Doorgaan naar hoofdinhoud

Hong Kong International Airport (hkg)

Zoek je een alternatief voor de Hong Kong Airport-shuttle of taxi? Met de vertrouwde Uber-app kom je altijd op bestemming aan, of je nu van Hong Kong Airport naar Kowloon City gaat of van Disneyland naar Hong Kong Airport. Vraag met één tik op de knop een rit van of naar HKG aan.

1 Sky Plaza Rd, Chek Lap Kok, Hongkong
+852 2181-8888

Reserveer vooraf een rit met Uber op Hong Kong International Airport

Leg je plannen vandaag nog vast door een rit met Uber naar Hong Kong International Airport te reserveren. Vraag tot dertig dagen voor je vlucht een rit aan, op elk moment van de dag en op elke dag van het jaar.
Bestemming
Datum en tijd kiezen

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/29.

Reserve is mogelijk niet beschikbaar voor jouw ophaallocatie

Een slimmere manier van reizen

Vraag overal ter wereld een rit aan

Met één tik op de knop heb je toegang tot vliegveldvervoer op meer dan vijfhonderd belangrijke locaties.

Voel je gelijk thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij je niet door een onbekende stad hoeft te navigeren.

Voel je thuis via Uber

Gebruik al je favoriete functies, zoals realtime tarieven en contactloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Manieren om te rijden in het gebied

 • Flash

  Match with the closest Taxi or UberX

 • Taxi

  Match with the closest Taxi

 • Comfort

  Extra legroom with top rated driver-partners

1/3

Ophalen bij Hong Kong Airport (HKG)

Vraag een rit aan wanneer je klaar bent om te vertrekken

Heb je een groep van vier passagiers of minder? Vraag om UberX of Black. Groepen met vijf of zes passagiers of groepen met extra bagage gebruiken UberXL.

Verlaat de aankomsthal

Wil je weten waar de dichtstbijzijnde ophaallocatie is? Als je in aankomsthal A bent, kies je parkeergarage 4. Als je in aankomsthal B bent, kies je parkeergarage 1. Bekijk de onderstaande plattegrond om te zien waar je naartoe moet.

Zoek je Uber-chauffeur

Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, neem dan contact op via de app.

Kaart van Hong Kong Airport

Hong Kong Airport is verdeeld in Terminal 1 en 2.

Verbonden blijven op Hong Kong Airport

Verbinding maken met wifi

Je kunt in alle passagiersterminals verbinding maken met gratis wifi. Selecteer HKAirport Free WiFi in de lijst met wifinetwerken, start je internetbrowser en volg de instructies.

Simkaarten en pocket wifi

Koop een lokale simkaart of huur een pocket wifi in de volgende winkels en bij de volgende balies:

 • Counter A01, Crazyegg
 • Counter A05, SONGWIFI
 • Counter A08, Uroaming
 • Counter A09, Banana Wifi
 • Counter A12a, VisonData
 • Counter A16, WiFiBB

Meer informatie

Rijden met Uber?

Wil je bijvoorbeeld weten waar je passagiers moet ophalen en wat de lokale regels zijn? Ontdek hoe je ritten naar en vanaf de luchthaven nog beter kunt laten verlopen.

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.

Bezoekersinformatie Hong Kong Airport

Hong Kong Airport, ook bekend als Chek Lap Kok Airport, is een van de drukste passagiersvliegvelden ter wereld. Elk jaar reizen meer dan 72 miljoen passagiers door Hongkong.

Hong Kong Airport-terminals

Het vliegveld heeft twee terminals die gescheiden zijn door het MTR-station. Terminal 1 is de thuishaven van een groot aantal luchtvaartmaatschappijen, terwijl Terminal 2 vooral is ingericht voor budgetmaatschappijen. Gebruik de onderstaande informatie om je reis te plannen.

Terminal 1

Terminal 1 is voor aankomsten en vertrekken.

Terminal 2

Terminal 2 is alleen bedoeld om in te checken en om vertrekkende passagiers te helpen, zonder gates of aankomstfaciliteiten. Alle passagiers die hebben ingecheckt bij Terminal 2, worden via een metrosysteem vervoerd naar de vertrekgates bij Terminal 1.

Activiteiten op Hong Kong Airport

Hong Kong Airport biedt een overvloed aan leuke activiteiten. Reizigers die zin hebben iets leuks te ondernemen, kunnen naar het Aviation Discovery Centre, golfen bij de Greenlive-golfclub (binnen) of naar de UA IMAX @ Airport en I-Sportsarcade. Hong Kong Airport biedt voor eten en drinken een groot aantal keuzes, van cafés tot fastfood en van Frans tot Aziatisch.

Geld wisselen op Hong Kong Airport

Op Hong Kong Airport vind je verschillende Global Exchange-geldwisselbalies waar je je geld kunt wisselen.

Hotels in de buurt van Hong Kong Airport

Er zijn een paar hotels op loopafstand van het vliegveld, of ze zijn te bereiken met een korte rit in de shuttlebus. Als je besluit om naar de stad te gaan, vind je hotels en accommodaties op een klein stukje rijden.

Bezienswaardigheden in de buurt van Hong Kong Airport

 • Lantau Country Park
 • Lantau Trail
 • Ngong Ping 360-kabelbaan
 • Tian Tan Buddha
 • Wisdom Path

Meer informatie over Hong Kong Airport (HKG) vind je hier.

Facebook
Instagram
Twitter

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.