Please enable Javascript
Doorgaan naar hoofdinhoud

Plan je rit naar luchthaven Rotterdam Airport

(Rotterdam The Hague Airport)

Voer een aantal gegevens in en we zoeken een rit voor je naar het vliegveld.

search
Waar vandaan?
Navigate right up
search
Waarheen?

Bereikbaarheid van luchthaven RTM

Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport? Uber neemt de stress weg bij het regelen van een bezorging. Of je nu een binnenlandse of internationale vlucht neemt, Uber heeft opties voor je, van privéritten tot premium auto's tot meer kosteneffectieve opties. In een paar snelle stappen kun je nu een rit aanvragen of er een reserveren voor later.

Luchthaventerminals RTM

Houd er rekening mee dat sommige luchtvaartmaatschappijen vanuit meerdere terminals vliegen. Bezoek de officiële luchthavenwebsite om te controleren op servicewijzigingen.

Je auto-opties richting RTM

Ophalen bij Rotterdam The Hague Airport (RTM)

Open je app om een rit aan te vragen

Zodra je er klaar voor bent, open je de Uber-app om een rit naar je bestemming aan te vragen. Kies de optie voor vervoer naar de luchthaven RTM die past bij het aantal personen waar je mee reist en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Volg de aanwijzingen in de app

Je krijgt direct in de app een routebeschrijving naar Rotterdam Airport-ophaalpunten. Ophaallocaties kunnen per terminal verschillen. Ophaalborden voor het delen van ritten (rideshare) vind je mogelijk ook op Rotterdam The Hague Airport.

Ga naar je chauffeur

Ga naar de RTM-ophaallocatie die je via de app is toegewezen. Houd er rekening mee dat deze locatie niet altijd bij de dichtstbijzijnde uitgang is. De naam van de chauffeur, het kenteken en de kleur van de auto worden weergegeven in de app. Controleer dit voordat je instapt. Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, kun je contact opnemen via de app.

Veelgestelde vragen over ophalen op luchthaven RTM

  • Voor internationale ritten raden we je aan om drie uur van tevoren naar het vliegveld te gaan. Controleer de geschatte reistijden wanneer je de ophaallocatie plant, zodat je op tijd op het vliegveld aankomt.

  • Je Uber-chauffeur brengt je naar de vertrekingang bij de terminal die je selecteert.

  • De kosten van een Uber-rit vanaf RTM Luchthaven is afhankelijk van factoren zoals het type rit dat je aanvraagt, de geschatte lengte en duur van de rit, tolgelden en de huidige vraag naar ritten.

    Je kunt een schatting van de prijs bekijken voordat je een aanvraag indient vóór gaan hierheen en voer je ophaallocatie en bestemming in. Wanneer je een rit aanvraagt, zie je de werkelijke prijs in de app op basis van realtime factoren.

  • Nee, maar je kunt andere opties voor het afleveren van ritten bekijken nadat je hierboven je ritgegevens hebt verstrekt.

  • De chauffeur heeft een routebeschrijving naar je bestemming (inclusief de snelste manier om er te komen), maar je kunt altijd een specifieke route aanvragen. Er kan tolgeld van toepassing zijn.

Bekijk andere luchthavens in de buurt van RTM

Vertrekt niet van RTM? Bekijk informatie over andere vliegvelden in de buurt.

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of activiteiten van Uber, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van impliciete of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en functies verschillen per land, regio en stad.