Прескочи към основното съдържание

Лос Анджелис: Открийте превоз. Пътувайте. Разглеждайте.

С Uber лесно планирате пътуване. Сравнете начините за придвижване и вижте какво се случва наблизо.

Отивате другаде? Вижте всички градове, в които се предлага Uber.

Резервирайте пътуване с Uber предварително в Los Angeles

Завършете плановете си днес, като резервирате пътуване с Uber в / ъв Los Angeles. Заявете пътуване до 30 дни предварително, по всяко време и всеки ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/05.

Лос Анджелис: изберете пътуване

 • UberX

  1-3

  Достъпни ежедневни пътувания

 • Комфорт

  1-3

  По-нови коли с повече място за краката

 • UberXL

  1-5

  Пътувания на достъпна цена за групи до 6 души

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/5

Насоки за взимане от летища

Открийте къде да се срещнете с шофьора и получете подробни указания как да намерите мястото за взимане.

Едно и също приложение, където и да сте

Когато пътувате, използвайте същите функции, с които разполагате и у дома, като денонощна поддръжка, проследяване с GPS и спешна помощ.

Ястия от ресторант, доставени с Uber Eats в/ъв Лос Анджелис

Разгледайте най-популярните видове кухня, налични за доставка в/ъв Лос Анджелис, и поръчайте храна онлайн само с няколко докосвания.

Как си партнираме с градовете

Отношенията ни с вас може да започват с едно простичко докосване на екрана, но нашата обвързаност с градовете е много по-дълбока. Нашата цел е да служим за пример в създаването на по-добро качество на живот и изграждането на интелигентни и още по-ефективни градове в бъдеще.

Uber Movement

Анонимизираните данни, с които разполагаме, се споделят със специалистите по градоустройство, за да им предоставят още по-подробна информация при взимането на инфраструктурни и транспортни решения.

Безопасност на пътя

Когато даваме възможност на хората да вземат по-безопасни решения, това предотвратява шофирането в нетрезво състояние и повишава безопасността по пътищата за всички.

В помощ на градовете

Партньорството ни с местните власти играе значителна роля за подобряване на градската среда, от намаляване на въглеродните емисии до засилване на ролята на обществения транспорт.

Uber не толерира употребата на алкохол или наркотици от шофьорите, които работят с приложението на Uber. Ако смятате, че шофьорът е под въздействието на наркотици или алкохол, поискайте от него незабавно да спре пътуването.

Възможно е превозните средства за стопански цели да подлежат на допълнително облагане от щатската управа, отделно от пътната такса.

След като шофьорът завърши пътуването, изпратете своя отзив, като оцените пътуването в приложението на Uber, изпратите имейл на адрес customercomplaints@uber.com, посетите help.uber.com или се обадите на телефон 800 664 1378.

Можете също да се свържете с Комисията за публични услуги на Калифорния на телефон 800 894 9444 или имейл адрес CIU_intake@cpuc.ca.gov.

В Калифорния, поради изискванията на Комисията за публични услуги на щата (CPUC), нямате право да превозвате непридружавани малолетни лица при пътувания, уредени чрез приложението на Uber. Имайте предвид, че в Калифорния пътниците трябва да са навършили 18 години, за да могат да регистрират профил в Uber, но ако смятате, че даден пътник е под необходимата възраст, можете да го помолите да потвърди възрастта си и да го уведомите, че ще трябва да анулирате пътуването, ако действително е под 18 години. Можете също да съобщавате за заявки за превоз на непридружавани малолетни лица, като изпратите отзив в приложението.