Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Cum te deplasezi în Carbondale, IL

Plănuiești să călătorești în Carbondale? Fie că ești în vizită sau că locuiești acolo, acest ghid te va ajuta să profiți la maximum de timpul petrecut în Carbondale. Călătorește de la aeroport la un hotel folosind Uber și descoperă trasee și destinații populare. În funcție de orașul în care te afli, poți chiar să folosești aplicația pentru a te deplasa cu mijloace de transport în comun, cu biciclete sau trotinete și cu multe altele.

În plus, poți consulta tarifele Uber pentru pasageri și șoferi ca să afli cum să folosești platforma Uber pentru a câștiga bani conducând sau făcând livrări în Carbondale.

search
De unde?
Navigate right up
search
Încotro?

Rezervă servicii de transport privat în Carbondale cu Uber

Planifică-ți din timp serviciile de transport privat în Carbondale cu Uber. Comandă o cursă cu până la 30 de zile în avans, indiferent dacă ai nevoie de transport până la aeroport, dacă intenționezi să mergi la un restaurant sau dacă ai altă destinație.

search
Introdu locul de preluare
Navigate right up
search
Introdu destinația

Servicii de ridesharing în Carbondale

E simplu să te deplasezi prin Carbondale fără mașină, cu Uber. Găsește locuri de vizitat în zonă, apoi comandă o cursă la orice oră și în orice zi a săptămânii. Poți comanda o cursă pe loc sau pentru mai târziu, ca să fie gata când ești și tu gata. Indiferent dacă călătorești în grup sau pe cont propriu, poți folosi aplicația pentru a găsi o opțiune de cursă potrivită nevoilor tale.

Deschide aplicația Uber și introdu destinația pentru a începe să explorezi orașul Carbondale.

Alege cele mai bune moduri de deplasare în Carbondale

  • Taxi în Carbondale

    Poți considera Uber o variantă la taxiuri când te deplasezi prin Carbondale. Uber te scutește să cauți taxiuri, oferindu-ți posibilitatea de a comanda curse la cerere, la orice oră din zi și din noapte. Comandă o cursă de la aeroport la hotel, deplasează-te la restaurant sau vizitează alt loc. Alegerea e a ta. Deschide aplicația și introdu o destinație pentru a începe.

  • Transportul public în Carbondale

    Transportul public este o modalitate accesibilă de deplasare. În funcție de zonă, poți consulta traseele de autobuz sau de metrou din apropiere cu Uber Transit pentru a-ți planifica călătoriile. Deschide aplicația pentru a vedea dacă serviciul Uber Transit este disponibil în zona ta sau vizitează atracțiile din Carbondale folosind serviciile de ridesharing oferite de Uber.

  • Biciclete de închiriat în Carbondale

    Bicicleta este o modalitate ecologică de a te deplasa prin centrul unui oraș. În anumite orașe, Uber îți pune la dispoziție biciclete electrice. Deschide aplicația pentru a vedea dacă sunt disponibile biciclete în Carbondale. Apoi comandă de la unul dintre restaurantele populare pentru a-ți face plinul de energie după o zi de explorări. Dacă sunt disponibile biciclete în Carbondale, nu uita să porți cască și să respecți regulile de circulație în timpul deplasării.

1/3

Uber nu tolerează consumul de alcool sau de droguri de către șoferii parteneri care utilizează aplicația Uber. În cazul în care consideri că șoferul partener este sub influența drogurilor sau a alcoolului, cere-i să oprească imediat cursa.

În cazul vehiculelor comerciale, guvernul poate percepe taxe suplimentare pe lângă taxa de drum.

Există o serie de cerințe și reglementări specifice locului pe care utilizatorii trebuie să le cunoască atunci când folosesc Uber în țara ta. Accesează această pagină pentru a le citi.