Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Διεθνές Αεροδρόμιο Chhatrapati Shivaji (BOM)

Whether you’re going from Mumbai Airport to the Gateway of India or from Navi Mumbai to Mumbai Airport, count on Uber to get you there.

3VQ8+R6 Mumbai, Maharashtra, India
+91 22-6685-1010

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

 • Premier Executive1-4

  Especially Designed for Corporate Travel

 • Go Executive1-4

  Especially designed for Corporate Travel

 • Ιντερσίτι1-4

  Compact cars, outstation rides

 • INTERCITY1-4

  Comfortable sedans, outstation rides

 • XL Intercity1-6

  Comfortable SUVs, outstation rides

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο από το Αεροδρόμιο Mumbai

Στείλτε αίτημα όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω από τον αεροσταθμό

Και ορίστε μια επιλογή διαδρομής που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ελέγξτε την εφαρμογή για λεπτομέρειες

Όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή, ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Συναντήστε τον οδηγό σας στον χώρο στάθμευσης P7 West για τον αεροσταθμό 2 ή σε ένα από τα σημεία παραλαβής οχημάτων για τον αεροσταθμό 1.

Χάρτης Αεροδρόμιο Mumbai

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Chhatrapati Shivaji περιλαμβάνει 2 κεντρικούς επιβατικούς αεροσταθμούς. Ο αεροσταθμός 1 εξυπηρετεί μόνο πτήσεις εσωτερικού, ενώ ο αεροσταθμός 2 εξυπηρετεί πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Ναι. Αγγίξτε εδώ για τη λίστα των αεροδρομίων παγκοσμίως, όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς (ή από) το Αεροδρόμιο BOM εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος διαδρομής, η εκτιμώμενη απόσταση και διάρκεια, τα διόδια και η τρέχουσα ζήτηση.

Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας στο εργαλείο υπολογισμού τιμών του Uber παραπάνω. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει των πραγματικών συνθηκών.

Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.
Εύρεση αεροδρομίου

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο Mumbai

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM) είναι το 2ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ινδίας σε επιβατική κίνηση, εξυπηρετώντας πάνω από 47 εκατομμύρια ταξιδιώτες τον χρόνο. Το Αεροδρόμιο BOM βρίσκεται περίπου 24 χιλιόμετρα (15 μίλια) βορειοδυτικά της Βομβάης, 30 λεπτά περίπου με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης υπό ιδανικές κυκλοφοριακές συνθήκες.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Mumbai

Το Αεροδρόμιο Chhatrapati Shivaji έχει 2 επιβατικούς αεροσταθμούς: τον Αεροσταθμό 1 και τον Αεροσταθμό 2. O Αεροσταθμός 1 εξυπηρετεί τις πτήσεις εσωτερικού του Αεροδρομίου Mumbai και ο Αεροσταθμός 2 εξυπηρετεί πτήσεις εσωτερικού αλλά και τις πτήσεις εξωτερικού του Αεροδρομίου Mumbai. Οι αίθουσες αναμονής του Αεροδρομίου Mumbai βρίσκονται σε όλο το αεροδρόμιο. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Αεροσταθμός 1 Αεροδρομίου BOM

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet
 • CIP Lounge
 • Loyalty Lounge
 • Pranaam GVK Lounge

Αεροσταθμός 2 Αεροδρομίου BOM

Ο Αεροσταθμός 2 του Αεροδρομίου BOM περιλαμβάνει 2 αίθουσες 4 επιπέδων και είναι η βάση για αρκετές διεθνείς αεροπορικές εταιρείες, μεταξύ άλλων της British Airways, της Emirates και της United. Το Αεροδρόμιο BOM προσφέρει πτήσεις χωρίς ενδιάμεσο σταθμό σε περισσότερους από 43 διεθνείς προορισμούς.

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο Mumbai

Οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν στο Αεροδρόμιο BOM παραδοσιακό ινδικό φαγητό αλλά και γνωστές διεθνείς αλυσίδες fast-food. Ένας χώρος εστίασης υπάρχει στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροσταθμού πτήσεων εξωτερικού (Αεροσταθμός 2), μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο Mumbai

Οι Αεροσταθμοί 1 και 2 χωρίζονται από αεροδιαδρόμους και απέχουν μεταξύ τους λιγότερο από 5 χιλιόμετρα (3 μίλια). Οι επιβάτες μπορούν να μετακινούνται μεταξύ των αεροσταθμών με το λεωφορείο shuttle του Αεροδρομίου Mumbai, το οποίο είναι δωρεάν για όσους έχουν έγκυρο αεροπορικό εισιτήριο. Επειδή πρέπει να περάσετε ξανά από έλεγχο ασφαλείας, σιγουρευτείτε ότι, αν χρειάζεται να μετεπιβιβαστείτε σε άλλον αεροσταθμό, έχετε αρκετό χρόνο μεταξύ των πτήσεων. Ο Αεροσταθμός 2 έχει 4 επίπεδα, 48 κυλιόμενες σκάλες και 75 ανελκυστήρες. Ο αεροσταθμός έχει επίσης 42 κυλιόμενους πεζοδιαδρόμους.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο Mumbai

Το Αεροδρόμιο Chhatrapati Shivaji Maharaj προσφέρει πολλές δραστηριότητες για τους επιβάτες, όπως αρκετές παραστάσεις και εκθέσεις που πραγματοποιούνται όλον τον χρόνο. Τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν στον Παιδότοπο που βρίσκεται στα επίπεδα 3 και 4 του Αεροσταθμού 2. Τα εμπορικά καταστήματα του Αεροδρομίου Mumbai περιλαμβάνουν καταστήματα με παραδοσιακά ινδικά ρούχα αλλά και επώνυμη μόδα.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο BOM

Ανταλλακτήρια συναλλάγματος βρίσκονται σε όλο το Αεροδρόμιο BOM: στις αναχωρήσεις και τις αφίξεις του Αεροσταθμού 1, και στον Αεροσταθμό 2, στις Αναχωρήσεις, Επίπεδο 4, στον Έλεγχο εισιτηρίων, στις Αφίξεις, Επίπεδο 1 και στις Αφίξεις, Επίπεδο 2, στο Επίπεδο 2 (Μετεπιβιβάσεις εσωτερικού), στο Επίπεδο 4 Ελεγχόμενη περιοχή ασφάλειας, και στις Αφίξεις, Επίπεδο 2.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο BOM

Εάν έχετε αναμονή για πτήση μετεπιβίβασης, ολονύκτια καθυστέρηση της πτήσης σας ή επιθυμείτε διαμονή κοντά στο Αεροδρόμιο BOM, υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία και καταλύματα σε κοντινή απόσταση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Βομβάης ή στο Hiranandani Gardens, που απέχει λιγότερο από 5 χιλιόμετρα (3 μίλια) από το αεροδρόμιο.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο BOM

 • Gateway of India
 • ISKCON Temple Mumbai
 • Juhu Beach
 • Mani Bhavan (το σπίτι του Μαχάτμα Γκάντι)

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αεροδρόμιο BOM εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter