Gå til hovedindhold

London Stansted Lufthavn (stn)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Stansted Lufthavn? Uanset om du skal fra Stansted lufthavn til London eller fra London til Stansted lufthavn, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra STN med bare et tryk på en knap.

Bassingbourn Road, Stansted CM24 1QW, United Kingdom
+44 808-169-7031

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • EXEC

  1-4

  Eksklusive hverdagsture

 • Lux

  1-4

  Ultimativ luksus og stil

 • Grøn

  1-4

  Bæredygtige ture i elbiler

 • Komfort

  1-4

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Billige ture til op til seks personer

 • UberX

  1-4

  Prisvenlige hverdagsture

1/7

Afhentning ved Stansted Lufthavn (STN)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i STN lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Stansted Lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved London Stansted Lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i STN, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Tips til Stansted Lufthavn

Wi-Fi i Stansted Lufthavn

Du kan få fire timers gratis Wi-Fi i Stansted Lufthavn om dagen pr. registreret enhed. Du kan købe ekstra forbindelse i en 24-timers pakke eller 6- eller 12-måneders pakker til folk, der rejser jævnligt.

Parkering i Stansted Lufthavn

Der er flere parkeringsmuligheder i London Stansted Lufthavn, herunder kort-, mellem- og langtidsparkering. De nærliggende JetParks-parkeringspladser er et billigere alternativ.

Valutaveksling i Stansted Lufthavn

Både før og efter sikkerhedskontrollen i London Stansted Lufthavn er der hæveautomater med britiske pund, euro og amerikanske dollars. Der er syv Moneycorp-skranker til valutaveksling i London Stansted Lufthavn i både afgangs- og ankomstområderne.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i STN Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Stansted Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Der føjes muligvis også parkeringsafgifter og lufthavnsgebyrer til din endelige turpris.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er og andre faktorer. Tjek appen for at se en forventet ventetid, når du har anmodet om din tur.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.
Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.