Αεροδρόμιο HND που ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ομάδας σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Βγείτε από το επίπεδο αφίξεων

Θα λάβετε οδηγίες απευθείας στην εφαρμογή, για τα σημεία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Haneda. Οι τοποθεσίες παραλαβής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον αεροσταθμό. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν πινακίδες σημείων παραλαβής στο Διεθνές Αεροδρόμιο Tokyo Haneda.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής στο Αεροδρόμιο HND, όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μη βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Το όνομα του οδηγού, η πινακίδα κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος θα εμφανίζονται στην εφαρμογή. Επαληθεύστε το όχημα σας προτού επιβιβαστείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Χάρτης Αεροδρόμιο Haneda

Το Αεροδρόμιο Haneda χωρίζεται σε τρεις αεροσταθμούς: τον αεροσταθμό διεθνών πτήσεων και τους αεροσταθμούς πτήσεων εσωτερικού 1 και 2.

Μείνετε συνδεδεμένοι ενώ μετακινείστε

Πώς να συνδεθείτε στο δίκτυο Wi-Fi του Αεροδρομίου HND

Στο Αεροδρόμιο Haneda, μπορείτε να συνδεθείτε στο δωρεάν δίκτυο Wi-Fi. Απλώς επιλέξτε το HANEDA-FREE-WIFI από τα διαθέσιμα δίκτυα Wi-Fi, έπειτα ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται.

Αποκτήστε μια τοπική κάρτα SIM

Μπορείτε να αγοράσετε προπληρωμένες κάρτες SIM στο λόμπι των αφίξεων, στο δεύτερο επίπεδο του επιβατικού αεροσταθμού διεθνών πτήσεων.

Οι προπληρωμένες κάρτες SIM δεν πωλούνται στους επιβατικούς αεροσταθμούς πτήσεων εσωτερικού 1 και 2.

Οι προπληρωμένες κάρτες SIM που διατίθενται στην Ιαπωνία για ταξιδιώτες άλλων εθνικοτήτων προορίζονται αποκλειστικά για χρήση δεδομένων. Σύμφωνα με την ιαπωνική νομοθεσία, οι ταξιδιώτες άλλων εθνικοτήτων δεν μπορούν να αγοράσουν κάρτες SIM που επιτρέπουν τις φωνητικές κλήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 600 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο Haneda

Το Αεροδρόμιο Haneda, ένα από τα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια του Τόκιου, είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ιαπωνίας, εξυπηρετώντας την ευρύτερη περιοχή του Τόκιου. Με ευκολότερη πρόσβαση από το δεύτερο αεροδρόμιο Narita του Τόκιου, το Αεροδρόμιο Haneda απέχει μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Τόκιου.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Haneda

Το αεροδρόμιο έχει ξεχωριστούς αεροσταθμούς για τις πτήσεις εξωτερικού και τις πτήσεις εσωτερικού. Οι πτήσεις εξωτερικού εξυπηρετούνται όλες από τον επιβατικό αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού Haneda, ενώ οι πτήσεις εσωτερικού μοιράζονται μεταξύ των Αεροσταθμών 1 και 2.

Αεροσταθμός 1 Αεροδρομίου Haneda

 • JAL
 • Japan Transocean Air
 • Skymark
 • Star Flyer (πτήσεις προς τα αεροδρόμια Kitakyushu και Fukuoka)

Αεροσταθμός 2 Αεροδρομίου Haneda

 • AIRDO
 • ANA
 • Solaseed
 • Star Flyer (πτήσεις προς τα αεροδρόμια Yamaguchi-Ube και Kansai)

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο Haneda

Το αεροδρόμιο διαθέτει δωρεάν λεωφορεία shuttle που συνδέουν τους αεροσταθμούς πτήσεων εσωτερικού με τον μικρότερο αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού κάθε 4 λεπτά.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο Haneda

Στην αίθουσα αναχωρήσεων του επιβατικού αεροσταθμού πτήσεων εξωτερικού, υπάρχουν 24ωρα ανταλλακτήρια συναλλάγματος, στον δεύτερο και τρίτο όροφο. Άλλα δύο ανταλλακτήρια βρίσκονται στην αίθουσα αναχωρήσεων εξωτερικού.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο Haneda

Αν χρειάζεστε διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο σε περίπτωση αναμονής για πτήση μετεπιβίβασης ή ολονύκτιας καθυστέρησης της πτήσης σας, υπάρχει ένα ξενοδοχείο εντός του αεροδρομίου και πάνω από 30 ξενοδοχεία και καταλύματα σε κοντινή απόσταση.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Αεροδρόμιο Haneda (HND) εδώ.

Facebook

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα, και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη. Η έκπτωση προσφοράς ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και δεν ισχύει για φιλοδωρήματα. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά και οι όροι υπόκεινται σε αλλαγή.