Please enable Javascript
Přeskočit na hlavní obsah

Letiště Heathrow (LHR)

Hledáš alternativu k tradiční kyvadlové dopravě Letiště Heathrow nebo taxi? Ať už máš namířeno z letiště Heathrow do Londýna nebo naopak, Uber tě tam spolehlivě odveze – stačí použít naši aplikaci. Objednej si jízdu z letiště LHR. Stačí pár klepnutí.

Longford, TW6
+44 20-7360-1250

search
Odkud?
Navigate right up
search
Kam to bude?

Objednávej si jízdy po celém světě

Klepnutím si objednáš svezení na víc než 700 světových letišť nebo z nich.

Nech se vozit jako místní

Míříš někam, kde to neznáš? O navigaci se ti postará aplikace Uber a tvůj řidič.

Díky Uberu se budeš cítit jako doma

Ať se vydáš kamkoli na světě (i tam, kde to vůbec neznáš), aplikace funguje všude stejně. Rovnou se dozvíš cenu jízdného a zaplatíš přes aplikaci.

Typy aut ve tvém okolí

Místo vyzvednutí: Letiště Heathrow (LHR)

Jízdu si objednej z aplikace

Až se připravíš, otevři aplikaci Uber a objednej si jízdu do cíle. Vyber si LHR pro dopravu podle počtu cestujících a zavazadel.

Řiď se pokyny v aplikaci

Aplikace tě navede rovnou na místo vyzvednutí na letišti Letiště Heathrow. Místa vyzvednutí se můžou lišit podle terminálu. Cedule označující místa vyzvednutí pro spolujízdu můžou být taky k dispozici na Letiště Heathrow.

Setkej se s řidičem

Běž na místo vyzvednutí na letišti LHR, které ti aplikace přidělila. Upozorňujeme, že místo vyzvednutí nemusí být vždycky u nejbližšího východu. V aplikaci se ti ukáže jméno řidiče, poznávací značka a barva auta. Před zahájením jízdy ji nezapomeň potvrdit. Jestli řidiče nemůžeš najít, kontaktuj ho přes aplikaci.

Nejčastější dotazy cestujících

  • Uber tě z letiště Heathrow snadno a pohodlně sveze, kamkoli potřebuješ.

  • Místo vyzvednutí se dozvíš v aplikaci Uber, až si objednáš jízdu.

  • Kromě sazby za vzdálenost může jízdné Uberem na letiště Heathrow nebo z něj vycházet ze sazby za dobu, z dopravní situace a z dalších skutečností. Ke konečnému jízdnému ti taky můžeme přičíst parkovací a letištní poplatky.

  • Délka čekání na řidiče závisí na denní době, na tom, kolik řidičů je zrovna online, a dalších skutečnostech. Až si objednáš jízdu, aplikace ti ukáže přibližnou dobu, za kterou tě řidič vyzvedne.

Další informace

  • Řídíš s Uberem?

    Podívej se, kde vyzvedávat a jaká pravidla a předpisy se tě týkají, aby se ti na letištích vyzvedávalo a vysazovalo snáz.

  • Jedeš na jiné letiště?

    Nech se vyzvednout nebo vysadit na víc než 700 letištích po celém světě.

1/2

Informace pro návštěvníky terminálů letiště Londýn Heathrow

Uber je ideální volbou pro každého, kdo přilétá na letiště Londýn Heathrow nebo z něj odlétá. Letiště Heathrow je druhým nejrušnějším letištěm na světě a obsluhuje širší oblast Londýna a většinu jižní Anglie. Nachází se asi 25 kilometrů západně od centrálního Londýna a dá se tam snadno dostat autem, veřejnou dopravou i Uberem. Cesta z Heathrow do centra Londýna zabere asi hodinu, takže když máš cestu do hlavního města Velké Británie nebo z něj, tohle letiště je pro tebe ideální volbou.

Terminály letiště Heathrow

Letiště Heathrow má 4 aktivní terminály: terminály 2, 3, 4 a 5. Terminály 2 a 3 se nacházejí ve východní části letiště Heathrow, terminál 4 najdeš na jihu a terminál 5 na západě. Létá odsud spousta aerolinií jako například:

Terminál 2

  • Aer Lingus
  • Singapore
  • United

Terminál 3

  • British Airways
  • Delta
  • Emirates

Terminál 4

  • Malaysia
  • Qatar

Terminál 5

  • British Airways

Restaurace na Heathrow

Na letišti Heathrow najdeš víc než 30 restaurací, kaváren a barů, kde se před každým odletem i po každém příletu můžeš najíst i občerstvit.

Přesuny po letišti LHR

Přecházení mezi terminály letiště Londýn Heathrow je snadné. Terminály 2 a 3 se od sebe nacházejí v docházkové vzdálenosti a terminály 4 a 5 jsou spojené pravidelnou kyvadlovou dopravou. Z terminálu 5 vyjíždí Heathrow Express, který pokračuje k terminálům 2 a 3 a pak do centrálního Londýna.

Co dělat na letišti LHR

Ať už si chceš koupit designovou bundu, nebo luxusní hodinky, obchody na letišti Heathrow ti nabízejí spousty zboží ke koupi. A jestli chceš potěšit své kamarády nebo rodinu nějakým suvenýrem, zajdi do některého z tamních duty-free shopů. Taky si tu můžeš dokoupit všechny cestovatelské potřeby, které by se ti mohly do letadla hodit. Dál tu najdeš spoustu luxusních a prémiových salonků, například No1 Lounge a Club Aspire Lounge, které se nacházejí v terminálu 3.

Sprchy na letišti Heathrow

Na letišti Heathrow se dá osprchovat v saloncích, jako jsou Plaza Premium Lounge, No1 Lounge nebo Club Aspire Lounge and Spa. Další sprchy se můžou nacházet v saloncích jednotlivých aerolinií.

Hotely poblíž letiště Heathrow

V nejbližším okolí letiště Heathrow se nachází asi 20 hotelů, kde si můžeš odpočinout, když čekáš na přípojný let nebo když přiletíš v brzkých ranních hodinách. Do centrálního Londýna se z letiště Heathrow dostaneš zanedlouho a najdeš tam spoustu různých levných i luxusních ubytovacích zařízení.

Zajímavá místa v okolí letiště Heathrow

Pokud čekáš na přípojný let a máš dost času, můžeš si udělat výlet do centrálního Londýna. V okolí letiště LHR je toho spousta k vidění, třeba:

  • Ham House
  • Legoland Windsor Resort
  • London Motor Museum
  • Královské botanické zahrady, Kew
  • Zámek Windsor

Další informace o letišti LHR najdeš tady.

Facebook
Twitter

Tahle stránka obsahuje informace z cizích webů, které nejsou pod kontrolou Uberu a které můžou být pravidelně upravovány nebo aktualizovány. Veškeré informace na téhle stránce, které s Uberem nebo jeho činností přímo nesouvisejí, jsou jen orientační, takže nemusí být spolehlivé a nelze je vykládat tak, že z nich vyplývají jakékoli výslovné nebo nevýslovné záruky. Některé požadavky a funkce se v jednotlivých zemích, oblastech a městech můžou lišit.