Accesează direct conținutul principal

Londra: comandă o cursă. Călătorește. Explorează.

E simplu să planifici o cursă cu Uber. Compară mijloacele de transport și vezi ce evenimente sunt în apropiere.

Te îndrepți spre altă destinație? Vezi toate orașele în care este disponibil Uber.

Rezervă în avans o cursă cu Uber în London

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber în London. Comandă o cursă cu până la 30 de zile în avans, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/06/19.

Londra: alege o mașină

 • UberX

  1-3

  Curse zilnice, accesibile ca preț

 • Green

  1-3

  Curse sustenabile în vehicule electrice

 • Uber Comfort

  1-3

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • EXEC

  1-3

  Curse zilnice de lux

 • UberXL

  1-5

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Lux

  1-3

  Lux şi stil la cel mai înalt nivel

1/6

Ghidul tău privind preluările de la aeroport

Află unde să te întâlnești cu șoferul și primește indicații detaliate pentru a găsi locul de preluare.

Aceeași aplicație, oriunde mergi

Oriunde călătorești, ai acces la aceleași funcții de care beneficiezi și acasă, inclusiv cele de siguranță, cum ar fi asistența non-stop, monitorizarea GPS și asistența în cazuri de urgență.

Colaborarea cu orașele

Relația noastră cu tine începe apăsând doar un buton. Cu orașele, e nevoie de mult mai mult. Scopul nostru este să fim un model pentru alții în ceea ce privește îmbunătățirea calității vieții și crearea unor orașe mai inteligente și mai eficiente pe viitor.

Uber Movement

Informațiile noastre anonime sunt trimise specialiștilor în urbanism și autorităților locale pentru a lua decizii informate privind infrastructura și transportul.

Siguranța rutieră

Ajutăm la prevenirea condusului sub influența alcoolului, încurajând oamenii să facă alegeri mai bune, care pot face traseele mai sigure pentru toți.

Susținem orașele

De la reducerea emisiilor de carbon la îmbunătățirea transportului public, parteneriatele noaste cu administrațiile locale creează orașe mai bune.

Uber does not tolerate the use of alcohol or drugs by drivers using the Uber app. If you believe your driver may be under the influence of drugs or alcohol, please have the driver end the trip immediately.

Commercial vehicles may be subject to additional state government taxes, which would be over and above the toll.”

Reține: unele curse către și dinspre aeroport pot, de asemenea, să includă o taxă care acoperă costurile minime pentru parcarea la aeroport. Dacă tariful dinamic este activ, prețul estimat va lua în considerare tarifele actuale.

From 25 January 2016, all trips starting and ending at London airports will be calculated at standard rates (time + distance) instead of a flat rate. A Clean Air Fee of £0.03 per mile will also be charged, including on minimum fare trips. Learn more about Uber’s Clean Air Plan in London..