Gå til hovedindhold

London Stansted Lufthavn (STN)

Uanset om du skal fra Stansted Lufthavn til London eller fra London til Stansted Lufthavn, kan du regne med Uber.

Bassingbourn Road, Stansted CM24 1QW, United Kingdom
+44 808-169-7031

Reservér en tur med Uber på forhånd til London Stansted Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til London Stansted Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/14.

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere de nærmere detaljer, så du selv slipper for at finde vej i en fremmed by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • UberX

  1-3

  Prisbillige hverdagsture

 • Grøn

  1-3

  Bæredygtige ture i elbiler

 • Komfort

  1-3

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • EXEC

  1-3

  Eksklusive hverdagsture

 • UberXL

  1-5

  Billige ture til op til fem personer

 • Lux

  1-3

  Ultimativ luksus og stil

1/6

Sådan tager du en tur med Uber fra lufthavnen

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn din app for at anmode om en tur, når du er klar til at gå udenfor. Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutebeskrivelse til et afhentningssted direkte i appen. Der er muligvis også skilte i lufthavnen.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted, du har fået tildelt i appen. Bemærk, at dette sted ikke nødvendigvis ligger ved den nærmeste udgang. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Tips til Stansted Lufthavn

Wi-Fi i Stansted Lufthavn

Du kan få fire timers gratis Wi-Fi i Stansted Lufthavn om dagen pr. registreret enhed. Du kan købe ekstra forbindelse i en 24-timers pakke eller 6- eller 12-måneders pakker til folk, der rejser jævnligt.

Parkering i Stansted Lufthavn

Der er flere parkeringsmuligheder i London Stansted Lufthavn, herunder kort-, mellem- og langtidsparkering. De nærliggende JetParks-parkeringspladser er et billigere alternativ.

Valutaveksling i Stansted Lufthavn

Både før og efter sikkerhedskontrollen i London Stansted Lufthavn er der hæveautomater med britiske pund, euro og amerikanske dollars. Der er syv Moneycorp-skranker til valutaveksling i London Stansted Lufthavn i både afgangs- og ankomstområderne.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i STN Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Stansted Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Der føjes muligvis også parkeringsafgifter og lufthavnsgebyrer til din endelige turpris.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er og andre faktorer. Tjek appen for at se en forventet ventetid, når du har anmodet om din tur.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Det kan du lave i terminalen i London Stansted Lufthavn

Uber er det perfekte valg for dem, der flyver til eller fra STN Lufthavn. London Stansted Lufthavn har mere end 27 millioner rejsende hvert år og er Londons primære lufthavn til og fra andre europæiske lande. Det er den tredje travleste lufthavn i London og den fjerde travleste i Storbritannien. London Stansted ligger i Stansted Mountfitchet, Essex, omkring 55 kilometer nordøst for London – omkring 1,5 time i bil, afhængigt af de trafikale forhold. Universitetsbyen Cambridge ligger også tæt på lufthavnen, lige over 45 kilometer nord for Stansted.

Stansted-terminal

Der er kun én terminal i London Stansted Lufthavn, som har 88 gates i alt. Der flyver over 30 luftfartsselskaber fra Stansted. Herunder:

 • Air Corsica
 • Air Moldova
 • Aurigny
 • British Airways
 • easyJet
 • Emirates
 • Eurowings
 • Flybe
 • Jet2.com
 • Pegasus
 • Ryanair
 • Thomas Cook
 • TUI

Restauranter i Stansted Lufthavn

Der er mange muligheder for at købe mad og drikke i London Stansted Lufthavn. Du kan finde et bredt udvalg af mad til at stille sulten fra fastfood på farten til lokale klassikere.

Sådan kommer du rundt i London Stansted Lufthavn

STN er lille og nem at bruge som fodgænger, så der er ingen grund til at bekymre sig om interne busser eller tog, når du skal til gaten.

Aktiviteter i Stansted

Du kan finde alle verdens bedste mærker inden for mode, kosmetik, accessories, teknologi, spiritus og meget andet i de mange butikker i Stansted Lufthavn. Alle butikker på afgangssiden er placeret efter indtjekning. På ankomstsiden findes en toldfri butik efter bagageudlevering og dagligvarebutikker i hovedterminalen. Stansted Lufthavns click-and-collect-løsning giver dig mulighed for at bestille produkter, inden du kommer til lufthavnen og klar til afhentning, når du ankommer.

Bedefaciliter i Stansted Lufthavn

Du kan finde et bederum over for Indtjekningsområde A. Efter sikkerhedskontrollen finder du et bederum tæt på Escape Lounge i afgangshallen. Bederummene er åbne 24 timer i døgnet og kan besøges af alle trosretninger.

Hoteller i nærheden af London Stansted Lufthavn

Der er mange hoteller få minutter fra terminalen i Stansted Lufthavn, hvor du kan slappe af inden din store flyvetur. Det kan være, at du har en tidlig morgenflyvning og derfor foretrækker, at bo tæt på lufthavnen. Det kan også være, at du har en mellemlanding natten over og ikke vil alt for langt væk fra lufthavnen. Stansted har mange forskellige muligheder, der kan opfylde alle behov. Du kan spare op til 40 %, hvis du bestiller direkte gennem lufthavnen. Mange af hotellerne i nærheden har også mødelokaler. Det har United Business Centre, som ligger en kort køretur fra terminalen, også. Der findes også mange andre slags indkvarteringsmuligheder et par timers kørsel fra Stansted Lufthavn, fordi den ligger så tæt på London.

Seværdigheder i nærheden af Stansted

 • Hatfield Forest
 • House on the Hill Toy Museum
 • Mountfitchet Castle

Få flere oplysninger om STN her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.