Gå til hovedindhold
Uber
Uber

Cape Town Internationale Lufthavn (CPT)

Uanset om du skal fra Cape Town Lufthavn til centrum eller fra centrum til Cape Town Lufthavn, kan du regne med Uber.

Matroosfontein, Cape Town, 7490, South Africa
+27 21-937-1200

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere detaljerne, så du ikke skal finde rundt i en ukendt by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Prøvepriserne for passagerer er kun estimater og afspejler ikke variationer på baggrund af rabatter, forsinkelser eller andre faktorer. Faste priser og minimumspriser kan være gældende. Faktiske priser kan variere.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Billige ture til op til seks personer

 • Black1-4

  Premium rides in luxury cars

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn din app for at anmode om en tur, når du er klar. Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutebeskrivelse til et afhentningssted direkte i appen. Der er muligvis også skilte i lufthavnen.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted, du har fået tildelt i appen. Bemærk, at dette sted ikke altid ligger ved din nærmeste udgang. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Wi-Fi i Cape Town Lufthavn

Cape Town Internationale Lufthavn tilbyder passagererne gratis Wi-Fi i lufthavnens boardingområder. Du får fire timer eller 1 GB data gratis, som så kan udvides, så du betaler for det, du bruger derover.

Parkering i Cape Town Lufthavn

Cape Town Lufthavn har flere parkeringsmuligheder, herunder kort- og langtidsparkering, parkering til afhentning og aflevering samt parkeringsservice.

Bagageopbevaring i Cape Town Lufthavn

Uanset størrelsen på din bagage kan du mod et lille gebyr opbevare den i CPT’s bagageopbevaring i ankomsthallen for indenrigsfly i hovedterminalen.

Uber er tilgængelig i Cape Town Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Cape Town Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Se Ubers prisberegner for omtrentlige turpriser.

Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m.

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv kørt til eller hentet i mere end 500 lufthavne verden over.

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra CPT Airport. Cape Town Internationale Lufthavn er den tredje største lufthavn i Afrika med omkring 10 millioner rejsende om året. CPT Airport ligger omkring 20 kilometer uden for Cape Town bymidte. Det gør lufthavnen til det oplagte valg for rejsende til og fra Cape Town og dens forstæder. CPT er den eneste lufthavn i området og derfor det bedste valg for rejsende til Cape Town. Desuden er det nemt for rejsende at komme til og fra lufthavnen med busser, lufthavnsbusser, taxaer og Uber.

Terminalerne i Cape Town Lufthavn

Cape Town Lufthavn har én hovedterminal, som er delt op i indenrigs- og udenrigsflyvninger. De deler indtjekningsområdet. Udenrigsterminalen ligger i den nordlige ende af bygningen, mens indenrigsterminalen ligger i den sydlige. Terminalen i Cape Town Internationale Lufthavn er fordelt på 3 etager: stueetagen (ankomster), 1. etage (afgange) og 2. etage, hvor lufthavnens madområde ligger. Der flyver mange luftfartsselskaber fra CPT, herunder:

 • Airlink
 • Austrian
 • CemAir
 • Emirates
 • Ethiopian
 • FlySafair
 • Joon
 • kulula.com
 • Lufthansa
 • Qatar
 • Thomas Cook

Restauranter i Cape Town Internationale Lufthavn

Der er mange forskellige restauranter i Cape Town Lufthavn. Fra barer og fastfood-kæder til restauranter og kaffebarer. Udvalget i Cape Town Lufthavn er så stort, at du altid kan finde noget, der kan tilfredsstille dine behov.

Sådan kommer du rundt i CPT

Det er nemt at komme rundt i Cape Town Lufthavn, da den kun består af én hovedterminal.

Aktiviteter i Cape Town Lufthavn

Butikkerne i Cape Town Internationale Lufthavn er stedet, hvor du kan få en ægte sydafrikansk shoppingoplevelse. Her kan du både finde internationale mærker og sydafrikanske produkter. CPT Lufthavn har noget til enhver smag: fra bøger og bagage til boblende sydafrikansk vin. Cape Town Lufthavns toldfrie shoppingfaciliteter er perfekte for rejsende, der vil købe en souvenir med hjem til deres kære.

Lounger i Cape Town Lufthavn

Der er mange lounger i Cape Town Internationale Lufthavn, hvor du kan arbejde eller slappe af i fred inden afgang. Bidvest Premier Lounges, som både ligger i udenrigs- og indenrigsterminalen, tilbyder behagelige siddepladser, wi-fi og eksklusiv mad. SAA Voyager Platinum Lounge, SAA Baobab Premium Class Lounge og SLOW Lounge tilbyder det perfekte tilflugtssted fra den almindelige asen og masen i lufthavne.

Hoteller i nærheden af Cape Town Lufthavn

Der ligger 2 hoteller i umiddelbar nærhed af Cape Town Internationale Lufthavn. De er det oplagte valg for rejsende, der ankommer til lufthavnen i de tidlige morgentimer. Hvis du tager lidt længere væk, er der mange hoteller at vælge i mellem i Cape Town-området. Her kan du både finde prisvenlige overnatningsmuligheder, rustikke hytter og luksuriøse hoteller.

Seværdigheder i nærheden af CPT Lufthavn

Du kan opleve mange forskellige seværdigheder, hvis du har en mellemlanding i Cape Town Lufthavn. Tag på en udflugt til nogle af regionens mest imponerende natursyn, herunder:

 • Boulders Penguin Colony
 • Robben Island
 • Taffelbjerget
 • Kap Det Gode Håb

Få flere oplysninger om Cape Town Lufthavn her.

Facebook
Twitter