Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Cum te deplasezi în Rijeka

Plănuiești să călătorești în Rijeka? Fie că ești în vizită sau că locuiești acolo, acest ghid te va ajuta să profiți la maximum de timpul petrecut în Rijeka. Călătorește de la aeroport la un hotel folosind Uber și descoperă trasee și destinații populare.

search
De unde?
Navigate right up
search
Încotro?

Rezervă servicii de transport privat în Rijeka cu Uber

Planifică-ți din timp serviciile de transport privat în Rijeka cu Uber. Comandă o cursă cu până la 30 de zile în avans, indiferent dacă ai nevoie de transport până la aeroport, dacă intenționezi să mergi la un restaurant sau dacă ai altă destinație.

search
Introdu locul de preluare
Navigate right up
search
Introdu destinația

Servicii de ridesharing în Rijeka

E simplu să te deplasezi prin Rijeka fără mașină, cu Uber. Găsește locuri de vizitat în zonă, apoi comandă o cursă la orice oră și în orice zi a săptămânii. Poți comanda o cursă pe loc sau pentru mai târziu, ca să fie gata când ești și tu gata. Indiferent dacă călătorești în grup sau pe cont propriu, poți folosi aplicația pentru a găsi o opțiune de cursă potrivită nevoilor tale.

Deschide aplicația Uber și introdu destinația pentru a începe să explorezi orașul Rijeka.

Alege cele mai bune moduri de deplasare în Rijeka

  • Taxi în Rijeka

    Poți considera Uber o variantă la taxiuri când te deplasezi prin Rijeka. Uber te scutește să cauți taxiuri, oferindu-ți posibilitatea de a comanda curse la cerere, la orice oră din zi și din noapte. Comandă o cursă de la aeroport la hotel, deplasează-te la restaurant sau vizitează alt loc. Alegerea e a ta. Deschide aplicația și introdu o destinație pentru a începe.

  • Transportul public în Rijeka

    Transportul public este o modalitate accesibilă de deplasare. În funcție de zonă, poți consulta traseele de autobuz sau de metrou din apropiere cu Uber Transit pentru a-ți planifica călătoriile. Deschide aplicația pentru a vedea dacă serviciul Uber Transit este disponibil în zona ta sau vizitează atracțiile din Rijeka folosind serviciile de ridesharing oferite de Uber.

  • Biciclete de închiriat în Rijeka

    Bicicleta este o modalitate ecologică de a te deplasa prin centrul unui oraș. În anumite orașe, Uber îți pune la dispoziție biciclete electrice. Deschide aplicația pentru a vedea dacă sunt disponibile biciclete în Rijeka. Dacă sunt disponibile biciclete în Rijeka, nu uita să porți cască și să respecți regulile de circulație în timpul deplasării.

1/3

Uber nu tolerează consumul de alcool sau droguri de către șoferii care folosesc aplicația Uber. În cazul în care consideri că șoferul este sub influența drogurilor sau a alcoolului, cere-i să oprească imediat cursa.

În cazul mașinilor comerciale, guvernul poate percepe impozite suplimentare, care pot crește taxa de drum.