Hoppa till huvudinnehållet

Zug: Ordna skjuts. Res. Utforska.

Det är enkelt att planera en resa med Uber. Jämför olika sätt att ta sig runt och se vad som händer nära dig.

Är du på väg någon annanstans? Se alla städer där Uber är tillgängligt.

Reservera en resa med Uber i förväg i Zug

Slutför dina planer i dag genom att boka en resa med Uber i Zug. Beställ en resa upp till 30 dagar i förväg, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/02/01.

8:23 AM
open

Funktionen ”Reservera” kanske inte är tillgänglig för denna upphämtningsplats

Zug: välj en resa

 • Uber för Ukraina

  1-4

  Priset för Uber för Ukraina är 2 CHF högre jämfört med en UberX -resa som beställdes samtidigt för samma rutt. 2 CHF för varje resa med Uber för Ukraina ingår inte i priset, utan är det belopp som Uber BV skickar till den internationella räddningskommittén.

 • Uber Pet

  1-4

  Prisvärda resor för dig och ditt husdjur

 • Black

  1-4

  Premiumresor i lyxbilar

 • UberX

  1-4

  Prisvärda vardagsresor

1/4

Samma app, var du än är

Använd samma funktioner när du är ute och reser som när du är hemma, inklusive säkerhetsfunktioner som support dygnet runt, GPS-spårning och hjälp i en nödsituation.

Så samarbetar vi med städer

Din resa med oss börjar med ett enkelt knapptryck, men med städerna har vi ett djupt samarbete. Vårt mål är att fungera som en förebild för andra, för att förbättra livskvaliteten och bygga smartare och effektivare städer i framtiden.

Vägsäkerhet

Genom att uppmuntra människor till att fatta säkrare beslut kan vi förhindra rattonykterhet och se till att vägarna blir tryggare för alla.

Vi hjälper städerna

Våra partnerskap med lokala myndigheter skapar bättre städer, från hjälp att minska koldioxidutsläppen till att stärka kollektivtrafiken.

Uber tolererar ingen användning av alkohol eller droger bland förare som använder Uber-appen. Om du misstänker att din förare är påverkad av droger eller alkohol ska du be föraren att avsluta resan omedelbart.

Kommersiella fordon kan omfattas av ytterligare statliga skatter som kan tillkomma utöver vägtullen.”