Accesează direct conținutul principal

Lima: comandă o cursă. Călătorește. Explorează.

E simplu să planifici o cursă Uber. Compară mijloacele de transport și vezi ce se întâmplă în apropiere.

Te îndrepți spre altă destinație? Vezi toate orașele în care este disponibil Uber.

Rezervă în avans o cursă Uber în Lima

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă Uber în Lima. Comandă o cursă cu până la 30 de zile în avans, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2024/02/29.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Lima: alege o mașină

 • Premium

  1-4

  În parteneriat cu CMV

 • Uber Planet

  1-4

  Reduce your carbon footprint

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • UberX

  1-4

  Curse convenabile, de zi cu zi

 • UberGo

  1-4

  Cheaper rides with older or smaller cars

1/5

Aceeași aplicație, oriunde mergi

Oriunde călătorești, ai acces la aceleași funcții de care beneficiezi și acasă, inclusiv cele de siguranță, cum ar fi asistența non-stop, monitorizarea GPS și asistența în cazuri de urgență.

Cum colaborăm cu orașele

Relația noastră cu tine începe apăsând doar un buton. Cu orașele, e nevoie de mult mai mult. Scopul nostru este să fim un model pentru alții în ceea ce privește îmbunătățirea calității vieții și crearea unor orașe mai inteligente și mai eficiente pe viitor.

Siguranța rutieră

Ajutăm la prevenirea condusului sub influența alcoolului, încurajând oamenii să facă alegeri mai bune, care pot face traseele mai sigure pentru toți.

Susținem orașele

De la reducerea emisiilor de carbon la îmbunătățirea transportului public, parteneriatele noaste cu administrațiile locale creează orașe mai bune.

Uber nu tolerează consumul de alcool sau droguri de către șoferii care folosesc aplicația Uber. În cazul în care consideri că șoferul este sub influența drogurilor sau a alcoolului, cere-i să oprească imediat cursa.

În cazul mașinilor comerciale, guvernul poate percepe impozite suplimentare, care pot crește taxa de drum.

Uber are sediul în Țările de Jos, așa că băncile din țara în care folosești serviciul ar putea aplica unele taxe pentru operațiuni internaționale sau pentru conversie monetară. Tariful afișat în aplicația Uber nu include acele taxe.