Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ath)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση αντί για την κλασική επιλογή για μεταφορά με λεωφορείο ή ταξί στο Αεροδρόμιο Αθηνών; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber που γνωρίζετε ήδη για να μεταβείτε στον προορισμό σας, είτε από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών στο κέντρο της πόλης είτε από την Ακρόπολη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Στείλτε αίτημα για διαδρομή από και προς το ATH με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Attiki Odos, Σπάτα, Αρτέμιδα, 190 04, Greece
+30 21-0353-0000

Κάντε κράτηση για μια διαδρομή με Uber εκ των προτέρων στο Αεροδρόμιο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Ολοκληρώστε τα σχέδιά σας σήμερα, κάνοντας κράτηση για μια διαδρομή με Uber στο Αεροδρόμιο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Στείλτε αίτημα για διαδρομή έως και 30 ημέρες πριν από την πτήση σας, οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου.
Προορισμός
Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/27.

Η κράτηση μπορεί να μην είναι διαθέσιμη για την τοποθεσία παραλαβής σας

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε άγνωστη πόλη.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Τρόποι μετακίνησης στην περιοχή

 • Ταξί

  1-4

  Υπηρεσία ταξί χωρίς την αναμονή

Παραλαβή: Αεροδρόμιο Αθηνών (ATH)

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή Uber και στείλτε αίτημα για διαδρομή προς τον προορισμό σας. Ορίστε την επιλογή μετακίνησης από το Αεροδρόμιο ATH που ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ομάδας σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες απευθείας στην εφαρμογή, για τα σημεία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Αθηνών. Οι τοποθεσίες παραλαβής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον αεροσταθμό. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν πινακίδες σημείων παραλαβής για επιμερισμό διαδρομής (rideshare) στο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής στο Αεροδρόμιο ATH, όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μη βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Το όνομα του οδηγού, η πινακίδα κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος θα εμφανίζονται στην εφαρμογή. Επαληθεύστε το όχημα σας προτού επιβιβαστείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Αθηνών

Wi-Fi Αεροδρομίου Αθηνών

Το Wi-Fi παρέχεται δωρεάν σε όλους τους επιβάτες στο Αεροδρόμιο Αθηνών. Για να συνδεθείτε, αναζητήστε το ATH Free Wi-Fi και κάντε κλικ στο πλαίσιο με την ένδειξη «Σύνδεση στο διαδίκτυο» για να αποκτήσετε πρόσβαση για 45 λεπτά.

Πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο Αθηνών

Το Αεροδρόμιο ATH προσφέρει χώρο στάθμευσης μικρής και μακράς διάρκειας, καθώς και υπηρεσία διακεκριμένης στάθμευσης. Υπάρχουν επίσης χώροι για μοτοσικλέτες έξω από τον χώρο των αφίξεων και εντός του χώρου στάθμευσης μικρής διάρκειας.

Φύλαξη αποσκευών στο Αεροδρόμιο Αθηνών

Το Αεροδρόμιο ATH διαθέτει υπηρεσία φύλαξης αποσκευών στον δημόσιο χώρο της αίθουσας αφίξεων. Προσφέρει επίσης υπηρεσία περιτύλιξης αποσκευών και διεθνείς υπηρεσίες διανομέων για δέματα και έγγραφα.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

 • Υπάρχουν ταξί διαθέσιμα στο Αεροδρόμιο Αθηνών και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

 • Οι τοποθεσίες παραλαβής Uber στα αεροδρόμια υπόκεινται σε αλλαγή, γι’ αυτό, για να βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας, ελέγχετε πάντα την εφαρμογή Uber μετά την αποστολή του αιτήματος για διαδρομή.

 • Οι χρεώσεις για διαδρομές από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών ορίζονται με ταξίμετρο και ενδέχεται να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση, καθώς και άλλους παράγοντες. Σταθερές χρεώσεις ισχύουν για διαδρομές από την Αθήνα εντός αυτού του δακτυλίου προς το αεροδρόμιο και αντιστρόφως. Διαβάστε αυτό το άρθρο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση με ταξίμετρο στην Αθήνα.

 • Όταν είστε έτοιμοι να στείλετε αίτημα για διαδρομή, η εφαρμογή θα εμφανίσει μια εκτίμηση του χρόνου που θα χρειαστεί ο οδηγός σας για να φτάσει στην τοποθεσία παραλαβής.

Περισσότερες πληροφορίες

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 600 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο Αθηνών

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας, με περίπου 24 εκατομμύρια επιβάτες και 217.000 πτήσεις προς μια μεγάλη ποικιλία προορισμών εσωτερικού και εξωτερικού ετησίως. Το Αεροδρόμιο Αθηνών βρίσκεται κατά προσέγγιση 35 χιλιόμετρα (22 μίλια) νοτιοανατολικά του κέντρου της Αθήνας, μπορείτε δηλαδή να φτάσετε εκεί σε 40 λεπτά με μια γρήγορη και πρακτική διαδρομή με ταξί. Μπορείτε να φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιά, από το οποίο αναχωρούν πλοία για τα ελληνικά νησιά, μέσα σε 50 λεπτά με μια διαδρομή με ταξί.

Αεροδρόμιο Αθηνών Αφίξεις/Αναχωρήσεις

Το Αεροδρόμιο Αθηνών διαθέτει έναν βασικό αεροσταθμό και έναν δορυφορικό αεροσταθμό που χρησιμοποιείται ως εγκατάσταση Σένγκεν σε ώρες μεγάλης κίνησης. Το αεροδρόμιο εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό προορισμών εξωτερικού και εσωτερικού.

Εστιατόρια του Αεροδρομίου Αθηνών

Το Αεροδρόμιο Αθηνών διαθέτει περισσότερα από 20 εστιατόρια που προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία μαγειρικών επιλογών, είτε αναζητάτε κάτι γρήγορο καθώς κινείστε στο αεροδρόμιο είτε έχετε χρόνο για να απολαύσετε ένα κανονικό γεύμα. Υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα, όπως παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις σαν τον γύρο, καθώς και σφολιάτες, πίτες, σάντουιτς, σαλάτες, burger, σμούθι και χυμοί, πίτσα, ζυμαρικά, επιδόρπια, τσάι, καφές, κρασιά, μπύρες και οινοπνευματώδη ποτά.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο Αθηνών

Το Αεροδρόμιο Αθηνών έχει μια εξαιρετική γκάμα καταστημάτων που προσφέρουν μια κορυφαίας ποιότητας αγοραστική εμπειρία για όσους αγαπούν τα ψώνια. Τα duty free στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προσφέρουν πολλά προϊόντα επωνυμιών παγκόσμιας εμβέλειας, όπως αρώματα, άφτερ σέιβ, καλλυντικά, γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ μόδας, μπύρες, κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά, κοσμήματα, γλυκά και σουβενίρ. Για οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά διατίθεται χώρος παιχνιδιού στον δεύτερο όροφο και εγκαταστάσεις για αλλαγή πάνας σε όλο το αεροδρόμιο. Για τους επιβάτες που θέλουν να περιποιηθούν τον εαυτό τους πριν από την πτήση, παρέχεται κέντρο περιποίησης άκρων και σώματος στο επίπεδο των αναχωρήσεων.

Αίθουσες αναμονής Αεροδρομίου Αθηνών

Για όσους θέλουν να χαλαρώσουν μακριά από τα πολυσύχναστα τμήματα του αεροδρομίου, στο επίπεδο αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Αθηνών βρίσκονται 7 αίθουσες αναμονής. Κάποιες από αυτές είναι business class, αλλά όλοι οι επιβάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση κατόπιν χρέωσης. Οι αίθουσες αναμονής προσφέρουν άνετες καρέκλες, σνακ και αναψυκτικά, τηλεόραση, εφημερίδες και Wi-Fi.

Υπηρεσίες στο Αεροδρόμιο Αθηνών

Το Αεροδρόμιο Αθηνών προσφέρει διάφορες υπηρεσίες για να απολαύσετε ένα άνετο ταξίδι. Αυτές περιλαμβάνουν ανταλλακτήριο συναλλάγματος, τράπεζα, αρκετά ATM, ταχυδρομείο και φαρμακείο. Προσφέρονται υπηρεσίες για επιβάτες με μειωμένη κινητικότητα, όπως επιπλέον βοήθεια κατά το check-in για επιβάτες με ειδικές ανάγκες, όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την περιοχή ή όσους ταξιδεύουν με μικρά παιδιά.

Ξενοδοχείο Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος

Το Αεροδρόμιο Αθηνών διαθέτει ξενοδοχείο απέναντι από τον βασικό αεροσταθμό, με δωμάτια με ηχομόνωση, γυμναστήριο και σάουνα, πισίνα και 2 εστιατόρια. Στις γειτονικές περιοχές υπάρχουν επίσης πολλά ακόμη ξενοδοχεία, κατάλληλα για όλα τα οικονομικά επίπεδα, ενώ η Αθήνα απέχει μόνο μια σύντομη διαδρομή με ταξί, αν προτιμάτε να απολαύσετε την πόλη.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Αθηνών

Η Αθήνα είναι γνωστή ως το λίκνο του δυτικού πολιτισμού και διαθέτει τεράστια ιστορία και κουλτούρα που μπορείτε να απολαύσετε μέσα από μουσεία, αρχιτεκτονική και μνημεία. Μερικά από τα εντυπωσιακά αξιοθέατα είναι τα εξής:

 • Μουσείο Ακρόπολης
 • Μουσείο Ελληνικού Πολιτισμού Μπενάκη
 • Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης
 • Παρθενώνας
 • Ναός του Ολυμπίου Διός

Μάθετε περισσότερα για το Αεροδρόμιο ATH εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα, και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη. Η έκπτωση προσφοράς ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και δεν ισχύει για φιλοδωρήματα. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά και οι όροι υπόκεινται σε αλλαγή.

Σύνδεσμοι προς εξωτερικούς ιστότοπους παρέχονται αποκλειστικά για τον σκοπό της διευκόλυνσης των επισκεπτών. Η μετάβαση σε άλλους ιστότοπους μέσω των συνδέσμων γίνεται με δική σας ευθύνη και η Uber δεν φέρει καμία ευθύνη για τους ιστότοπους στους οποίους οδηγούν οι σύνδεσμοι ή για το περιεχόμενό τους.