Прескочи към основното съдържание

Летище Norman Y. Mineta San Jose International Airport (sjc)

Търсите алтернатива на традиционния трансфер или такси от/до Летище San Jose Airport? Независимо дали пътувате от летище SJC до Сан Франциско, или до центъра на Сан Хосе, можете да стигнете до целта си с вече познатото ви приложение на Uber. Заявете пътуване до и от SJC с едно докосване на бутон.

1701 Airport Boulevard, San Jose, Калифорния 95110
+1 408-392-3600

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber от Летище Norman Y. Mineta San Jose International Airport

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Летище Norman Y. Mineta San Jose International Airport. Можете да заявете пътуване до 30 дни преди полета по всяко време, в който и да е ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/05/21.

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

По-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосването на един бутон можете да поръчате превоз между летището и над 500 основни точки.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви ще се погрижат за вас, за да не се налага да се ориентирате в непознат град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Намерете любимите си функции, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане дори когато сте на ново място.

Начини да пътувате в района

1/3

Място за взимане: Летище San Jose Airport (SJC)

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението на Uber, за да заявите пътуване до крайната си точка. Изберете вариант за трансфер от/до летище SJC според големината на групата и необходимото място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Излезте и следвайте знаците към зоната за взимане за споделени пътувания.

За взимане от Терминал A се срещнете с шофьора на Спирка 1 пред зоната за получаване на багаж. За взимане от Терминал B се срещнете с шофьора на островчето на Спирка 9.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане на летище SJC, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е пред най-близкия до вас изход. В приложението ще са посочени името на шофьора, регистрационният номер и цветът на колата. Проверете превозното средство, преди да се качите. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се с него чрез приложението.

Карта на Летище San Jose Airport

На летище San Jose International Airport има 2 терминала: Терминал A и свързаната контролирана зона на Терминал B. И двата терминала обслужват международни пристигащи полети.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Да. Докоснете тук за списък на летищата по света, където можете да заявите пътуване с Uber.

 • Цената на пътуване с Uber до (или от) летище SJC зависи от някои фактори, като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителността на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

  Можете да видите прогнозна цена, преди да заявите пътуване, като въведете мястото за взимане и крайната точка в инструмента за очаквани цени на Uber по-горе. След това, когато заявите пътуване, в приложението ще видите действителната цена, базирана на реални фактори.

 • Възможно е местата за взимане да зависят от вида на заявеното пътуване и размера на летището. Следвайте инструкциите в приложението, за да се срещнете с шофьора. Можете също да потърсите знаци, указващи къде на летището се намират зоните за споделени пътувания.

  Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 600 летища по света.

Информация за посетителите за летище San Jose Airport

Mineta San Jose International Airport (SJC) е летището в САЩ, което отбелязва най-бърз ръст по броя обслужените пътници. Годишно през него преминават над 12,5 милиона души. Намира се на около 6 километра от центъра на Сан Хосе, или на около 8 минути с кола при идеални пътни условия.

Терминали на летище San Jose Airport

На летище SJC има 2 терминала, A и B, с общо 31 изхода за качване на борда. Салоните за гости на летище San Jose Airport се намират на Терминал A. Използвайте информацията по-долу, за да планирате пътуването си.

Терминал A на летище SJC

 • Aeroméxico
 • Air Canada
 • American
 • ANA
 • California Pacific
 • Delta
 • Frontier
 • Hawaiian
 • JetBlue
 • United
 • Volaris
 • The Club at SJC

Терминал B на летище SJC

 • Alaska
 • British Airways
 • Hainan
 • Southwest

Терминал за международни полети на летище SJC

Качването на борда за международни полети на летище San Jose Airport се извършва и на двата терминала. От летище SJC се предлагат директни полети до 16 международни дестинации.

Какво да хапнете на летище San Jose Airport

На пътниците на летище SJC се предлагат над 30 варианта, включително вериги за бързо хранене, барове и ресторанти със сервитьорско обслужване. На различни места в двата терминала на летище San Jose Airport се продават храни и напитки.

Придвижване на летище San Jose Airport

Пътниците на летище SJC могат да използват совалките между терминалите. Совалките на летище San Jose Airport правят пълна обиколка на Терминал A, Терминал B и паркингите. Можете да ги очаквате на всеки 7 – 10 минути от всеки терминал, от центъра за коли под наем и от дневния паркинг 4.

Какво да правите на летище San Jose Airport

Художествената програма на летище SJC подчертава ролята на региона като глобален център на технологиите и иновациите. Произведенията на изкуството са изложени в зоната за пристигащи на Терминал B, в южната зала и на междинния етаж. В Blue Dot на Терминал A и в зоната за получаване на багаж на Терминал B можете да посвирите на пиано. На двата терминала на летище San Jose Airport ще откриете 24 търговски обекта, включително магазини за козметика, бижутерия и електроника. Предвидени са и 23 специализирани кучета за активна терапия, които помагат на пътниците да се успокоят преди полет.

Обмяна на валута на летище San Jose Airport

Бюра за обмяна на валута на летище San Jose Airport има до изход 15 на Терминал A, както и в зоната за получаване на багаж.

Хотели близо до летище San Jose Airport

Престой на летището? Полет чак на следващата сутрин? Среща близо до летище SJC? Ако търсите място за нощувка, наоколо има над 25 хотела и други варианти.

Забележителности близо до летище San Jose Airport

 • Guadalupe River Park and Gardens
 • Mexican Heritage Plaza
 • Музеи на историята и техниката в Сан Хосе

Още информация за летище San Jose Airport тук.

Facebook
Instagram
Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с тяхната дейност, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоционалната отстъпка е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага за сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.