Doorgaan naar hoofdinhoud

Paris-Charles de Gaulle Airport (CDG)

Of je nu van CDG onderweg bent naar Parijs of andersom, met Uber kom je er gegarandeerd.

95700 Roissy-en-France, France
+33 1-70-36-39-50

Een slimmere manier van reizen

Vraag overal ter wereld een rit aan

Met één tik op de knop heb je toegang tot vliegveldvervoer op meer dan vijfhonderd belangrijke verkeershubs.

Voel je gelijk thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij niet door een onbekende stad hoeft te navigeren.

Voel je thuis met Uber

Gebruik al je favoriete opties, zoals realtime tarieven en contactloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Manieren om te rijden in het gebied

 • UberX

  1

  Affordable, everyday rides

 • Berline

  1

  Premium rides in luxury cars

1/2

Hoe krijg je een rit via Uber vanaf het vliegveld?

Open je app om een rit aan te vragen

Zodra je er klaar voor bent, open je de app om een rit aan te vragen. Kies de optie die past bij het aantal personen waar je mee bent en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Volg de aanwijzingen in de app

Je krijgt direct in de app een routebeschrijving naar je ophaalpunt. Op de luchthaven staan mogelijk ook borden.

Ga naar je chauffeur

Ga naar de ophaallocatie die je via de app is toegewezen. Houd er rekening mee dat deze locatie niet altijd bij de dichtstbijzijnde uitgang is. Als je de chauffeur niet kunt vinden, neem dan contact op via de app.

Tips voor Charles de Gaulle Airport

Wifi op Charles de Gaulle

Via de wifiservice van CDG Airport kun je gebruikmaken van gratis onbeperkte internettoegang. Heb je een nog snellere verbinding nodig, dan zijn er ook opties voor Premium-wifi beschikbaar.

Parkeren op Charles de Gaulle

Op Charles de Gaulle zijn veel parkeermogelijkheden, zoals ophaal- en afzetgebieden, en kort en lang parkeren. Op CDG zijn ook pendeldiensten beschikbaar van de parkings naar het vliegveld.

Bagageopslag op Charles de Gaulle Airport

In de bagagedepots van CDG kun je je bagage per uur of per dag opslaan, al naar gelang je planning of reisschema.

Veelgestelde vragen van passagiers

Meer informatie

Rijden met Uber?

Wil je bijvoorbeeld weten waar je passagiers moet ophalen en wat de lokale regels zijn? Ontdek hoe je ritten naar en vanaf de luchthaven nog beter kunt laten verlopen.

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.

Wat is er te doen in de terminals van Charles de Gaulle?

Uber is de ideale keuze voor reizigers die aankomen op of vertrekken van CDG Airport. Charles de Gaulle Airport (ook wel bekend onder de naam Roissy Airport) is de grootste internationale luchthaven van Frankrijk. Of je nu onderweg bent naar Disneyland of naar de stad Parijs, dit is een handige optie voor internationale en binnenlandse reizigers. Charles de Gaulle Airport bevindt zich circa 25 kilometer ten noorden van Parijs, waarmee deze luchthaven een uitstekende optie is voor bezoekers van de historische Franse hoofdstad, evenals voor reizigers naar de regio Parijs.

Charles de Gaulle Airport-terminals

Charles de Gaulle Airport heeft drie passagiersterminals: T1, T2 en T3.

CDG Terminal 1

Onder meer de volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Terminal 1:

 • Aegean
 • Malaysia
 • Qatar

CDG Terminal 2

Terminal 2 is onderverdeeld in zeven subterminals: 2A tot en met 2G. Hier is het TGV-RER-treinstation Aéroport Charles de Gaulle 2 gehuisvest. De volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Terminal 2:

 • Air France
 • British Airways
 • Cathay Pacific

CDG Terminal 3

Onder andere deze luchtvaartmaatschappij opereert vanuit Terminal 3:

 • Jordan Aviation

Eten op Charles de Gaulle Airport

Van luxe fastfood tot koffie, de restaurants op CDG Airport bieden haast alles, van Franse favorieten tot internationale klassiekers. Naar wat voor culinaire ervaring je ook op zoek bent, in de restaurants op Charles de Gaulle Airport vind je het gegarandeerd.

Je weg vinden op Charles de Gaulle Airport

Met CDGVAL kun je je tussen de verschillende terminals van Charles de Gaulle en twee van de parkeerterreinen laten vervoeren. Bovendien is er een busstation en een pendeldienst aanwezig. Je kunt ook via Terminal 2 en 3 rechtstreeks naar Parijs reizen met de B-lijnen van de RER.

Wat kun je doen op Charles de Gaulle Airport?

Of je nu op zoek bent naar wijn en sterke drank, cosmetica of souvenirs van je reis naar Parijs, in de winkels van CDG Airport vind je zeker wat van je gading. Je kunt bij Chanel of Swarovski terecht voor sieraden en horloges, en bij Prada, Dior, Gucci en vele andere wereldberoemde namen op modegebied voor de laatste mode. Op Charles de Gaulle Airport is ook een aantal interactieve speelplaatsen, of Gulli-zones, aanwezig voor kinderen, evenals gebedsruimten en luchthavenlounges om te ontspannen.

Hotels op Charles de Gaulle Airport

In Terminal 2 bevinden zich twee hotels, wat ideaal is voor als je laat op de dag of in de vroege uurtjes arriveert. Iets verder weg is er een ruim aanbod aan goedkope en luxe hotels in de omgeving van Roissy, waar Charles de Gaulle Airport is gelegen. Parijs zelf biedt een enorme variëteit aan accommodaties voor elk type reiziger, ongeacht je budget.

Bezienswaardigheden rond Paris-Charles de Gaulle Airport

Als je een tussenstop maakt op Charles de Gaulle Airport en je hebt genoeg tijd om naar het centrum van Parijs te gaan (daar moet je op zijn minst ongeveer zes uur voor uittrekken), zijn er talrijke historische bezienswaardigheden die je kunt gaan bekijken. Er rijdt op regelmatige tijden een pendeldienst tussen CDG en het centrum van Parijs.

 • Arc de Triomphe
 • Champs-Élysées
 • Eiffeltoren
 • Museum het Louvre
 • De Notre-Dame
 • Paleis van Versailles

Meer informatie over Paris-Charles de Gaulle Airport vind je hier.

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.