Please enable Javascript
Hoppa till huvudinnehållet

Ta dig runt i New York City, NY

Planerar du att resa i New York City? Oavsett om du besöker staden eller är bosatt här kan den här guiden hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din upplevelse i New York City. Res från flygplatsen till ett hotell med Uber och upptäck populära rutter och destinationer. Beroende på stad kan du till och med använda appen för att ta dig runt med kollektivtrafik, cyklar eller skotrar med mera.

Dessutom kan du kolla in Uber-priser för passagerare och förare och lära dig hur du använder Uber för att få betalt för att köra eller leverera i New York City.

search
Varifrån?
Navigate right up
search
Vart?

Boka biltjänst i New York City med Uber

Beställ biltjänster i förväg med Uber i New York City. Beställ en resa när som helst upp till 90 dagar i förväg, oavsett om du behöver transport till John F. Kennedy International Airport, om du har planer på att besöka din favoritrestaurang eller om du ska någon annanstans.

search
Ange upphämtningsplats
Navigate right up
search
Ange destination

Samåkning i New York City

Det är enkelt att ta sig runt i New York City utan bil med Uber. Hitta platser att besöka i det här området och beställ sedan en resa när som helst på dygnet. Du kan beställa en resa i realtid eller boka en resa i förväg så att din resa är redo när du är det. Oavsett om du reser i grupp eller ensam kan du använda appen för att hitta ett resealternativ som passar dina behov.

Öppna Uber-appen och ange din destination för att börja utforska New York City.

Flygplatsbiltjänst i New York City-området

När din resa i New York City tar dig till en flygplats från ett område, eller någon annanstans, kan du öppna appen och beställa en resa när som helst. Tryck nedan på namnet på en flygplats i närheten för att läsa om hur du använder Uber för att få biltjänst till ankomster och avgångar. På den länkade flygplatssidan får du reda på var du möter din förare för upphämtning, hur mycket resan kommer att kosta och mycket mer.

Välj de bästa sätten att ta dig runt i New York City

  • Taxi i New York City

    Tänk på Uber som ett alternativ till taxibilar när du tar dig runt i New York City. Med Uber slipper du jaga taxibilar och kan istället beställa resor på begäran, oavsett tidpunkt. Beställ en resa från en flygplats till ett hotell, åk till en restaurang eller besök en annan plats. Det är upp till dig. Öppna appen och ange en destination för att komma igång.

  • Kollektivtrafik i New York City

    Att ta sig runt med kollektivtrafik är ett prisvärt sätt att resa på. Beroende på området kan du visa närliggande buss- eller tunnelbanestationer med Uber Transit för att planera dina resor. Öppna appen för att se om Uber Transit är tillgängligt i ditt område, eller besök populära platser i New York City genom att samåka med Uber.

  • Cykeluthyrning i New York City

    Att cykla är ett miljövänligt sätt att ta sig runt i centrum. I utvalda städer kan du hitta och cykla på elcyklar med Uber. Öppna appen för att se om cyklar är tillgängliga i New York City. Om cyklar är tillgängliga i New York City ska du komma ihåg att bära hjälm och följa trafikreglerna när du cyklar.

1/3

Uber tolererar ingen användning av alkohol eller droger bland förare som använder Uber-appen. Om du misstänker att din förare är påverkad av droger eller alkohol ska du be föraren att avsluta resan omedelbart.

Kommersiella fordon kan omfattas av ytterligare statliga skatter som kan tillkomma utöver vägtullen.

After the driver has ended the trip, please report any feedback when rating your trip in the Uber app, emailing customercomplaints@uber.com, visiting help.uber.com, or calling 800-664-1378.

In accordance with New York State law, trips may incur a 2.75% surcharge for the Black Car Fund.

There is a $20 surcharge on all trips between NYC and New Jersey. All trips beginning in NYC are limited to 4 hours. Intrastate trips provided by vehicles affiliated with Black Car bases include applicable New York sales tax.

There is a $10 surcharge on all non-taxi trips starting on Randall’s Island.