Gå til hovedindhold

Heathrow Lufthavn (lhr)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Heathrow Lufthavn? Uanset om du skal fra Heathrow lufthavn til London eller fra London til Heathrow lufthavn, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra LHR med bare et tryk på en knap.

Longford TW6, United Kingdom
+44 20-7360-1250

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • EXEC

  1-4

  Eksklusive hverdagsture

 • Lux

  1-4

  Ultimativ luksus og stil

 • Grøn

  1-4

  Bæredygtige ture i elbiler

 • Komfort

  1-4

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Billige ture til op til seks personer

 • UberX

  1-4

  Prisvenlige hverdagsture

1/7

Afhentning ved Heathrow Lufthavn (LHR)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i LHR lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Heathrow Lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved Heathrow Lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i LHR, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Tips til Heathrow Lufthavn

Wi-Fi i Heathrow Lufthavn

Der tilbydes gratis Wi-Fi overalt i Heathrow Lufthavns terminaler – du skal bare vælge Wi-Fi-netværket Heathrow og følge instrukserne på skærmen. Der er også mulighed for hurtigere forbindelser, hvor du betaler for det, du bruger.

Parkering i Heathrow Lufthavn

Heathrow har masser af parkeringsmuligheder, herunder korttidsparkering, langtidsparkering, business-parkering og parkering med transport direkte til lufthavnen samt mulighed for personlig afhentning og parkeringsservice.

Bagageopbevaring i Heathrow Lufthavn

Der tilbydes bagageopbevaring i alle terminalerne i Heathrow Lufthavn. Priserne afhænger af, hvor længe du skal have din bagage opbevaret. Du kan opbevare dine ting i op til 90 dage.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i Heathrow Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Heathrow Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Der føjes muligvis også parkeringsafgifter og lufthavnsgebyrer til din endelige turpris.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er og andre faktorer. Tjek appen for at se en forventet ventetid, når du har anmodet om din tur.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Terminalerne i London Heathrow: information til rejsende

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra London Heathrow. London Heathrow er den anden travleste lufthavn i verden og betjener hele stor-London og meget af det sydlige England. Heathrow Lufthavn ligger cirka 25 kilometer vest for det centrale London. Det er nemt at komme til lufthavnen med bil, offentlig transport eller Uber. Det tager cirka en halv time at komme fra Heathrow til Londons bymidte, så det er et godt valg for rejsende til og fra Storbritanniens hovedstad.

Terminalerne i Heathrow Lufthavn

London Heathrow har 4 terminaler: Terminal 2, 3, 4 og 5. Terminal 2 og 3 ligger i den østlige ende af Heathrow Lufthavn, Terminal 4 i den sydlige og Terminal 5 i den vestlige. Disse flyselskaber flyver blandt andet:

Terminal 2

 • Aer Lingus
 • Singapore
 • United

Terminal 3

 • British Airways
 • Delta
 • Emirates

Terminal 4

 • Malaysia
 • Qatar

Terminal 5

 • British Airways

Restauranter i Heathrow

Heathrow har et stort udvalg af spisesteder med mere end 30 restauranter, caféer og barer. Det giver dig mange valgmuligheder, hvis du vil have tanket op inden afgang.

Sådan kommer du rundt i LHR

Det er nemt at komme fra den ene terminal til den anden i London Heathrow Lufthavn. Man kan gå mellem Terminal 2 og 3, og der kører hyppige lufthavnsforbindelser mellem Terminal 4 og 5. Heathrow Express er også en mulighed. Den kører fra Terminal 5 til Terminal 2 og 3 og herefter til det centrale London.

Aktiviteter i LHR

Der er mange butikker at udforske, uanset om du leder efter designerfrakker eller luksusure. Der er også mange toldfrie butikker at kigge i, hvis du leder efter en souvenir til venner og familie. Lufthavnens rejsebutikker sørger for, at du har alt til din rejse. Der findes en række lufthavnslounger i eksklusiv klasse og luksusklassen, herunder No1 Lounge og Club Aspire Lounge, som begge ligger i Terminal 3.

Brusebade i Heathrow Lufthavn

Der er flere muligheder for at tage brusebade i loungerne i Heathrow Lufthavn, herunder i Plaza Premium Lounge, No1 Lounge og Club Aspire Lounge and Spa. Der kan også være tilgængelige brusebade i luftfartsselskabernes egne lounger.

Hoteller i nærheden af Heathrow Lufthavn

Der ligger omkring 20 hoteller i nærheden af Heathrow Lufthavn, hvilket gør dem til det perfekte valg for rejsende med en mellemlanding eller for rejsende, der lander i de tidlige morgentimer. Lufthavnen ligger tæt på det centrale London, hvor der også er mange overnatningsmuligheder på prisvenlige eller luksuriøse hoteller.

Seværdigheder i nærheden af Heathrow Lufthavn

Tag ind til det centrale London, hvis du har en lang mellemlanding. Der er også meget at se og gøre i umiddelbar nærhed af LHR Lufthavn, herunder:

 • Ham House and Garden
 • Legoland Windsor Resort
 • London Motor Museum
 • Royal Botanic Gardens, Kew
 • Windsor Castle

Få flere oplysninger om LHR Lufthavn her.

Facebook
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.