Прескочи към основното съдържание

Летище Dublin Airport (dub)

Търсите алтернатива на традиционния трансфер или такси от/до Летище Dublin Airport? Независимо дали пътувате от летище Dublin Airport до центъра на града, или в обратната посока, можете да стигнете до желаната дестинация с вече познатото ви приложение на Uber. Заявете пътуване до и от DUB с едно докосване на бутон.

CQG2+H2 Collinstown, County Dublin, Ireland
+353 1-814-1111

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber от Летище Dublin Airport

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Летище Dublin Airport. Можете да заявете пътуване до 30 дни преди полета по всяко време, в който и да е ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/29.

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

По-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосването на един бутон можете да поръчате превоз между летището и над 500 основни точки.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви ще се погрижат за вас, за да не се налага да се ориентирате в непознат град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Намерете любимите си функции, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане дори когато сте на ново място.

Начини да пътувате в района

 • Такси

  1-4

  Cashless trip by the taximeter

 • Black

  1-4

  Качество и дискретно изпълнение

1/2

Място за взимане: Летище Dublin Airport (DUB)

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението на Uber, за да заявите пътуване до крайната си точка. Изберете вариант за трансфер до летище DUB според големината на групата и необходимото място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите инструкции за местата за взимане на Летище Dublin Airport директно в приложението. Възможно е местата за взимане да се различават в зависимост от терминала. В Летище Dublin Airport също може да има обозначения за взимане за споделени пътувания.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане от DUB, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е пред най-близкия до вас изход. В приложението ще са посочени името на шофьора, регистрационният номер и цветът на колата. Проверете превозното средство, преди да се качите. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се с него чрез приложението.

Съвети за летище Dublin Airport

Wi-Fi на летище Dublin Airport

На летище Dublin Airport има неограничена и безплатна Wi-Fi услуга. Трябва само да се свържете с мрежата и можете веднага да използвате интернет. Няма нужда да се регистрирате или да влизате в профил.

Паркиране на летище Dublin Airport

На летище Dublin Airport има краткосрочни и дългосрочни варианти за паркиране. Паркингът за кратък престой на летище Dublin Airport е само на няколко минути от Пристигащи и Заминаващи и разполага с около 18 600 места за дългосрочно паркиране.

Гардероб за багаж на летище Dublin Airport

Можете да оставите големите куфари на гардероб в съответния обект в зала Пристигащи на Терминал 1 за безопасно съхранение при трансфер на летището. В обекта можете да използвате и услугите за опаковане на чанти.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Uber се предлага на летище Dublin Airport, така че можете да получите комфортно и удобно пътуване, където и да отивате.

 • За да откриете мястото за взимане, проверете в приложението на Uber, след като заявите пътуване.

 • Дори разстоянието да не е много голямо, е възможно тарифите за пътуване с Uber до и от летище Dublin Airport да бъдат повлияни от часа, натоварването по пътищата и други фактори. Възможно е към крайната цена на пътуването да се добавят също и таксите за паркиране и за летището.

 • Времето за взимане може да е различно в зависимост от часа, колко шофьори има на пътя и други фактори. След като заявите пътуване, проверете в приложението очакваното време за изчакване.

Още информация

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 600 летища по света.

Терминали на летище Dublin Airport

Uber е идеалният вариант за пристигащи или заминаващи от летище DUB. Dublin Airport, международното летище, което всяка година обслужва над 20 милиона пътници, е и един от най-натоварените транспортни центрове в Европа. Намиращо се на около 10 километра на север от центъра на Дъблин и близо до магистрали M1 и М50, летище Dublin Airport е лесно достъпно с кола, автобус, такси, совалка или Uber.

Терминали на летище Dublin Airport

Летище Dublin Airport се обслужва от 2 основни терминала: Терминал 1 и Терминал 2. Отличителното на Терминал 2 е това, че там се намират зоните за предварителен контрол на сигурността за САЩ, което ви позволява да преминете през митническа проверка и паспортен контрол за САЩ още в Дъблин. Така когато пристигнете в САЩ, все едно сте летели с вътрешен полет, което ви спестява много време, както и стреса от дългото чакане.

Терминал 1

 • Air Canada
 • Cathay Pacific
 • KLM
 • Ryanair
 • Swiss

Терминал 2

 • Aer Lingus
 • American
 • Delta
 • Emirates

Ресторанти на летище Dublin Airport

Търсите спокойно място преди полета? Или просто чаша кафе? На летище Dublin Airport ще откриете голямо разнообразие от ресторанти. В Wrights of Howth на Терминал 1 ще откриете луксозна ирландска кухня, а в Gourmet Burger Kitchen на Терминал 2 – идеалното място за хапване преди полет. На летище Dublin Airport можете да избирате и сред множеството страхотни барове.

Придвижване на летище DUB

Летище Dublin Airport се обхожда лесно, а между Т1 и Т2 има безплатна совалка.

Какво да правите на летище Dublin Airport

В магазините на летище Dublin Airport се предлагат над 100 различни марки, така че има огромен избор дори за най-претенциозните клиенти. В The Loop на Терминали 1 и 2 ще откриете много от световноизвестните магазини, от Jo Malone и Chanel до Dior и MAC. И тъй като летището е безмитна зона, пазаруващите могат да очакват големи отстъпки, като някои стоки са до 40% по-евтини отколкото извън летището.

Душове на летище Dublin Airport

Въпреки че не са достъпни за повечето пътници, един от салоните на летището осигурява достъп до душове, за да се освежите преди или след полета.

Хотели близо до летище Dublin Airport

В непосредствена близост до летище Dublin Airport има няколко хотела – идеален вариант за пристигащите в Ирландия в ранните часове на деня. Широка гама от икономични и луксозни варианти за престой очакват желаещите да се разходят из Дъблин.

Интересни места близо до летище Dublin Airport

Ако имате престой на летище Dublin Airport, наблизо има много за разглеждане и правене. Имайте обаче предвид, че поради продължителността на пътуването до летището (около 40 минути до 1 час) е добре да отделите повече време. В центъра на Дъблин ще откриете множество исторически и културни обекти, включително:

 • Дъблински замък
 • Пивоварна Guinness
 • Музей на ирландското уиски
 • Затвор „Килманъм“
 • Казарми „Ричмънд“

Повече информация за летище Dublin International Airport ще намерите тук.

Facebook
Instagram
Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с тяхната дейност, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоционалната отстъпка е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага за сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.