Gå til hovedindhold

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (mad)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Madrid Lufthavn? Uanset om du skal fra Madrid lufthavn til centrum eller fra Museo del Prado til Madrid lufthavn, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra MAD med bare et tryk på en knap.

Av de la Hispanidad, s/n, Madrid 28042 Spain
+34 913-21-10-00

Reservér en tur med Uber på forhånd til Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/07.

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • Grøn

  1-4

  100% electric rides at the same price as UberX

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • UberX Saver

  1-4

  A new trip option with lower fares with VTC and Taxi

 • UberX

  1-4

  Affordable rides with VTC and Taxi

 • Black

  1-4

  Luxury rides with professional drivers

 • Komfort

  1-4

  Comfortable cars, with top rated drivers

 • Van

  1-6

  BILLIGE TURE TIL STORE GRUPPER

1/8

Afhentning ved Madrid Lufthavn (MAD)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i MAD lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Madrid Lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i MAD, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Tips til Madrid Lufthavn

Wi-Fi i Madrid Lufthavn

Madrid Lufthavn stiller gratis Wi-Fi til rådighed for alle rejsende. Du kan følge disse anvisninger for at logge på: - Find netværket AIRPORT FREE WIFI AENA. - Registrer dig med Facebook, LinkedIn, e-mail eller Aena Club Cliente

.

Bagageopbevaring i Madrid Lufthavn

I MAD's bagagecenter kan man få opbevaret sin bagage i op til 14 dage mod betaling. Samme sted kan man desuden købe rejsetilbehør og cykelkufferter samt udskrive og kopiere.

Parkering i Madrid Lufthavn

I Madrid Lufthavn er der både mulighed for kort- og langtidsparkering, der er steder, hvor man kan sætte passagerer af eller samle dem op, der er VIP-parkering, luksusparkering og lavprisparkering. Derudover er der særlige parkeringspladser til cykler og motorcykler.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i Madrid Lufthavn, så du kan nemt og bekvemt komme videre til din destination.

 • Ubers afhentningssteder i de enkelte lufthavne kan blive ændret, så du skal altid tjekke i Uber-appen, hvor dit afhentningssted er, når du har anmodet om en tur.

 • Priser til og fra Madrid Lufthavn kan blive påvirket af tidspunkt, trafik og andre faktorer. Du kan se den forventede turpris i Ubers prisberegner i Uber-appen.

 • Når du går til Anmod om en tur, giver appen et estimat af, hvor lang tid det vil tage, før din chauffør ankommer til afhentningsstedet.

Flere oplysninger

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i Madrid Lufthavn

De første passagerfly afgik fra Madrid Lufthavn i 1933. Siden er lufthavnen blevet et af knudepunkterne for turister, der skal til Spanien. Hvert år lægger omkring 58 millioner flyrejsende vejen forbi lufthavnen, og der afgår årligt mere end 400.000 fly. Madrid-Barajas Lufthavn ligger ca. 15 kilometer nordøst for centrum af Madrid. Turen tager ca. 20 minutter, og derfor er Uber det perfekte valg i forbindelse med transport til og fra lufthavnen.

Terminaler i Madrid Lufthavn

Madrid Lufthavn har fem terminaler: T1, T2, T3, T4 og T4S. Fra alle terminaler er der både nationale og internationale flyvninger samt flyvninger i og uden for Schengen-området. Der kører gratis shuttlebusser mellem terminalerne.

Restauranter i Madrid Lufthavn

MAD er en stor lufthavn med masser af kulinariske muligheder for dig som rejsende, uanset om du er ude efter et større måltid, en drink eller en hurtig snack på vej til eller fra dit fly. Lufthavnen har forskellige gourmetrestauranter med verdenskøkkener såsom det japanske og det franske, samt naturligvis tapas og andre spanske specialiteter. Hvis du ikke har tid til at slå dig ned et sted for at spise, er der masser af takeaway-steder, som sælger sandwich, salater, kager og andre lækkerier samt fastfoodrestauranter, hvor du f.eks. kan få burger og pomfritter. Derudover er der flere barer, hvor man kan få øl, vin, spiritus og drinks.

Butikker i Madrid Lufthavn

Hvis du godt kan lide at shoppe, kan du godt se frem til butiksudvalget i Madrid Lufthavn og særligt den toldfri arkade, som er Spaniens største og sælger et stort udvalg af produkter fra nogle af verdens førende brands til attraktive priser. I hele lufthavnen er der butikker, der sælger modeartikler, smykker, ure, elektronik og gadgets, rejsetilbehør og souvenirs. Fodboldfans kan desuden lægge vejen forbi sportsbutikkerne med det officielle Real Madrid-merchandise.

Madrid Lufthavns loungeområder

Hvis du har god tid inden afgang, kan du som rejsende slå dig ned i et af loungeområderne i MAD og arbejde eller slappe af i fred og ro. Der er loungeområder i alle terminaler, som er åbne for alle mod betaling, også for familier med børn. Her kan man få varme og kolde drikke, læse aviser og blade, der er behagelige stole, mulighed for at tage bad samt gratis Wi-Fi.

Service i MAD

Madrid Lufthavn har masser af serviceydelser til de rejsende, så alle får en behagelig og gnidningsfri rejse. For familier, der rejser med børn, er der legeområder, et ammeområde, klapvogne, som kan lånes, og hurtig adgang til sikkerhedskontrollen. Personer med handicap har mulighed for at bede om særlig hjælp, men man skal anmode om dette senest 48 timer før afgang. Forretningsrejsende kan benytte arbejdsområder, møde- og konferencelokaler.

Hoteller i Madrid Lufthavn

Der er mange overnatningsmuligheder i nærheden af lufthavnen. Hvis du ikke har et tidligt morgenfly, er der flere hundrede hoteller inde i Madrid, og du kan nemt tage en Uber til lufthavnen.

Seværdigheder i nærheden af Madrid Lufthavn

Madrid er Spaniens hovedstad, og besøgende kan udforske byens mange boulevarder, pladser og parker. Derudover huser Madrid både en af verdens mest populære fodboldklubber og et rigt udvalg af museer, arkitektur og restauranter. Nogle af de største seværdigheder i området er:

 • Pradomuseet
 • Buen Retiro-parken
 • Real Academia de Bellas Artes de San Fernando
 • Operahuset Teatro Real

Få mere at vide om MAD her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.

Links til eksterne websteder oplyses udelukkende som en hjælp til rejsende. Det er på eget ansvar, hvis du følger disse links, og Uber påtager sig ikke noget ansvar for websteder, der linkes til, eller deres indhold.