Gå til hovedindhold

Detroit Metropolitan Wayne County Lufthavn (DTW)

Uanset om du skal fra Detroit Lufthavn til zoologisk have eller fra kunstmuseet til DTW, kan du regne med Uber.

11050 Rogell Drive #602, Detroit, MI 48242
+1 734-247-7678

Reservér en tur med Uber på forhånd til Detroit Metropolitan Wayne County Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Detroit Metropolitan Wayne County Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/06.

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere de nærmere detaljer, så du selv slipper for at finde vej i en fremmed by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Op til 15 USD i rabat

Få 5 USD i rabat på hver af dine tre første ture. Brug kampagnekoden NEWRIDER15. Kampagnen udløber 30 dage efter, at kampagnekoden anvendes på din Uber-konto.

Forskellige måder at køre på i området

 • UberX

  1-3

  Prisvenlige hverdagsture

 • Komfort

  1-3

  Nyere biler med ekstra benplads

 • UberXL

  1-5

  Billige ture til op til fem personer

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/4

Sådan får du en tur fra Detroit Lufthavn

Følg skiltene til Ground Transportation Center (GTC)

Når du har hentet dine tasker og har forladt sikkerhedsområdet, skal du følge luftbroen til GTC.

Hold øje med "Rideshare"-skiltene.

Når du er kommet ind i GTC, skal du finde skiltene, hvor der står "Rideshare", for at få yderligere rutevejledning.

Mød chaufføren på det godkendte afhentningssted

Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende via Uber-appen.

Parkeringstakster i Detroit Lufthavn

Hvis du planlægger en tur til Detroit Lufthavn og overvejer at tage bilen, kan du finde parkeringstaksterne her.
Parkeringstakster i Detroit Lufthavn

Takst

24 USD pr. dag
14 USD pr. dag
12 USD pr. dag
De viste parkeringstakster svarer ikke nødvendigvis til de aktuelle priser. Disse oplysninger blev opdateret den 20. november 2018.

Detroit Lufthavn kort

Detroit Lufthavn består af to hovedterminaler. I McNamara-terminalen finder man transithal A-C, og i North-terminalen finder man transithal D.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

 • Prisen for en Uber-tur til (eller fra) DTW afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

  Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

 • Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen, som viser, hvor du skal møde din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder.

  Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i Detroit Lufthavn

Detroit Metropolitan Wayne County Lufthavn (DTW) er den travleste lufthavn i Michigan og et af de største knudepunkter i USA. DTW ligger omkring 32 kilometer uden for det centrale Detroit. Turen tager cirka 30 minutter i bil under gode trafikale forhold. Lufthavnen er tilgængelig for rejsende til og fra Detroit-by, Lake Michigan og Toledo i nabostaten Ohio.

Terminaler i Detroit Lufthavn

DTW Lufthavn består af 2 hovedterminaler: McNamara-terminal og den nordlige terminal. McNamara-terminalen er delt ind i 3 haller: A, B og C. Den nordlige terminal består af én hal: D. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

McNamara-terminalen i DTW

 • Aeroméxico
 • Air France
 • Delta

Den nordlige terminal i DTW

 • Air Canada
 • Alaska
 • American
 • Frontier
 • JetBlue
 • Lufthansa
 • Royal Jordanian
 • Southwest
 • Spirit
 • United
 • Wow
 • Lufthansa Club

Udenrigsterminal i DTW

Udenrigsfly og afgår både fra McNamara-terminalen og den nordlige terminal. McNamara-terminalen har 12 gates, som bruges til udenrigsafgange og -ankomster. Den nordlige terminal har 26 gates. DTW har direkte ruter til mere end 30 internationale destinationer.

Restauranter i Detroit Lufthavn

Der er over 100 spisesteder i Detroit Lufthavn, som er fordelt mellem de to terminaler. Her kan rejsende finde kaffebarer, fastfood-kæder og restauranter med bordservering. Der ligger også en række barer i terminalerne i Detroit Lufthavn.

Sådan kommer du rundt i Detroit Lufthavn

Begge terminaler i Detroit Lufthavn har rullende fortove. Rejsende i fra hal A i McNamara-terminalen kan benytte ExpressTram, som fragter passagerer fra den ene ende af hallen til den anden. ExpressTram har 3 stationer, som ligger her:

 • Terminalstation: placeret midt i hallen med nem adgang til gate A29-A55, indtjekning, bagageudlevering, landtransport og tunnellen til hal B og C
 • Station syd: nem adgang til gate A1 til A28
 • Station nord: nem adgang til gate A56 til A78

Passagerer kan også rejse mellem den nordlige terminal og McNamara-terminalen med lufthavnstransport. Lufthavnstransport fra Detroit Lufthavn afgår hver. 10 minut fra landtransportcentrene og indgangen til Westin Hotel.

Aktiviteter i Detroit Lufthavn

Der er mange attraktioner at opleve og ting at lave i DTW Lufthavn. Rejsende kan slappe af med en massage, ansigtsbehandling, manicure og/eller pedicure i lufthavnens spa. Detroit Lufthavn har en række butikker, herunder kiosker, kosmetikskranker og butikker. En lystunnel, som ligger i forbindelsen af hal A, B og C, afspiller et koordineret lys- og musikshow.

Valutaveksling i Detroit Lufthavn

Vekselkontorerne i Detroit Lufthavn ligger følgende steder: - McNamara-terminalen: afgange (Central Link tæt på gate A38) og udenrigsankomster - Den nordlige terminal: afgange (over for gate D9) og ankomst (ved siden af bagageudlevering)

Hoteller i nærheden af Detroit Lufthavn

Der ligger mange hoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på DTW og i Dearborn og det centrale Detroit. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, er der mange muligheder for dig.

Seværdigheder i nærheden af Detroit Lufthavn

 • Belle Isle Park
 • Eastern Market
 • Ford Field
 • Detroits museum om Motown-musik

Få flere oplysninger om DTW her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.