Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber

Διεθνές Αεροδρόμιο Dubai (DXB)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο Dubai στο κέντρο της πόλης είτε από το κέντρο της πόλης στο Αεροδρόμιο Dubai, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

7938+77 Dubai - United Arab Emirates
+971 4-224-5555

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Βρείτε μέσο μετακίνησης οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να βρείτε μεταφορικό μέσο σε περισσότερα από 500 μεγάλα αεροδρόμια.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας ευκολίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

  • Select1-4

    Πολυτελείς, καθημερινές διαδρομές

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο Uber από το αεροδρόμιο

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή για να στείλετε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες για το σημείο παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη προς εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Dubai

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο Dubai

Σε όλα τα σημεία του Αεροδρομίου Dubai διατίθεται δωρεάν, απεριόριστο Wi-Fi υψηλής ταχύτητας. Εάν δεν έχετε κινητή συσκευή, διατίθεται internet στα ειδικά κιόσκια στις εγκαταστάσεις Global Link και Connect.

Στάθμευση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dubai

Στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dubai υπάρχουν πολλές επιλογές στάθμευσης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των ταξιδιωτών. Οι αεροσταθμοί 1 και 2 διαθέτουν θέσεις στάθμευσης Economy και Premium σε διάφορες αποστάσεις από το αεροδρόμιο.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο Dubai

Στο Αεροδρόμιο DXB θα βρείτε πολλά ανταλλακτήρια συναλλάγματος. Κάθε αεροσταθμός διαθέτει αρκετά σημεία για μετατροπή συναλλάγματος, ώστε να είναι σίγουρο ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας με το σωστό νόμισμα στο πορτοφόλι σας.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Το Uber είναι διαθέσιμο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dubai και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Dubai μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber.

Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες.

Περισσότερες πληροφορίες

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.
Εύρεση αεροδρομίου

Πληροφορίες επισκεπτών για τους αεροσταθμούς του Αεροδρομίου Dubai