Прескочи към основното съдържание
Uber
Uber

Летище London Stansted Airport (STN)

Независимо дали пътувате от летище Stansted Airport до Лондон, или в обратната посока, можете да разчитате на Uber, за да стигнете.

Bassingbourn Road, Stansted CM24 1QW, United Kingdom
+44 808-169-7031

Още по-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосване на 1 бутон получавате превоз до и от летището в над 500 основни центъра.

Придвижвайте се като местни

Оставете на приложението и на вашия шофьор да се занимават с подробностите по придвижването ви в непознатия за вас град.

Чувствайте се като у дома си с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане, дори когато сте на ново място.

Инструмент на Uber за очаквани цени

Примерните цени за пътници са прогнозни стойности и не отразяват възможните разлики поради отстъпки, закъснения заради натоварване на пътищата и други фактори. Възможно е да има фиксирани и минимални такси. Действителните цени може да са различни.

Начини да пътувате

  • UberX1-4

    Достъпни ежедневни пътувания

  • ИЗП. ДИРЕКТОР1-4

    Първокласни ежедневни пътувания

Как да пътувате с Uber от летището

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови да излезете, отворете приложението, за да заявите пътуване. Изберете вариант според броя хора и нужното място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите указания за мястото за взимане директно в приложението. На летището също може да има знаци.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е до най-близкия изход. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Съвети за летище Stansted Airport

Wi-Fi на летище Stansted Airport

На летище Stansted Airport получавате 4 часа безплатна Wi-Fi връзка на ден за всяко регистрирано устройство. Продават се и допълнителни пакети за 24 часа или за 6 или 12 месеца за често пътуващи.

Паркиране на летище Stansted Airport

На летище London Stansted Airport има множество варианти за паркиране, включително за кратък, среден и дълъг престой. По-евтина алтернатива са паркингите на JetParks наблизо.

Обмяна на валута на летище Stansted Airport

На летище London Stansted Airport има банкомати както преди, така и след пунктовете за проверка за сигурност, на които се предлагат GBP, евро и щатски долари. На летище London Stansted Airport има 7 гишета на Moneycorp за обмяна на валута в зоните за заминаващи и пристигащи.

Най-често задавани въпроси от пътници

Uber се предлага на летище STN, така че можете да получите комфортно и удобно пътуване, където и да отивате.

Дори разстоянието да не е много голямо, е възможно тарифите за пътуване с Uber до и от летище Stansted Airport да бъдат повлияни от часа, натоварването по пътищата и други фактори. Възможно е към крайната цена на пътуването да се добавят също и таксите за паркиране и за летището.

За да откриете мястото за взимане, проверете в приложението на Uber, след като заявите пътуване.

Времето за взимане може да е различно в зависимост от часа, колко шофьори има на пътя и други фактори. След като заявите пътуване, проверете в приложението очакваното време за изчакване.

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 500 летища по света.

Какво да правите в терминала на летище London Stansted