Please enable Javascript
Doorgaan naar hoofdinhoud

Home > Ride > Airports > DUB

Plan je rit naar luchthaven Dublin Airport

Tell us your trip details, then let us know when you need a ride. With Uber Reserve, you can request a ride up to 90 days ahead of time.

search
Vanaf welke locatie?
Navigate right up
search
Waarheen?

Getting to DUB Airport

Vliegen vanaf Dublin Airport? Met Uber hoef je je geen zorgen meer te maken over het regelen van je aankomst. Of je nu een binnenlandse of internationale vlucht hebt, Uber heeft opties voor je, van privéritten tot premium auto's en goedkopere opties. In een paar snelle stappen kun je nu een rit aanvragen of er een voor later reserveren.

DUB airline terminals

Sommige luchtvaartmaatschappijen vertrekken vanaf meerdere terminals. Ga naar de officiële DUB website van de luchthaven om te controleren of er vluchtwijzigingen zijn.

Your car options to DUB

Ophalen bij Dublin Airport (DUB)

Open je app om een rit aan te vragen

Zodra je er klaar voor bent, open je de Uber-app om een rit naar je bestemming aan te vragen. Kies de optie voor vervoer naar de luchthaven DUB die past bij het aantal personen waar je mee reist en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Volg de aanwijzingen in de app

Je krijgt direct in de app een routebeschrijving naar Dublin Airport-ophaalpunten. Ophaallocaties kunnen per terminal verschillen. Ophaalborden voor het delen van ritten (rideshare) vind je mogelijk ook op Dublin Airport.

Ga naar je chauffeur

Ga naar de DUB-ophaallocatie die je via de app is toegewezen. Houd er rekening mee dat deze locatie niet altijd bij de dichtstbijzijnde uitgang is. De naam van de chauffeur, het kenteken en de kleur van de auto worden weergegeven in de app. Controleer dit voordat je instapt. Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, kun je contact opnemen via de app.

Top questions about DUB Airport

  • We raden je aan om 3 uur van tevoren naar het vliegveld te gaan voor internationale reizen. Reserveer van tevoren een rit om wachttijden te minimaliseren. Je kunt je rit zelfs opslaan in je Uber-account, zodat je alles overzichtelijk op een rij hebt wat betreft afzetten en ophalen.

  • De chauffeur brengt je naar de ingang van de vertrekhal van de terminal die je selecteert.

  • De prijs van een rit via Uber naar (of van) luchthaven DUB is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type rit dat je aanvraagt, de geschatte afstand en duur van de rit, tolgelden en de huidige vraag naar ritten.

    Voordat je een rit aanvraagt, kun je hier je ophaallocatie en bestemming invoeren en dan tonen we je een prijsschatting. Als je vervolgens een rit aanvraagt, zie je de daadwerkelijke prijs in de app, gebaseerd op de van toepassing zijnde factoren.

  • Ja. Meer informatie vind je DUB op onze ophaalpagina van de luchthaven.

  • Ja. Ga naar onze taxipagina voor meer informatie over hoe je een taxi kunt aanvragen via Uber.

  • De chauffeur heeft een routebeschrijving naar je bestemming (inclusief de snelste manier om er te komen), maar je kunt altijd een specifieke route voorstellen. Er kunnen tolgelden van toepassing zijn.

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of activiteiten van Uber, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van impliciete of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en functies verschillen per land, regio en stad.