Gå til hovedindhold

General Mitchell Internationale Lufthavn (mke)

Uanset om du skal fra Milwaukee Lufthavn til kunstmuseet eller zoologisk have, kan du regne med Uber.

5300 S. Howell Avenue, Milwaukee, WI 53207
+1 414-747-5300

Reservér en tur med Uber på forhånd til General Mitchell Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til General Mitchell Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/07/26.

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere de nærmere detaljer, så du selv slipper for at finde vej i en fremmed by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Op til 15 USD i rabat

Få 5 USD i rabat på hver af dine tre første ture. Brug kampagnekoden NEWRIDER15. Kampagnekoden udløber 30 dage efter, at den er blevet føjet til din Uber-konto.

Forskellige måder at køre på i området

 • UberX

  Prisvenlige hverdagsture

 • Komfort

  Nyere biler med ekstra benplads

 • UberXL

  Billige ture til op til fem personer

 • Uber Green

  Low-emission rides

 • Uber Pet

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  Send packages to friends & family

1/6

Sådan får du en tur fra Milwaukee Lufthavn

Send din anmodning, når du er klar til at gå udenfor

Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og mængden af bagage.

Forlad lufthavnen på etagen med bagageudlevering

Gå hen til den dør, hvor der står "Uber" mellem bagagebånd 1 og 2. Kig efter Uber-logoet i det angivne område til passagerafhentning.

Mød chaufføren på det godkendte afhentningssted

Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende via Uber-appen.

Milwaukee Lufthavn kort

Milwaukee Lufthavn består af tre transithaller – C, D og E – med 38 gates i alt. Mange fly i transithal E er blevet flyttet til transithal C, da det er planlagt, at transithal E nedrives i 2020.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

 • Prisen for en Uber-tur til (eller fra) MKE afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

  Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

 • Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen, som viser, hvor du skal møde din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder.

  Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i Milwaukee Lufthavn

General Mitchell Internationale Lufthavn har over 3 millioner passagerer om året. Lufthavnen ligger 13 kilometer fra det centrale Milwaukee, hvilket svarer til en køretur på 14 minutter under gode trafikale forhold.

Terminaler i Milwaukee Lufthavn

MKE har én terminal, som er opdelt i 2 haller (C og D). Alle udenrigsflyvninger ankommer til udenrigsankomsthallen, som ligger nord for parkeringspladsen. Dette gælder dog ikke for flyvninger fra Toronto. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

Hal C i MKE

 • Air Canada
 • Southwest
 • United
 • Volaris

Hal D i MKE

 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Apple Vacations/Funjet Vacations
 • Delta
 • Frontier

Udenrigsterminal i MKE

MKE er hovedsageligt en lufthavn til indenrigsflyvninger. Lufthavnen har 4 internationale destinationer i Mexico og Caribien. Udenrigsafgange foregår primært fra hal C. Alle udenrigsflyvninger til MKE Lufthavn ankommer til udenrigsankomsthallen.

Restauranter i Milwaukee Lufthavn

Der er 18 spise- og drikkesteder i MKE Lufthavn fordelt på hovedterminalen og begge haller. Her kan rejsende finde et udvalg af fastfood, kaffebarer samt uafhængige barer og restauranter. Rejsende kan vælge mellem et bredt udvalg, herunder pizza, pasta, burgere og sandwicher.

Sådan kommer du rundt i Milwaukee Lufthavn

Passagerer, der ankommer fra internationale destinationer, kan benytte det gratis transportsystem i MKE. Her fragtes de fra terminalen til udenrigsankomster til hovedterminalen og lufthavnens parkeringspladser. Lufthavnstransporten samler passagerer op uden for hovedindgangen i bygningen til udenrigsankomster.

Aktiviteter i Milwaukee Lufthavn

MKE huser et museum med udstillinger om flyhistorien i det sydøstlige Wisconsin. Museet ligger tæt på hal C inden sikkerhedskontrollen (på etagen med butikker). Rejsende med børn kan benytte legeområderne i hal C og mellem gate D30 og D43 i hal D.

Valutaveksling i Milwaukee Lufthavn

Vekselkontorerne i MKE er placeret i hovedatriet og på den øverste etage af afgangsområdet.

Hoteller i nærheden af Milwaukee Lufthavn

Der ligger over 20 hoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på Milwaukee Lufthavn. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, er der mange muligheder for dig.

Seværdigheder i nærheden af Milwaukee Lufthavn

 • East Brady Street
 • Museerne i Milwaukee
 • Milwaukee County Zoo
 • South Shore Park

Få flere oplysninger om MKE her.

Facebook Instagram Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.