Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi (DEL)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο Delhi στο Qutub Minar είτε από το India Gate στο Αεροδρόμιο Delhi, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

H34X+FX Delhi, India
+91 124-337-6000

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

 • Auto1-3

  Auto rickshaws at the tap of a button

 • Ιντερσίτι1-4

  Affordable outstation rides in compact cars

 • Μοτοσικλέτα1

  Affordable motorcycle rides

 • INTERCITY1-4

  Outstation rides in comfortable sedans

 • XL Intercity1-6

  Affordable outstation rides for groups up to 6

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο από το Αεροδρόμιο DEL

Μάθετε πού θα γίνει η παραλαβή σας

Στο Αεροδρόμιο Delhi, το σημείο παραλαβής καθορίζεται από τον αεροσταθμό που επιλέγετε. Εάν επιλέξετε τον αεροσταθμό 1 ή 3, περπατήστε μέχρι την καθορισμένη ζώνη παραλαβής Uber. Για τον αεροσταθμό 2, ο οδηγός θα σας συναντήσει στην τοποθεσία παραλαβής που επιλέξατε.

Ελέγξτε την εφαρμογή για λεπτομέρειες

Όταν στείλετε το αίτημα διαδρομής, ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για να φτάσετε στο σημείο παραλαβής.

Αεροσταθμός 1: Περπατήστε προς τη ζώνη παραλαβής Uber στον χώρο στάθμευσης.

Αεροσταθμός 2: Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για να φτάσετε στο επιλεγμένο σημείο παραλαβής.

Αεροσταθμός 3: Περπατήστε προς τη ζώνη παραλαβής Uber στο ισόγειο του χώρου στάθμευσης οχημάτων T3, απέναντι από τις πύλες 1 και 2 των Αφίξεων.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Ο οδηγός σας θα σας συναντήσει στο σημείο παραλαβής που εμφανίζεται στην εφαρμογή. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Χάρτης Αεροδρόμιο Delhi

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi εξυπηρετεί 80 αεροπορικές εταιρείες μέσω 2 κεντρικών αεροσταθμών: τον αεροσταθμό 1 και τον αεροσταθμό 3. Ο αεροσταθμός 1 χωρίζεται σε 4 υποτομείς: τους αεροσταθμούς 1A, 1B, 1C και 1D. Όλες οι διεθνείς αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν στον αεροσταθμό 3.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Ναι. Αγγίξτε εδώ για τη λίστα των αεροδρομίων παγκοσμίως, όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς (ή από) το Αεροδρόμιο DEL εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος διαδρομής, η εκτιμώμενη απόσταση και διάρκεια, τα διόδια και η τρέχουσα ζήτηση.

Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας στο εργαλείο υπολογισμού τιμών του Uber παραπάνω. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει των πραγματικών συνθηκών.

Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.
Εύρεση αεροδρομίου

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο Delhi

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi είναι το 10ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο σε επιβατική κίνηση, εξυπηρετώντας πάνω από 65 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο. Απέχει περίπου 16 χιλιόμετρα (10 μίλια) από το κέντρο του Νέου Δελχί, 16 λεπτά περίπου με το αυτοκίνητο σε ιδανικές κυκλοφοριακές συνθήκες.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Delhi

Το Αεροδρόμιο DEL διαθέτει 3 κεντρικούς επιβατικούς αεροσταθμούς: τον Αεροσταθμό 1, τον Αεροσταθμό 2 και τον Αεροσταθμό 3. Οι αίθουσες αναμονής του Αεροδρομίου DEL βρίσκονται σε όλο το αεροδρόμιο. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Αεροσταθμός 1 Αεροδρομίου DEL

 • IndiGo
 • SpiceJet

Αεροσταθμός 2 Αεροδρομίου DEL

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet

Αεροσταθμός 3 (πτήσεων εξωτερικού) Αεροδρομίου DEL

Οι πτήσεις εξωτερικού του Αεροδρομίου New Delhi εξυπηρετούνται από τον Αεροσταθμό 3. Το Αεροδρόμιο DEL προσφέρει πτήσεις χωρίς ενδιάμεσο σταθμό σε περισσότερους από 70 διεθνείς προορισμούς, με τις American, British Airways και Emirates, μεταξύ άλλων αερομεταφορέων. Οι αίθουσες αναμονής του Αεροδρομίου Indira Gandhi βρίσκονται σε 5 σημεία του Αεροσταθμού 3.

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο Delhi

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi προσφέρει πλούσια ποικιλία επιλογών για φαγητό και ποτό σε όλους τους αεροσταθμούς. Με περισσότερα από 80 καταστήματα εστίασης, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε καφετέριες, fast-food και καταστήματα με σνακ και φαγητό σε πακέτο. Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να απολαύσουν ένα μενού πιάτων, μπορούν να γευματίσουν σε ένα από τα εστιατόρια του Αεροδρομίου DEL.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο Delhi

Μια δωρεάν γραμμή λεωφορείου shuttle συνδέει τον Αεροσταθμό 1 με τον Αεροσταθμό 3 του Αεροδρομίου New Delhi κάθε 20 λεπτά. Επιβάτες όλων των αεροπορικών εταιρειών με πτήση μετεπιβίβασης σε οποιονδήποτε από τους αεροσταθμούς πρέπει να προσέρχονται στο γκισέ μετεπιβιβάσεων (κοντά στη Θέση 10 στον Αεροσταθμό 3 και κάτω από την ανισόπεδη γέφυρα στον Αεροσταθμό 1). Οι αεροσταθμοί 2 και 3 απέχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους, η οποία διανύεται σε 5 περίπου λεπτά με τα πόδια.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο Delhi

Στο Αεροδρόμιο DEL υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και αξιοθέατα, μεταξύ άλλων και εγκαταστάσεις spa στις Αναχωρήσεις των αεροσταθμών 3 και 1. Επιπλέον, οι ταξιδιώτες μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά, δώρα, γλυκίσματα και κοσμήματα στα εμπορικά καταστήματα του Αεροδρομίου New Delhi. Στον χώρο αναχωρήσεων εξωτερικού του Αεροσταθμού 3 βρίσκεται ένας προσομοιωτής πτήσης, ο οποίος προσφέρει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να πιλοτάρουν ένα Boeing 737.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο Delhi

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος του Αεροδρομίου New Delhi Airport βρίσκονται στις Αφίξεις και Αναχωρήσεις εξωτερικού του Αεροσταθμού 3, στις Αφίξεις και Αναχωρήσεις εσωτερικού του Αεροσταθμού 3 και στις Αναχωρήσεις του Αεροσταθμού 1.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο Delhi

Εάν έχετε αναμονή για πτήση μετεπιβίβασης, ολονύκτια καθυστέρηση της πτήσης σας ή επιθυμείτε διαμονή κοντά στο Αεροδρόμιο DEL, υπάρχουν περισσότερα από 40 ξενοδοχεία και καταλύματα σε κοντινή απόσταση.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Delhi

 • Μαυσωλείο Χουμαγιούν
 • Khari Baoli
 • Κόκκινο Οχυρό
 • Sunder Nursery

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Αεροδρόμιο DEL εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter