Accesează direct conținutul principal

Nagoya: comandă o cursă. Călătorește. Explorează.

E simplu să planifici o cursă cu Uber. Compară mijloacele de transport și vezi ce evenimente sunt în apropiere.

Te îndrepți spre altă destinație? Vezi toate orașele în care este disponibil Uber.

Rezervă în avans o cursă cu Uber în Nagoya

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber în Nagoya. Comandă o cursă cu până la 30 de zile în avans, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/06/17.

Nagoya: alege o mașină

 • Fuji Taxi

  1-4

  Request a taxi from Fuji Taxi

 • MK Taxi

  1-4

  Request a taxi from MK Taxi

 • Taxi

  1-4

  Taxi

1/3

Aceeași aplicație, oriunde mergi

Oriunde călătorești, ai acces la aceleași funcții de care beneficiezi și acasă, inclusiv cele de siguranță, cum ar fi asistența non-stop, monitorizarea GPS și asistența în cazuri de urgență.

Colaborarea cu orașele

Relația noastră cu tine începe apăsând doar un buton. Cu orașele, e nevoie de mult mai mult. Scopul nostru este să fim un model pentru alții în ceea ce privește îmbunătățirea calității vieții și crearea unor orașe mai inteligente și mai eficiente pe viitor.

Uber Movement

Informațiile noastre anonime sunt trimise specialiștilor în urbanism și autorităților locale pentru a lua decizii informate privind infrastructura și transportul.

Siguranța rutieră

Ajutăm la prevenirea condusului sub influența alcoolului, încurajând oamenii să facă alegeri mai bune, care pot face traseele mai sigure pentru toți.

Susținem orașele

De la reducerea emisiilor de carbon la îmbunătățirea transportului public, parteneriatele noaste cu administrațiile locale creează orașe mai bune.

Uber does not tolerate the use of alcohol or drugs by drivers using the Uber app. If you believe your driver may be under the influence of drugs or alcohol, please have the driver end the trip immediately.

Commercial vehicles may be subject to additional state government taxes, which would be over and above the toll.”

Informații despre companie, inclusiv numărul de înregistrare, zilele de funcționare și programul, precum și informații de contact.

Acordul privind standardele agenției de turism

Tabelul privind serviciile de transport

Taxele pentru timpul de așteptare se vor aplica în cazul călătoriilor care încep după cinci minute de la sosirea mașinii la locul de preluare.