Gå til hovedindhold

Paris-Charles de Gaulle Lufthavn  (cdg)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Charles de Gaulle lufthavn? Uanset om du skal fra CDG til Paris eller fra Paris til CDG, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra CDG med bare et tryk på en knap.

95700 Roissy-en-France, France
+33 1-70-36-39-50

Reservér en tur med Uber på forhånd til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn 

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn . Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/08/15.

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Uber Pet

  Affordable rides for you and your pet

 • Moto

  Professional drivers on high-end motorbikes and maxi scooters

 • Uber for Ukraine

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • UberX

  Prisvenlige hverdagsture

 • Berline

  Premium-ture i luksusbiler

 • Komfort

  Comfortable cars, with top rated drivers

 • Van

  Premium rides in spacious cars for groups up to 6

 • Grøn

  Elektriske biler og hybridbiler

 • UberX VIP

  Best rated drivers for our best clients

1/9

Afhentning ved Charles de Gaulle lufthavn (CDG)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i CDG lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Charles de Gaulle lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved Paris-Charles de Gaulle Lufthavn .

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i CDG, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Tips til Charles de Gaulle Lufthavn

Wi-Fi i Charles de Gaulle

CDG Lufthavns Wi-Fi-tjeneste giver dig gratis, ubegrænset internetadgang, og der tilbydes også bedre Wi-Fi-muligheder til folk, der har brug for en endnu hurtigere forbindelse.

Parkering i Charles de Gaulle

Charles de Gaulle har mange parkeringsmuligheder, herunder afleverings- og afhentningsområder samt mulighed for kort- og langtidsparkering. CDG tilbyder også transport med lufthavnsbus fra parkeringsområderne til lufthavnen.

Bagageopbevaring i Charles de Gaulle Lufthavn

I bagageopbevaringen i CDG kan du opbevare din bagage på timebasis eller dagsbasis afhængigt af din tids- eller rejseplan.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i Charles de Gaulle Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Charles de Gaulle Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Se Ubers prisberegner for omtrentlige turpriser.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Det kan du lave i terminalerne i Charles de Gaulle

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra CDG Lufthavn. Charles de Gaulle Lufthavn – også kendt som Roissy Lufthavn – er den største internationale lufthavn i Frankrig. Uanset om du er på vej til Disneyland eller selve Paris, er lufthavnen det perfekte valg for rejsende til udenrigs- og indenrigsdestinationer. Charles de Gaulle Lufthavn ligger omkring 25 kilometer nord for Paris og er det perfekte valg for rejsende, der skal besøge den historiske franske hovedstad eller længere ud i de parisiske forstæder.

Terminalerne i Charles de Gaulle Lufthavn

Charles de Gaulle Lufthavn består af 3 passagerterminaler: T1, T2 og T3.

CDG Terminal 1

Der flyver mange luftfartsselskaber fra Terminal 1, herunder:

 • Aegean
 • Malaysia
 • Qatar

CDG Terminal 2

Terminal 2 er spredt ud over 7 underterminaler: 2A til 2G og huser TGV-RER-togstationen Aéroport Charles de Gaulle 2. Følgende luftfartsselskaber flyver fra Terminal 2:

 • Air France
 • British Airways
 • Cathay Pacific

CDG Terminal 3

Der flyver mange luftfartsselskaber fra Terminal 3, herunder:

 • Jordan Aviation

Restauranter i Charles de Gaulle Lufthavn

Restauranterne i CDG Lufthavn byder både på franske og internationale favoritter: fra gourmet fast food til kaffe. Du kan altid finde den kulinariske oplevelse, du ønsker, i Charles de Gaulle Lufthavn.

Sådan kommer du rundt i Charles de Gaulle Lufthavn

CDGVAL forbinder dig med de forskellige terminaler i Charles de Gaulle, 2 af parkeringspladserne samt busstationen og lufthavnstransport. Du kan også rejse direkte til Paris med RER B-linjen fra Terminal 2 og 3.

Aktiviteter i Charles de Gaulle Lufthavn

CDG Lufthavn har alt, hvad du kan ønske dig, uanset om du leder efter vin og spiritus, skønhedsprodukter eller souvenirs til at tage med hjem fra din tur til Paris. Kig efter smykker og ure hos Chanel eller Swarovski, eller find den nyeste mode hos Prada, Dior, Gucci og mange flere af verdens førende modehuse. Charles de Gaulle Lufthavn har også en række interaktive legeområder til børn, eller Gulli-områder, samt bederum og afslappende lufthavnslounger.

Hoteller i nærheden af Charles de Gaulle Lufthavn

Der er 2 hoteller inde i Terminal 2, som er det oplagte valg for rejsende, der ankommer sent om aftenen eller meget tidligt om morgenen. Længere væk kan du finde et bredt udvalg af prisvenlige og dyre hoteller i Roissy-området, hvor Charles de Gaulle Lufthavn ligger. Selve Paris har et kæmpe udvalg af overnatningsmuligheder, som passer til alle slags rejsende, uanset hvilket budget de har.

Seværdigheder i nærheden af Paris-Charles de Gaulle Lufthavn

Hvis du har en mellemlanding i Charles de Gaulle Lufthavn på mindst 6 timer, har du tid til at besøge Paris centrum og se nogle af de mange historiske seværdigheder. Der kører regelmæssige lufthavnsbusser mellem CDG og det centrale Paris.

 • Triumfbuen
 • Champs-Élysées
 • Eiffeltårnet
 • Louvre Museum
 • Notre Dame
 • Château de Versailles

Få flere oplysninger om Paris-Charles de Gaulle Lufthavn her.

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.