Gå til hovedindhold

Istanbul Sabiha Gökçen Internationale Lufthavn (SAW)

Uanset om du skal fra SAW Lufthavn til Istanbul eller fra Istanbul til SAW Lufthavn, kan du regne med Uber.

Sanayi Mh., 34906 Pendik/Istanbul, Turkey
+90 216-588-88-88

Reservér en tur med Uber på forhånd til Istanbul Sabiha Gökçen Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Istanbul Sabiha Gökçen Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/07.

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere de nærmere detaljer, så du selv slipper for at finde vej i en fremmed by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Taxi Yellow

  1-4

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise

  1-4

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

1/2

Sådan tager du en tur med Uber fra lufthavnen

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn din app for at anmode om en tur, når du er klar til at gå udenfor. Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutebeskrivelse til et afhentningssted direkte i appen. Der er muligvis også skilte i lufthavnen.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted, du har fået tildelt i appen. Bemærk, at dette sted ikke nødvendigvis ligger ved den nærmeste udgang. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Tips til Istanbul Lufthavn

Wi-Fi i Istanbul Lufthavn

Sabiha Lufthavn tilbyder ikke gratis Wi-Fi, men gæster kan få adgang til trådløst internet mod en fast lav pris. Der er otte kiosker i lufthavnen, hvor du kan få internetadgang i Sabiha Gökçen.

Parkering i Istanbul Sabiha Gökçen Lufthavn

Sabiha Gökçen Internationale Lufthavn har en parkeringsplads med flere etager i gåafstand fra terminalbygningen, der tilbyder forskellige parkeringsmuligheder.

Bagageopbevaring i Sabiha Gökçen Lufthavn

Bagageopbevaringen, der er placeret i den internationale hal, er tilgængelig 24 timer i døgnet og giver dig mulighed for at opbevare din bagage mod et lille gebyr. Sabiha Lufthavn tilbyder også hjælp til at bære bagagen.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i SAW Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Even if a trip is not very long, Uber rates to and from Sahiba Gökçen Airport may still be affected by time, traffic, and other factors. Check the Uber price estimator for approximate trip prices.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er og andre faktorer.

Flere oplysninger

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Det kan du lave i terminalen i Istanbul Lufthavn

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra SAW Lufthavn. Sabiha Gökçen Lufthavn er en af de travleste lufthavne i Istanbul med mere end 25 millioner rejsende om året og perfekt placeret for rejsende til den østlige del af byen. Sabiha Gökçen Lufthavn ligger i den asiatiske del af Istanbul omkring 50 kilometer fra bymidten. Lufthavnen er det perfekte valg for rejsende til den asiatiske del af byen og til byen Darica, takket være det moderne passagerkompleks på 320.000 kvadratmeter.

Terminaler i Istanbul Lufthavn

Sabiha Gökçen Lufthavn har én terminal med 112 indtjekningsskranker, som håndterer både udenrigs- og indenrigsflyvninger. Der findes også et konferencecenter og en VIP-bygning, parkeringsplads, hotel og madområde i lufthavnen og dens omkringliggende bygninger. Luftfartsselskaber, der flyver fra Sabiha Lufthavn, inkluderer:

 • Emirates
 • flydubai
 • Qatar
 • SunExpress
 • Turkish Airlines

Sådan kommer du rundt i SAW

SAW Lufthavn har kun én terminal, og der er derfor ingen grund til at bekymre sig om shuttlebus mellem terminaler. Der er mange transportmuligheder til og fra lufthavnen, herunder taxa, bus, tog og Uber. Der er også direkte forbindelse til TEM-motorvejen og dermed nem forbindelse til Istanbuls bymidte for de, som lejer en bil i Istanbul Sabiha Gökçen Lufthavn. Parkeringshuset er på 4 etager og perfekt for rejsende, som er kørt til lufthavnen i egen bil.

Aktiviteter i Sabiha Gökçen Lufthavn

SAW Lufthavn har et bredt udvalg af butikker, der er åbne året rundt. Her kan du finde alt fra rejsefornødenheder inden din afgang eller souvenirs til venner og familie. Der er omfattende toldfrie tjenester med et stort udvalg på 4.500 kvadratmeter (48.400 kvadratfødder).

Lounger i Sabiha Gökçen Lufthavn

Der findes flere forskellige lounger i SAW Lufthavn, både i indenrigs- og udenrigsterminal, hvor du har rig mulighed for at slappe af fra den sædvanlige asen og masen i lufthavne.

Hoteller i nærheden af Sabiha Gökçen Lufthavn

Der ligger ét hotel i Sabiha Lufthavn, som er det oplagte valg for rejsende med en mellemlanding eller som ankommer til Istanbul i de tidlige morgentimer. Med sine 128 værelser fordelt på 3 etager kan dette hotel mere end imødekomme rejsendes behov. Hotellet har både indgang før og efter sikkerhedskontrollen. Rejsende kan finde mange prisvenlige og dyrere overnatningsmuligheder inden for 30 minutters afstand fra lufthavnen. Mange af hotellerne har møderumsfaciliteter og kontorfaciliteter for at hjælpe erhvervsrejsende på farten.

Seværdigheder i nærheden af SAW Lufthavn

Der er mange attraktioner og seværdigheder at udforske, hvis du har en lang mellemlanding i Sabiha Lufthavn – især hvis du har tid til at tage ind til Istanbuls historiske bymidte – herunder:

 • Den Blå Moské
 • Galatatårnet
 • Den Store Basar
 • Hagia Sophia
 • Topkapi-paladset

Få flere oplysninger om Istanbul SAW Lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.