Gå til hovedindhold
Uber
Uber

Heathrow Lufthavn (LHR)

Uanset om du skal fra Heathrow Lufthavn til London eller fra London til Heathrow Lufthavn, kan du regne med Uber.

Longford TW6, United Kingdom
+44 20-7360-1250

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere detaljerne, så du ikke skal finde rundt i en ukendt by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Prøvepriserne for passagerer er kun estimater og afspejler ikke variationer på baggrund af rabatter, forsinkelser eller andre faktorer. Faste priser og minimumspriser kan være gældende. Faktiske priser kan variere.

 • UberX1-4

  Prisbillige hverdagsture

 • EXEC1-4

  Eksklusive hverdagsture

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn din app for at anmode om en tur, når du er klar til at gå udenfor. Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutebeskrivelse til et afhentningssted direkte i appen. Der er muligvis også skilte i lufthavnen.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted, du har fået tildelt i appen. Bemærk, at dette sted ikke altid ligger ved din nærmeste udgang. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Wi-Fi i Heathrow Lufthavn

Der tilbydes gratis Wi-Fi overalt i Heathrow Lufthavns terminaler – du skal bare vælge Wi-Fi-netværket Heathrow og følge instrukserne på skærmen. Der er også mulighed for hurtigere forbindelser, hvor du betaler for det, du bruger.

Parkering i Heathrow Lufthavn

Heathrow har masser af parkeringsmuligheder, herunder korttidsparkering, langtidsparkering, business-parkering og parkering med transport direkte til lufthavnen samt mulighed for personlig afhentning og parkeringsservice.

Bagageopbevaring i Heathrow Lufthavn

Der tilbydes bagageopbevaring i alle terminalerne i Heathrow Lufthavn. Priserne afhænger af, hvor længe du skal have din bagage opbevaret. Du kan opbevare dine ting i op til 90 dage.

Uber er tilgængelig i Heathrow Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Heathrow Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Der føjes muligvis også parkeringsafgifter og lufthavnsgebyrer til din endelige turpris.

Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er og andre faktorer. Tjek appen for at se en forventet ventetid, når du har anmodet om din tur.

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv kørt til eller hentet i mere end 500 lufthavne verden over.

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra London Heathrow. London Heathrow er den anden travleste lufthavn i verden og betjener hele stor-London og meget af det sydlige England. Heathrow Lufthavn ligger cirka 25 kilometer vest for det centrale London. Det er nemt at komme til lufthavnen med bil, offentlig transport eller Uber. Det tager cirka en halv time at komme fra Heathrow til Londons bymidte, så det er et godt valg for rejsende til og fra Storbritanniens hovedstad.

Terminalerne i Heathrow Lufthavn

London Heathrow har 4 terminaler: Terminal 2, 3, 4 og 5. Terminal 2 og 3 ligger i den østlige ende af Heathrow Lufthavn, Terminal 4 i den sydlige og Terminal 5 i den vestlige. Disse flyselskaber flyver blandt andet:

Terminal 2

 • Aer Lingus
 • Singapore
 • United

Terminal 3

 • British Airways
 • Delta
 • Emirates

Terminal 4

 • Malaysia
 • Qatar

Terminal 5

 • British Airways

Restauranter i Heathrow

Heathrow har et stort udvalg af spisesteder med mere end 30 restauranter, caféer og barer. Det giver dig mange valgmuligheder, hvis du vil have tanket op inden afgang.

Sådan kommer du rundt i LHR

Det er nemt at komme fra den ene terminal til den anden i London Heathrow Lufthavn. Man kan gå mellem Terminal 2 og 3, og der kører hyppige lufthavnsforbindelser mellem Terminal 4 og 5. Heathrow Express er også en mulighed. Den kører fra Terminal 5 til Terminal 2 og 3 og herefter til det centrale London.

Aktiviteter i LHR

Der er mange butikker at udforske, uanset om du leder efter designerfrakker eller luksusure. Der er også mange toldfrie butikker at kigge i, hvis du leder efter en souvenir til venner og familie. Lufthavnens rejsebutikker sørger for, at du har alt til din rejse. Der findes en række lufthavnslounger i eksklusiv klasse og luksusklassen, herunder No1 Lounge og Club Aspire Lounge, som begge ligger i Terminal 3.

Brusebade i Heathrow Lufthavn

Der er flere muligheder for at tage brusebade i loungerne i Heathrow Lufthavn, herunder i Plaza Premium Lounge, No1 Lounge og Club Aspire Lounge and Spa. Der kan også være tilgængelige brusebade i luftfartsselskabernes egne lounger.

Hoteller i nærheden af Heathrow Lufthavn

Der ligger omkring 20 hoteller i nærheden af Heathrow Lufthavn, hvilket gør dem til det perfekte valg for rejsende med en mellemlanding eller for rejsende, der lander i de tidlige morgentimer. Lufthavnen ligger tæt på det centrale London, hvor der også er mange overnatningsmuligheder på prisvenlige eller luksuriøse hoteller.

Seværdigheder i nærheden af Heathrow Lufthavn

Tag ind til det centrale London, hvis du har en lang mellemlanding. Der er også meget at se og gøre i umiddelbar nærhed af LHR Lufthavn, herunder:

 • Ham House and Garden
 • Legoland Windsor Resort
 • London Motor Museum
 • Royal Botanic Gardens, Kew
 • Windsor Castle

Få flere oplysninger om LHR Lufthavn her.

Facebook
Twitter