Please enable Javascript
Перейти до основного вмісту

Розділений тариф

Ви можете розділити вартість поїздки, якщо їдете разом із кимось. Готівка не потрібна: суму до сплати буде розраховано в додатку, і ви отримаєте рахунок.

Переваги

Здійснюйте поїздки з друзями

Що більше, то веселіше. Їдьте разом із друзями та запропонуйте їм розділити тариф.

Готівка не потрібна

Розділіть вартість поїздки безпосередньо в додатку. Жодних труднощів чи турбот.

Як це працює

Замовте поїздку

Відкрийте додаток і замовте поїздку, як завжди.

Щоб користуватися функцією "Розділити тариф", потрібна остання версія додатку.

Розділіть тариф

Після замовлення поїздки проведіть угору по екрану додатка, натисніть спосіб оплати та виберіть Розділити тариф.

Виберіть друзів

Укажіть ім’я чи телефон інших клієнтів. Кожному доданому користувачу буде запропоновано прийняти ваше запрошення.

Поширені запитання

  • Так. Вартість поїздки порівну розподіляється між клієнтами, які на це погоджуються.

  • Так. Під час розподілу тарифу з кожного клієнта стягується комісія в розмірі 25 центів. У вашій квитанції буде вказано загальну комісію за розділений тариф для всіх клієнтів.

  • Якщо клієнт не погодиться розділити тариф або не матиме дійсного способу оплати, ви сплатите обидві частини вартості поїздки.

  • Якщо ви використовуєте Apple Pay і хочете розділити вартість поїздки, можливо, вам доведеться змінити спосіб оплати. Ви зможете використати Apple Pay для оплати наступної поїздки.

Реєстрація

Завантажте додаток і налаштуйте обліковий запис, щоб замовити поїздку, щойно це буде потрібно.

Запрошення

Запросіть друзів приєднатися до Uber, і вони отримають знижку на першу поїздку.

Доступність варіантів залежить від міста й регіону.

Якщо клієнт не погодиться розділити тариф або не матиме дійсного способу оплати, ви сплатите обидві частини вартості поїздки. Якщо у вашому обліковому записі є дійсні промоакції, вони поширюватимуться лише на вашу частину вартості.

Функція розподілу тарифу доступна не для всіх сервісів Uber. Ви не зможете розділити тариф у додатку після завершення поїздки.