Please enable Javascript
Gå til hovedindhold

Hvor meget koster en tur med Uber?

Planlæg din næste tur med prisberegneren.

search
Angiv afhentningssted
Navigate right up
search
Angiv destination

Sådan beregnes priser

I de fleste byer beregnes din endelige pris, inden du bekræfter turen. I andre vil du kunne se et estimeret prisoverslag*. Her er nogle gebyrer og faktorer, der kan påvirke prisen:

*Se gældende prisvilkår i din by

Basispris

Basisprisen afgøres af turens tid og afstand.

Driftsgebyr

I din by lægges der muligvis et fast gebyr til hver tur. Det hjælper med at dække omkostninger i forbindelse med drift, lovgivning og sikkerhed.

Travle tidspunkter og områder

Når der er flere passagerer end tilgængelige chauffører, kan priserne midlertidigt stige, indtil markedspladsen igen er i balance.

Forskellige måder at køre på i området

;

Tjen penge ved at køre med Uber-appen

Bag rattet

Kør med Uber, når du vil, og tjen penge på din køreplan.

Andre måder

Find ud af, hvilke ressourcer og kampagner i appen der kan hjælpe dig med at øge din indtjening.

Ofte stillede spørgsmål

  • Når du er ankommet til din destination og stiger ud af bilen, beregnes din endelige pris automatisk og opkræves via den betalingsmetode, du har valgt.

  • Ja, du kan anmode om en tur til og fra de fleste større lufthavne i verden. Gå til vores lufthavnsside for at se, hvor Uber er tilgængelig.

  • I de fleste byer er Uber en pengeløs oplevelse. I byer hvor det er muligt at betale kontant, skal du vælge muligheden, inden du anmoder om en tur.

  • Åbn appen, og angiv din destination i feltet "Hvor skal du hen?". Du vises et prisoverslag for hver turmulighed. Rul for at se, hvad der er tilgængeligt i dit område.