Gå til hovedindhold
Uber
Uber

OR Tambo Internationale Lufthavn (JNB)

Uanset om du skal fra Johannesburg Lufthavn til centrum eller fra centrum til Johannesburg Lufthavn, kan du regne med Uber.

1 Jones Road, Kempton Park, Johannesburg, 1632, South Africa
+27 11-921-6262

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere detaljerne, så du ikke skal finde rundt i en ukendt by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Prøvepriserne for passagerer er kun estimater og afspejler ikke variationer på baggrund af rabatter, forsinkelser eller andre faktorer. Faste priser og minimumspriser kan være gældende. Faktiske priser kan variere.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Black1-4

  Premium rides in luxury cars

 • Van1-7

  Rides for groups up to 7

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn din app for at anmode om en tur, når du er klar til at gå udenfor. Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutebeskrivelse til et afhentningssted direkte i appen. Der er muligvis også skilte i lufthavnen.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted, du har fået tildelt i appen. Bemærk, at dette sted ikke altid ligger ved din nærmeste udgang. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Wi-Fi i OR Tambo Lufthavn

OR Tambo Internationale Lufthavn tilbyder alle passagerer gratis Wi-Fi i fire timer, eller indtil en grænse på 1 GB er nået. Du kan betale for mere data, og du betaler kun for det, du bruger.

Parkering i OR Tambo Lufthavn

OR Tambo Internationale Lufthavn tilbyder kort- og langtidsparkering i og uden for lufthavnen samt områder til aflevering og afhentning. Der er 11.500 offentlige parkeringspladser fordelt på ni parkeringshuse i lufthavnen.

Valutaveksling i OR Tambo

Travelex' serviceskranker til valutaveksling er placeret i det toldfri butiksområde samt i transitområdet. JNB har også flere bankfilialer, herunder Absa, American Express og First National Bank.

Uber er tilgængelig i JNB Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra OR Tambo Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Se Ubers prisberegner for omtrentlige turpriser.

Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m.

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv kørt til eller hentet i mere end 500 lufthavne verden over.

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra JNB Lufthavn. OR Tambo Internationale Lufthavn er den største og travleste lufthavn på det afrikanske kontinent. Det er hovedlufthavnen for udenrigsafgange for rejsende fra Johannesburg, Pretoria og længere væk. OR Tambo Internationale Lufthavn ligger i Kempton Park, Gauteng, omkring 30 minutters kørsel (27 kilometer) fra det centrale Johannesburg og 80 kilometer syd for Pretoria.

Terminalerne i OR Tambo

OR Tambo Internationale Lufthavn er ikke opdelt i terminaler, men i stedet fordelt på forskellige etager. 0. etage håndterer alle ankomster fra ind- og udland samt bagageudlevering. Passagerer har adgang til gates via 1. etage (udenrigsflyvninger) og 2. etage (indenrigsflyvninger).

1. etage

 • British Airways
 • Emirates
 • Shongololo Premium Lounge

2. etage

 • Mango Airlines
 • South African Airways

3. etage

 • Bidvest Premier Lounge
 • Mashonzha Premium Lounge
 • Andre eksklusive lounger

Restauranter i OR Tambo

Der er et stort udvalg af mad og drikke i OR Tambo Internationale Lufthavn. Her finder du både gourmetmad, fastfood-kæder, barer og caféer på alle etager, både før og efter sikkerhedskontrollen.

Sådan kommer du rundt i OR Tambo

Det er nemt at komme rundt til alle dele af lufthavnen til fods, da den er delt op i etager i stedet for terminaler. Der er også togforbindelse med Gautrain, som kører direkte fra OR Tambo Internationale Lufthavn til det centrale Johannesburg og Pretoria. Der findes også taxa-tjenester uden for terminalen – sørg for, at du kun tager officielle taxaer med ACSA-logoet. Gautrain-tjenester er let tilgængelig fra 0. etage i afgangshallen.

Aktiviteter i OR Tambo

Her findes over 30 butikker med det bedste inden for dyr mode, den nyeste teknologi, legetøj, kosmetik, eksklusive toldfri varer og flere muligheder for souvenirs og shopping. Premium loungerne gør også OR Tambo til et af de bedste steder at lukke øjet inden din flyvetur eller læse e-mails inden afgang. Hvis du hellere vil tilbringe din mellemlanding i Johannesburg, kan du komme til bymidten på ingen tid med Gautrain.

Hoteller i nærheden af OR Tambo Internationale Lufthavn

Der er mange overnatningsmuligheder omkring lufthavnen. Der er over 10 hoteller inden for 3 kilometer fra OR Tambo Internationale Lufthavn og mange andre lidt længere væk. Hotellerne inkluderer alt fra prisvenlige løsninger ved korte mellemlandinger til 5-stjernede luksussuiter. Flere af hotellerne har mødelokaler og kontorfaciliteter samt et udvalg af restauranter og barer, hvor du kan slappe af. Mange af hotellerne sørger for effektiv transport til og fra lufthavnen med en lufthavnsbus.

Seværdigheder i nærheden af OR Tambo

 • Constitution Hill, Johannesburg
 • Emperors Palace, Kempton Park
 • Hector Pieterson Memorial, Johannesburg
 • Kliptown Open Air Museum, Johannesburg
 • Maboneng, Johannesburg

Få flere oplysninger om OR Tambo Lufthavn her.

Facebook