Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber

Αεροδρόμιο Dublin (DUB)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο Dublin στο κέντρο της πόλης είτε από το κέντρο της πόλης στο Αεροδρόμιο Dublin, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

CQG2+H2 Collinstown, County Dublin, Ireland
+353 1-814-1111

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Διαδρομές κατ’ απαίτηση

Βρείτε μέσο μετακίνησης οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να βρείτε μεταφορικό μέσο σε περισσότερα από 500 μεγάλα αεροδρόμια.

Η εφαρμογή λέει στον οδηγό σας πώς να φτάσει στον προορισμό σας

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Μπορείτε να βρείτε μέσο μετακίνησης οπουδήποτε στον κόσμο.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας ευκολίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

 • Ταξί1-4

  ΤΑΞΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ

 • Black1-4

  Διακριτική, επαγγελματική πολυτέλεια

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο Uber από το αεροδρόμιο

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή για να στείλετε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες για το σημείο παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη προς εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Dublin

Σύμβολο Wi-Fi

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο Dublin

Στο Αεροδρόμιο Dublin, το Wi-Fi είναι απεριόριστο και δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο δίκτυο για να ξεκινήσετε την περιήγηση. Δεν απαιτείται εγγραφή ή είσοδος.

Κύκλος με το γράμμα P

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Dublin

Το Αεροδρόμιο Dublin παρέχει επιλογές για στάθμευση μακράς διάρκειας, αλλά και στάθμευση μικρής διάρκειας. Ο χώρος στάθμευσης μικρής διάρκειας του Αεροδρομίου Dublin απέχει μόλις λίγα λεπτά από τις Αφίξεις και τις Αναχωρήσεις, ενώ στη στάθμευση μακράς διάρκειας διατίθενται περίπου 18.600 θέσεις οχημάτων.

Κλειστή κλειδαριά

Φύλαξη αποσκευών στο Αεροδρόμιο Dublin

Μπορείτε να φυλάξετε τις αποσκευές σας στην υπηρεσία Excess Baggage που θα βρείτε στην αίθουσα αφίξεων στον αεροσταθμό 1, ώστε να είναι ασφαλείς και προστατευμένες ενώ περιμένετε την ανταπόκρισή σας. Στην ίδια αίθουσα θα βρείτε επίσης υπηρεσίες περιτύλιξης αποσκευών.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο Dublin και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο Dublin μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Στην τελική τιμή της διαδρομής σας ενδέχεται επίσης να προστεθούν χρεώσεις στάθμευσης και χρεώσεις αεροδρομίου.

Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες. Αφού ζητήσετε τη διαδρομή σας, ελέγξτε την εφαρμογή για τον εκτιμώμενο χρόνο αναμονής.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Uber μπορεί να σας μεταφέρει από και προς περισσότερα από 500 αεροδρόμια.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.
Εύρεση αεροδρομίου

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Dublin

 • Air Canada
 • KLM
 • Swiss
 • Delta
 • Kilmainham Gaol

Facebook
Instagram