Прескочи към основното съдържание

UPDATE: As of September 14, 2019 Uber pickups and dropoffs are not available at Ontario International Airport.

X small

Летище Ontario International Airport (ont)

Търсите алтернатива на традиционния трансфер или такси от/до Летище Ontario Airport? Независимо дали пътувате от летище Ontario Airport до музея Planes of Fame, или от регионалния парк Cucamonga-Guasti до летище ONT, можете да стигнете до целта си с вече познатото ви приложение на Uber. Заявете пътуване до и от ONT с едно докосване на бутон.

1923 East Avion Street, Ontario, Калифорния 91761
+1 909-544-5300

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Летище Ontario International Airport. Можете да заявете пътуване до 30 дни преди полета по всяко време, в който и да е ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/04.

С докосването на един бутон можете да поръчате превоз между летището и над 500 основни точки.

Приложението и шофьорът ви ще се погрижат за вас, за да не се налага да се ориентирате в непознат град.

Намерете любимите си функции, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане дори когато сте на ново място.

1/5

Изберете вариант за пътуване според броя хора и нужното място за багаж. И изберете място за взимане в приложението.

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Шофьорът ще ви посрещне до тротоара. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

На летище Ontario International Airport има 2 терминала: Терминал 2 и Терминал 4. Летището предлага общо 19 пътнически дестинации.
 • Да. Докоснете тук за списък на летищата по света, където можете да заявите пътуване с Uber.

 • Цената на пътуване с Uber до (или от) летище ONT зависи от някои фактори, като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителността на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

  Можете да видите прогнозна цена, преди да заявите пътуване, като въведете мястото за взимане и крайната точка в инструмента за очаквани цени на Uber по-горе. След това, когато заявите пътуване, в приложението ще видите действителната цена, базирана на реални фактори.

 • Възможно е местата за взимане да зависят от вида на заявеното пътуване и размера на летището. Следвайте инструкциите в приложението, за да се срещнете с шофьора. Можете също да потърсите знаци, указващи къде на летището се намират зоните за споделени пътувания.

  Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.
Оставяне и взимане от над 600 летища по света.

Летище Ontario International Airport (ONT) обслужва около 4 милиона пътници годишно и се намира на приблизително 6 километра от центъра на Онтарио, Калифорния. С кола това разстояние ще ви отнеме около 8 минути при идеални пътни условия. Летището се намира и на около 61 километра на изток от Лос Анджелис и на 37 километра на запад от центъра на Сан Бернардино.

Терминали на летище Ontario Airport

На летище ONT Airport има 2 терминала, Терминал 2 с 12 изхода и Терминал 4 с 14 изхода. Отделно съоръжение наблизо обслужва пристигащите международни полети. Използвайте информацията по-долу, за да планирате пътуването си.

Терминал 2 на летище ONT

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

Терминал 4 на летище ONT

 • American
 • Southwest

Терминал за международни полети на летище ONT

Международните заминаващи полети на летище Ontario Airport се извършват основно от Терминал 2. От летище ONT Airport се предлагат директни полети до 2 международни дестинации: Мексико и Тайван.

Какво да хапнете на летище Ontario Airport

В двата терминала на летище ONT Airport има 8 заведения за хранене. Пътниците могат да избират между кафенета, барове и ресторанти за бързо хранене. Предлагат се кафе, гурме пица и закуски за хапване в движение. Заведенията за хранене на Терминал 2 на летище Ontario Airport са основно между Изходи 204 и 209. Тези в Терминал 4 се намират предимно между Изходи 404 и 410.

Придвижване на летище Ontario Airport

Безплатните совалки на летище Ontario International Airport превозват пътниците между терминалите, паркинг 5 и зоната за коли под наем. Всички совалки на Ontario Airport са достъпни за инвалидни колички.

Какво да правите на летище Ontario Airport

За хората на активна военна служба в салона за гости Ontario-USO се предлагат телевизионни зали с колекция от филми и телевизионни програми, безплатна библиотека с книги и списания, компютри с достъп до интернет, стая за игри, съхранение на багаж и зона за деца и бебета. От Терминали 2 и 4 се предлага безплатна совалка.

Обмяна на валута на летище Ontario Airport

На летище Ontario International Airport не се предлагат услуги за обмяна на валута.

Хотели близо до летище Ontario Airport

Престой на летището? Полет чак на следващата сутрин? Среща близо до летище ONT? Ако търсите място за нощувка, наоколо има над 20 хотела и други варианти.

Забележителности близо до летище Ontario Airport

 • Регионален парк „Кукамонга – Гуасти“
 • Площадът на град Онтарио
 • Авиационният музей Planes of Fame, Чино
 • Пъмпкин Рок, Норко

Още информация за летище Ontario Airport тук.

Facebook
Instagram
Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с тяхната дейност, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоционалната отстъпка е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага за сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.