Please enable Javascript
Přeskočit na hlavní obsah

San Jose Mineta International Airport (SJC)

Hledáš alternativu k tradiční kyvadlové dopravě Letiště San José nebo taxi? Ať už máš namířeno z letiště SJC do San Francisca nebo do centra San Jose, Uber tě tam spolehlivě odveze – stačí použít naši aplikaci. Objednej si jízdu z letiště SJC. Stačí pár klepnutí.

San Jose, Kalifornie 95110
+1 408-392-3600

search
Odkud?
Navigate right up
search
Kam to bude?

Objednávej si jízdy po celém světě

Klepnutím si objednáš svezení na víc než 700 světových letišť nebo z nich.

Nech se vozit jako místní

Míříš někam, kde to neznáš? O navigaci se ti postará aplikace Uber a tvůj řidič.

Díky Uberu se budeš cítit jako doma

Ať se vydáš kamkoli na světě (i tam, kde to vůbec neznáš), aplikace funguje všude stejně. Rovnou se dozvíš cenu jízdného a zaplatíš přes aplikaci.

Typy aut ve tvém okolí

Místo vyzvednutí: San Jose Mineta International Airport (SJC)

Jízdu si objednej z aplikace

Až se připravíš, otevři aplikaci Uber a objednej si jízdu do cíle. Vyber si možnost dopravy na letišti SJC podle počtu cestujících a zavazadel.

Řiď se pokyny v aplikaci

Head outside and follow signs to the rideshare pickup area.

For Terminal A pickups, meet your driver outside of baggage claim at Stop 1. For Terminal B pickups, meet your driver on the traffic island at Stop 9.

Setkej se s řidičem

Běž na místo vyzvednutí na letišti SJC, které ti aplikace přidělila. Upozorňujeme, že místo vyzvednutí nemusí být vždycky u nejbližšího východu. V aplikaci se ti ukáže jméno řidiče, poznávací značka a barva auta. Před zahájením jízdy ji nezapomeň potvrdit. Jestli řidiče nemůžeš najít, kontaktuj ho přes aplikaci.

Letiště San José Mapa

Mezinárodní letiště San José je tvořené 2 terminály. Jde o terminály A a B, které jsou propojené za bezpečnostní kontrolou. Oba slouží k odbavování mezinárodních letů.

Mapa letiště San José

Nejčastější dotazy cestujících

  • Ano. Jdi na seznam letišť světa, na kterých si můžeš objednat jízdu s Uberem.

  • The cost of an Uber trip to (or from) SJC depends on factors that include the type of ride you request, the estimated length and duration of the trip, tolls, and current demand for rides.

    You can see an estimate of the price before you request by going here and entering your pickup spot and destination. Then when you request a ride you’ll see your actual price in the app based on real-time factors.

  • Místo vyzvednutí závisí na objednaném typu auta a velikosti letiště. Na místo, kde se setkáš s řidičem, běž podle pokynů v aplikaci. Nebo můžeš jít podle letištního značení na zastávky vyhrazené pro spolujízdu.

    Jestli řidiče nemůžeš najít, kontaktuj ho přes aplikaci.

Další informace

  • Řídíš s Uberem?

    Podívej se, kde vyzvedávat a jaká pravidla a předpisy se tě týkají, aby se ti na letištích vyzvedávalo a vysazovalo snáz.

  • Jedeš na jiné letiště?

    Nech se vyzvednout nebo vysadit na víc než 700 letištích po celém světě.

1/2

San Jose Mineta International Airport visitor information

Mezinárodní letiště San Jose Mineta (SJC) je podle počtu cestujících nejrychleji rostoucí letiště v USA a ročně odbaví víc než 12,5 milionu cestujících. Letiště se nachází asi 6 kilometrů od centra města San Jose a za ideálních dopravních podmínek se na něj autem dostanete asi za 8 minut.

Terminály letiště San José

Letiště SJC je rozdělené na dva terminály (A a B) celkem s 36 odbavovacími branami. Salonky se na letišti San José nacházejí v terminálu A. Jízdu si můžeš naplánovat podle informací dole.

Terminál A letiště SJC

  • Air Canada
  • American
  • Delta
  • Havajská
  • JetBlue
  • Spirit
  • United
  • Volaris
  • The Club at SJC

Terminál B letiště SJC

  • Alaska
  • British Airways
  • Southwest
  • ZIPAIR

Mezinárodní terminál letiště SJC

Na mezinárodní lety letiště San Jose se nastupuje v terminálu A. Z letiště SJC létá nonstop do mnoha mezinárodních destinací.

Stravování na letišti San José

Na letišti SJC se cestující můžou najíst na víc než 30 místech. Na výběr mají z fast foodů, barů a restaurací s obsluhou. Na různých místech obou terminálů se taky dá koupit jídlo a pití do ruky.

Přesuny po letišti San José

Mezi terminály se cestující můžou vozit kyvadlovou dopravou. Kyvadlová doprava na letišti San José nepřetržitě krouží mezi terminálem A, terminálem B a parkovišti. Má interval 7–10 minut a zastavuje u obou terminálů, u centra autopůjčoven a u denního parkoviště 4.

Co dělat na letišti San José

Umělecký program na letišti SJC prezentuje okolní region jako globální centrum technologií a inovací. Vystavovaná díla se nacházejí v příletové hale terminálu B, v jižní odbavovací hale a v mezipatře. Letiště San Jose nabízí v obou terminálech několik obchodů, včetně kosmetiky, šperků a elektroniky.

Hotely poblíž letiště San José

Ať už čekáš na přípoj, zpozdil se ti noční let, nebo jen potřebuješ přespat poblíž letiště SJC, v okolí najdeš víc než 25 ubytovacích zařízení.

Zajímavá místa poblíž letiště San José

  • Park a zahrady Guadalupe River
  • Mexican Heritage Plaza
  • Historická a technická muzea v San José

Další informace o letišti San José najdeš tady.

Facebook
Instagram
Twitter

Tahle stránka obsahuje informace z cizích webů, které nejsou pod kontrolou Uberu a které můžou být pravidelně upravovány nebo aktualizovány. Veškeré informace na téhle stránce, které s Uberem nebo jeho činností přímo nesouvisejí, jsou jen orientační, takže nemusí být spolehlivé a nelze je vykládat tak, že z nich vyplývají jakékoli výslovné nebo nevýslovné záruky. Některé požadavky a funkce se v jednotlivých zemích, oblastech a městech můžou lišit.