Gå til hovedindhold

Cape Town Internationale Lufthavn (cpt)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Cape Town Airport? Uanset om du skal fra Cape Town lufthavn til centrum eller fra centrum til Cape Town lufthavn, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra CPT med bare et tryk på en knap.

Matroosfontein, Cape Town, 7490, South Africa
+27 21-937-1200

Reservér en tur med Uber på forhånd til Cape Town Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Cape Town Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/08/18.

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Komfort

  1-3

  Nyere biler med ekstra benplads

 • Connect Car

  1-4

  Send and receive large packages

 • UberX

  1-3

  Prisvenlige hverdagsture

 • UberXL

  1-6

  Billige ture til op til seks personer

1/4

Afhentning ved Cape Town Airport (CPT)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i CPT lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Cape Town Airport direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved Cape Town Internationale Lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i CPT, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Tips til Cape Town Lufthavn

Wi-Fi i Cape Town Lufthavn

Cape Town Internationale Lufthavn tilbyder passagererne gratis Wi-Fi i lufthavnens boardingområder. Du får fire timer eller 1 GB data gratis, som så kan udvides, så du betaler for det, du bruger derover.

Parkering i Cape Town Lufthavn

Cape Town Lufthavn har flere parkeringsmuligheder, herunder kort- og langtidsparkering, parkering til afhentning og aflevering samt parkeringsservice.

Bagageopbevaring i Cape Town Lufthavn

Uanset størrelsen på din bagage kan du mod et lille gebyr opbevare den i CPT’s bagageopbevaring i ankomsthallen for indenrigsfly i hovedterminalen.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i Cape Town Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Cape Town Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Se Ubers prisberegner for omtrentlige turpriser.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Terminalerne i Cape Town Lufthavn

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra CPT Airport. Cape Town Internationale Lufthavn er den tredje største lufthavn i Afrika med omkring 10 millioner rejsende om året. CPT Airport ligger omkring 20 kilometer uden for Cape Town bymidte. Det gør lufthavnen til det oplagte valg for rejsende til og fra Cape Town og dens forstæder. CPT er den eneste lufthavn i området og derfor det bedste valg for rejsende til Cape Town. Desuden er det nemt for rejsende at komme til og fra lufthavnen med busser, lufthavnsbusser, taxaer og Uber.

Terminalerne i Cape Town Lufthavn

Cape Town Lufthavn har én hovedterminal, som er delt op i indenrigs- og udenrigsflyvninger. De deler indtjekningsområdet. Udenrigsterminalen ligger i den nordlige ende af bygningen, mens indenrigsterminalen ligger i den sydlige. Terminalen i Cape Town Internationale Lufthavn er fordelt på 3 etager: stueetagen (ankomster), 1. etage (afgange) og 2. etage, hvor lufthavnens madområde ligger. Der flyver mange luftfartsselskaber fra CPT, herunder:

 • Airlink
 • Austrian
 • CemAir
 • Emirates
 • Ethiopian
 • FlySafair
 • Joon
 • kulula.com
 • Lufthansa
 • Qatar
 • Thomas Cook

Restauranter i Cape Town Internationale Lufthavn

Der er mange forskellige restauranter i Cape Town Lufthavn. Fra barer og fastfood-kæder til restauranter og kaffebarer. Udvalget i Cape Town Lufthavn er så stort, at du altid kan finde noget, der kan tilfredsstille dine behov.

Sådan kommer du rundt i CPT

Det er nemt at komme rundt i Cape Town Lufthavn, da den kun består af én hovedterminal.

Aktiviteter i Cape Town Lufthavn

Butikkerne i Cape Town Internationale Lufthavn er stedet, hvor du kan få en ægte sydafrikansk shoppingoplevelse. Her kan du både finde internationale mærker og sydafrikanske produkter. CPT Lufthavn har noget til enhver smag: fra bøger og bagage til boblende sydafrikansk vin. Cape Town Lufthavns toldfrie shoppingfaciliteter er perfekte for rejsende, der vil købe en souvenir med hjem til deres kære.

Lounger i Cape Town Lufthavn

Der er mange lounger i Cape Town Internationale Lufthavn, hvor du kan arbejde eller slappe af i fred inden afgang. Bidvest Premier Lounges, som både ligger i udenrigs- og indenrigsterminalen, tilbyder behagelige siddepladser, wi-fi og eksklusiv mad. SAA Voyager Platinum Lounge, SAA Baobab Premium Class Lounge og SLOW Lounge tilbyder det perfekte tilflugtssted fra den almindelige asen og masen i lufthavne.

Hoteller i nærheden af Cape Town Lufthavn

Der ligger 2 hoteller i umiddelbar nærhed af Cape Town Internationale Lufthavn. De er det oplagte valg for rejsende, der ankommer til lufthavnen i de tidlige morgentimer. Hvis du tager lidt længere væk, er der mange hoteller at vælge i mellem i Cape Town-området. Her kan du både finde prisvenlige overnatningsmuligheder, rustikke hytter og luksuriøse hoteller.

Seværdigheder i nærheden af CPT Lufthavn

Du kan opleve mange forskellige seværdigheder, hvis du har en mellemlanding i Cape Town Lufthavn. Tag på en udflugt til nogle af regionens mest imponerende natursyn, herunder:

 • Boulders Penguin Colony
 • Robben Island
 • Taffelbjerget
 • Kap Det Gode Håb

Få flere oplysninger om Cape Town Lufthavn her.

Facebook
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.