Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ATH)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο Αθηνών στο Σύνταγμα είτε από τον Παρθενώνα στο Αεροδρόμιο Αθηνών, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

Attiki Odos, Σπάτα, Αρτέμιδα, 190 04, Greece
+30 21-0353-0000

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Τρόποι μετακίνησης στην περιοχή

  • Ταξί

    1-2

    Υπηρεσία ταξί χωρίς την αναμονή

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο από το Αεροδρόμιο Αθηνών

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω, ανοίξτε την εφαρμογή και στείλτε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες προς το σημείο παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Αθηνών

Wi-Fi Αεροδρομίου Αθηνών

Το Wi-Fi παρέχεται δωρεάν σε όλους τους επιβάτες στο Αεροδρόμιο Αθηνών. Για να συνδεθείτε, αναζητήστε το ATH Free Wi-Fi και κάντε κλικ στο πλαίσιο με την ένδειξη «Σύνδεση στο διαδίκτυο» για να αποκτήσετε πρόσβαση για 45 λεπτά.

Πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο Αθηνών

Το Αεροδρόμιο ATH προσφέρει χώρο στάθμευσης μικρής και μακράς διάρκειας, καθώς και υπηρεσία διακεκριμένης στάθμευσης. Υπάρχουν επίσης χώροι για μοτοσικλέτες έξω από τον χώρο των αφίξεων και εντός του χώρου στάθμευσης μικρής διάρκειας.

Φύλαξη αποσκευών στο Αεροδρόμιο Αθηνών

Το Αεροδρόμιο ATH διαθέτει υπηρεσία φύλαξης αποσκευών στον δημόσιο χώρο της αίθουσας αφίξεων. Προσφέρει επίσης υπηρεσία περιτύλιξης αποσκευών και διεθνείς υπηρεσίες διανομέων για δέματα και έγγραφα.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

  • Υπάρχουν ταξί διαθέσιμα στο Αεροδρόμιο Αθηνών και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

  • Οι τοποθεσίες παραλαβής Uber στα αεροδρόμια υπόκεινται σε αλλαγή, γι’ αυτό, για να βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας, ελέγχετε πάντα την εφαρμογή Uber μετά την αποστολή του αιτήματος για διαδρομή.

  • Οι χρεώσεις για διαδρομές από και προς το Αεροδρόμιο Αθηνών ορίζονται με ταξίμετρο και ενδέχεται να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση, καθώς και άλλους παράγοντες. Σταθερές χρεώσεις ισχύουν για διαδρομές από την Αθήνα εντός αυτού του δακτυλίου προς το αεροδρόμιο και αντιστρόφως. Διαβάστε αυτό το άρθρο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση με ταξίμετρο στην Αθήνα.

  • Όταν είστε έτοιμοι να στείλετε αίτημα για διαδρομή, η εφαρμογή θα εμφανίσει μια εκτίμηση του χρόνου που θα χρειαστεί ο οδηγός σας για να φτάσει στην τοποθεσία παραλαβής.

Περισσότερες πληροφορίες

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 600 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.
Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα, και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη. Η έκπτωση προσφοράς ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και δεν ισχύει για φιλοδωρήματα. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά και οι όροι υπόκεινται σε αλλαγή.

Σύνδεσμοι προς εξωτερικούς ιστότοπους παρέχονται αποκλειστικά για τον σκοπό της διευκόλυνσης των επισκεπτών. Η μετάβαση σε άλλους ιστότοπους μέσω των συνδέσμων γίνεται με δική σας ευθύνη και η Uber δεν φέρει καμία ευθύνη για τους ιστότοπους στους οποίους οδηγούν οι σύνδεσμοι ή για το περιεχόμενό τους.