Прескочи към основното съдържание
Uber
Uber

Летище Ontario International Airport (ONT)

Независимо дали пътувате от летище Ontario Airport (ONT) до музея Planes of Fame, или от парка Cucamonga-Guasti Regional Park до летището, можете да разчитате на Uber, за да стигнете.

1923 East Avion Street, Ontario, Калифорния 91761
+1 909-544-5300

Още по-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосване на 1 бутон получавате превоз до и от летището в над 500 основни центъра.

Придвижвайте се като местни

Оставете на приложението и на вашия шофьор да се занимават с подробностите по придвижването ви в непознатия за вас град.

Чувствайте се като у дома си с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане, дори когато сте на ново място.

Инструмент на Uber за очаквани цени

Примерните цени за пътници са прогнозни стойности и не отразяват възможните разлики поради отстъпки, закъснения заради натоварване на пътищата и други фактори. Възможно е да има фиксирани и минимални такси. Действителните цени може да са различни.

Начини да пътувате

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Пътувания на достъпна цена за групи до 6 души

Как да пътувате от летище Ontario Airport

Заявете пътуване, когато сте готови да излезете

Изберете вариант за пътуване според броя хора и нужното място за багаж. И изберете място за взимане в приложението.

Потърсете знаците за споделени пътувания

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Потърсете шофьора

Шофьорът ще ви посрещне до тротоара. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Карта на Летище Ontario Airport

На летище Ontario International Airport има 2 терминала: Терминал 2 и Терминал 4. Летището предлага общо 19 пътнически дестинации.

Най-често задавани въпроси от пътници

Да. Докоснете тук за списък на летищата по света, където можете да заявите пътуване с Uber.

Цената на пътуване с Uber до (или от) летище ONT зависи от някои фактори, като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителността на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

Можете да видите прогнозна цена, преди да заявите пътуване, като въведете мястото за взимане и крайната точка в инструмента за очаквани цени на Uber по-горе. След това, когато заявите пътуване, в приложението ще видите действителната цена, базирана на реални фактори.

Възможно е местата за взимане да зависят от вида на заявеното пътуване и размера на летището. Следвайте инструкциите в приложението, за да се срещнете с шофьора. Можете също да потърсите знаци, указващи къде на летището се намират зоните за споделени пътувания.

Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 500 летища по света.

Информация за посетителите за летище Ontario Airport

Летище Ontario International Airport (ONT) обслужва около 4 милиона пътници годишно и се намира на приблизително 6 километра от центъра на Онтарио, Калифорния. С кола това разстояние ще ви отнеме около 8 минути при идеални пътни условия. Летището се намира и на около 61 километра на изток от Лос Анджелис и на 37 километра на запад от центъра на Сан Бернардино.

Терминали на летище Ontario Airport

На летище ONT Airport има 2 терминала, Терминал 2 с 12 изхода и Терминал 4 с 14 изхода. Отделно съоръжение наблизо обслужва пристигащите международни полети. Използвайте информацията по-долу, за да планирате пътуването си.

Терминал 2 на летище ONT

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

Терминал 4 на летище ONT

 • American
 • Southwest

Терминал за международни полети на летище ONT

Международните заминаващи полети на летище Ontario Airport се извършват основно от Терминал 2. От летище ONT Airport се предлагат директни полети до 2 международни дестинации: Мексико и Тайван.

Какво да хапнете на летище Ontario Airport

В двата терминала на летище ONT Airport има 8 заведения за хранене. Пътниците могат да избират между кафенета, барове и ресторанти за бързо хранене. Предлагат се кафе, гурме пица и закуски за хапване в движение. Заведенията за хранене на Терминал 2 на летище Ontario Airport са основно между Изходи 204 и 209. Тези в Терминал 4 се намират предимно между Изходи 404 и 410.

Придвижване на летище Ontario Airport

Безплатните совалки на летище Ontario International Airport превозват пътниците между терминалите, паркинг 5 и зоната за коли под наем. Всички совалки на Ontario Airport са достъпни за инвалидни колички.

Какво да правите на летище Ontario Airport

За хората на активна военна служба в салона за гости Ontario-USO се предлагат телевизионни зали с колекция от филми и телевизионни програми, безплатна библиотека с книги и списания, компютри с достъп до интернет, стая за игри, съхранение на багаж и зона за деца и бебета. От Терминали 2 и 4 се предлага безплатна совалка.

Обмяна на валута на летище Ontario Airport

На летище Ontario International Airport не се предлагат услуги за обмяна на валута.

Хотели близо до летище Ontario Airport

Престой на летището? Полет чак на следващата сутрин? Среща близо до летище ONT? Ако търсите място за нощувка, наоколо има над 20 хотела и други варианти.

Забележителности близо до летище Ontario Airport

 • Регионален парк „Кукамонга – Гуасти“
 • Площадът на град Онтарио
 • Авиационният музей Planes of Fame, Чино
 • Пъмпкин Рок, Норко

Още информация за летище Ontario Airport тук.

Facebook
Instagram
Twitter