Gå til hovedindhold

Dublin Lufthavn (dub)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Dublin Lufthavn? Uanset om du skal fra Dublin lufthavn til centrum eller fra centrum til Dublin lufthavn, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra DUB med bare et tryk på en knap.

CQG2+H2 Collinstown, County Dublin, Ireland
+353 1-814-1111

Reservér en tur med Uber på forhånd til Dublin Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Dublin Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/01.

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Taxi

  1-4

  Cashless trip by the taximeter

 • Black

  1-4

  Diskret luksuskvalitet

1/2

Afhentning ved Dublin Lufthavn (DUB)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i DUB lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Dublin Lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved Dublin Lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i DUB, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Tips og råd til Dublin Lufthavn

Wi-Fi i Dublin Lufthavn

I Dublin Lufthavn er der ubegrænset og gratis Wi-Fi. Du skal bare oprette forbindelse til netværket og begynde at browse. Det er ikke nødvendigt at tilmelde dig eller logge på.

Parkering i Dublin Lufthavn

Dublin Lufthavn tilbyder muligheder for både kort- og langtidsparkering. Korttidsparkeringen i Dublin Lufthavn ligger kun få minutter fra ankomst- og afgangsområderne, og der er ca. 18.600 langtidsparkeringspladser.

Bagageopbevaring i Dublin Lufthavn

Du kan opbevare din bagage ved hjælp af tjenesten til ekstra bagage i ankomsthallen i Terminal 1, så din bagage er sikret under en mellemlanding. Her kan du også få din bagage pakket ind.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i Dublin Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Dublin Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Der føjes muligvis også parkeringsafgifter og lufthavnsgebyrer til din endelige turpris.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m. Tjek appen for at se en forventet ventetid, når du har anmodet om din tur.

Flere oplysninger

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Terminaler i Dublin Lufthavn

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra DUB Lufthavn. Dublin Lufthavn er en international lufthavn med mere 20 millioner rejsende hvert år og dermed en af de travleste lufthavne i Europa. Dublin Lufthavn ligger omkring 10 kilometer nord for Dublins centrum, tæt på motorvej M1 og M50 og er let tilgængelig med bil, bus, taxa, shuttle eller Uber.

Terminalerne i Dublin Lufthavn

Dublin Lufthavn består af to hovedterminaler: Terminal 1 og Terminal 2. Terminal 2 er værd at lægge mærke til, da den har "pre-clearance" til USA. Her kommer du igennem alle indgangstjek og paskontroller til USA, mens du stadig er i Dublin. Dit fly anses derfor som en indenrigsflyvning i USA, når du lander. Derved sparer du en masse tid og stress på at stå i kø.

Terminal 1

 • Air Canada
 • Cathay Pacific
 • KLM
 • Ryanair
 • Swiss

Terminal 2

 • Aer Lingus
 • American
 • Delta
 • Emirates

Restauranter i Dublin Lufthavn

Der er mange valgmuligheder blandt restauranterne i Dublin Lufthavn, uanset om du ønsker en afslappende plads inden afgang eller har brug for dit daglige koffeinskud. I Terminal 1 kan du finde lækre irske delikatesser hos Wrights of Howth eller spise et godt måltid inden din afgang hos Gourmet Burger Kitchen i Terminal 2. Der er også mange gode barer at vælge i mellem i Dublin Lufthavn.

Sådan kommer du rundt i DUB Lufthavn

Det er let at komme rundt til fods i Dublin Lufthavn. Der kører en gratis lufthavnsbus mellem T1 og T2.

Aktiviteter i Dublin Lufthavn

Der er mange valgmuligheder for selv den mest kræsne shopper med over 100 forskellige mærker i butikkerne i Dublin Lufthavn. The Loop i Terminal 1 og Terminal 2 har et kæmpestort udvalg af velkendte butikker fra Jo Malone og Chanel til Dior og MAC. Og fordi lufthavnen er toldfri, kan rejsende forvente besparelser på helt op til 40 % i forhold til priserne uden for lufthavnen.

Brusebade i Dublin Lufthavn

Brusebade er ikke tilgængelige for de fleste af lufthavnens rejsende. Der findes dog brusebade i én af lufthavnens lounger, så du kan blive frisket op inden eller efter din rejse.

Hoteller i nærheden af Dublin Lufthavn

Der ligger flere lufthavnshoteller tæt på Dublin Lufthavn, som gør dem til det oplagte valg for rejsende, der ankommer til Irland meget tidligt om morgenen. Dublin har et bredt udvalg af overnatningsmuligheder i alle prisklasser til de rejsende, som vil lidt længere ind i byen.

Seværdigheder i nærheden af Dublin Lufthavn

Hvis du har en mellemlanding i Dublin Lufthavn, er der mange aktiviteter og seværdigheder i nærheden. Det anbefales dog, at give dig selv ekstra god tid til at komme frem og tilbage til lufthavnen på grund af transporttider (omkring 40-60 minutter). Der er mange historiske og kulturelle seværdigheder i Dublins bymidte, herunder:

 • Dublin Castle
 • Guinness Storehouse
 • Irish Whiskey Museum
 • Kilmainham Gaol
 • Richmond Barracks

Få flere oplysninger om Dublin Internationale Lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.