Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Kom deg rundt i Santiago de Querétaro

Planlegger du å reise til Santiago de Querétaro? Enten du er turist eller fastboende, kan denne veiledningen hjelpe deg med å få mest mulig ut av opplevelsen din i Santiago de Querétaro. Reis fra flyplassen til et hotell med Uber og oppdag populære ruter og destinasjoner. Avhengig av byen du er i, kan du til og med bruke appen til å reise med blant annet offentlig transport, sykler eller sparkesykler.

I tillegg kan du sjekke ut Uber-priser for passasjerer og sjåfører og finne ut hvordan du kan få betalt for kjøring eller levering i med UberSantiago de Querétaro.

search
Hvor fra?
Navigate right up
search
Hvor hen?

Reserver en bil i Santiago de Querétaro med Uber

Bestill en bil på forhånd med Uber i Santiago de Querétaro. Be om en tur når som helst opptil 90 dager i forveien, enten du trenger transport til Querétaro Intercontinental Airport, vil spise på favorittrestauranten din eller noe helt annet.

search
Skriv inn hentested
Navigate right up
search
Angi destinasjon

Samkjøring i Santiago de Querétaro

Med Uber er det enkelt å reise rundt i Santiago de Querétaro uten bil. Finn steder å besøke, og be deretter om en tur når som helst. Du kan be om en tur i sanntid eller på forhånd, slik at skyssen din er klar når du er trenger den. Uansett om du reiser i en gruppe eller alene, kan du bruke appen til å finne et reisealternativ som passer behovene dine.

Åpne Uber-appen og angi destinasjonen for å begynne å utforske Santiago de Querétaro.

Biltjeneste til flyplassen i Santiago de Querétaro-området

Når reisen din i Santiago de Querétaro fører deg til en flyplass fra et nabolag eller et annet sted, kan du åpne appen og be om en tur når som helst. Trykk nedenfor på navnet til en flyplass i nærheten for å finne ut hvordan du kan bruke Uber til å bestille en bil til ankomst- eller avgangsterminalen. Bruk lenken til flyplassens nettside hvor du blant annet finner ut hvor sjåføren henter deg og hvor mye turen koster.

Velg de beste transportalternativene i Santiago de Querétaro

  • Taxi i Santiago de Querétaro

    Vurder Uber som et alternativ til taxi når du reiser i Santiago de Querétaro. Med Uber kan du slippe å praie taxier og heller be om turer på forespørsel – hele døgnet. Be om en reise fra en flyplass til et hotell, dra til en restaurant eller besøk et annet sted. Valget er ditt. Åpne appen og angi en destinasjon for å komme i gang.

  • Offentlig transport i Santiago de Querétaro

    Det er rimelig å reise med offentlig transport. Avhengig av området du er i, kan du se nærliggende buss- eller undergrunnsruter med Uber Transit, noe som gjør det enklere planlegge reiser. Åpne appen for å se om Uber Transit er tilgjengelig i nabolaget ditt, eller besøk populære steder i Santiago de Querétaro med samkjøring med Uber.

  • Sykkelutleie i Santiago de Querétaro

    Sykling er en miljøvennlig måte å komme seg rundt i byer på. I utvalgte byer kan du finne og bruke elsykler med Uber. Åpne appen for å se om sykler er tilgjengelige i Santiago de Querétaro. Hvis sykler er tilgjengelige i Santiago de Querétaro, må du huske å bruke hjelm og følge trafikkreglene.

1/3

Uber tolererer ikke at sjåfører som bruker Uber-appen, nyter alkohol eller narkotika. Hvis du tror at sjåføren kan være påvirket av narkotika eller alkohol, må du be sjåføren om å avslutte reisen umiddelbart.

Yrkeskjøretøy kan være underlagt ytterligere offentlige avgifter, som kan være i tillegg til og høyere enn bompenger.

Prices are shown in Mexican pesos (MXN).