Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Kom deg rundt i San Angelo i TX

Planlegger du å reise til San Angelo? Enten du er turist eller fastboende kan denne veiledningen hjelpe deg med å få mest mulig ut av opplevelsen din i San Angelo. Reis fra San Angelo Regional Airport-Mathis Field til Courtyard San Angelo med Uber, og oppdag populære ruter og destinasjoner. Avhengig av byen du er i, kan du til og med bruke appen til å reise med blant annet offentlig transport, sykler eller sparkesykler.

I tillegg kan du sjekke ut Uber-priser for passasjerer og sjåfører og finne ut hvordan du kan få betalt for kjøring eller levering i San Angelo med Uber.

search
Hvor fra?
Navigate right up
search
Hvor hen?

Reserver en bil i San Angelo med Uber

Bestill en bil på forhånd med Uber i San Angelo. Be om en tur når som helst opptil 90 dager i forveien, enten du trenger transport til San Angelo Regional Airport-Mathis Field, vil spise på favorittrestauranten din eller noe helt annet.

search
Skriv inn hentested
Navigate right up
search
Angi destinasjon

Samkjøring i San Angelo

Med Uber er det enkelt å reise rundt i San Angelo uten bil. Finn steder å besøke, og be deretter om en tur når som helst. Du kan be om en tur i sanntid eller på forhånd, slik at skyssen din er klar når du er trenger den. Uansett om du reiser i en gruppe eller alene, kan du bruke appen til å finne et reisealternativ som passer behovene dine.

Åpne Uber-appen og angi destinasjonen for å begynne å utforske San Angelo.

Biltjeneste til flyplassen i San Angelo-området

Når reisen din i San Angelo fører deg til en flyplass fra et nabolag eller et annet sted, kan du åpne appen og be om en tur når som helst. Trykk nedenfor på navnet til en flyplass i nærheten for å finne ut hvordan du kan bruke Uber til å bestille en bil til ankomst- eller avgangsterminalen. Bruk lenken til flyplassens nettside hvor du blant annet finner ut hvor sjåføren henter deg og hvor mye turen koster.

Velg de beste transportalternativene i San Angelo

  • Taxi i San Angelo

    Vurder Uber som et alternativ til taxi når du reiser i San Angelo. Med Uber kan du slippe å praie taxier og heller be om turer på forespørsel – hele døgnet. Du kan be om reiser fra San Angelo Regional Airport-Mathis Field, besøke Carlsbad eller angi et annet sted. Åpne appen og angi en destinasjon for å komme deg rundt i San Angelo.

  • Offentlig transport i San Angelo

    Det er rimelig å reise med offentlig transport. Avhengig av området du er i, kan du se nærliggende buss- eller undergrunnsruter med Uber Transit, noe som gjør det enklere planlegge reiser. Åpne appen for å se om Uber Transit er tilgjengelig i nabolaget ditt, eller besøk populære steder i San Angelo med samkjøring med Uber.

  • Sykkelutleie i San Angelo

    Sykling er en miljøvennlig måte å komme seg rundt i byer på. I utvalgte byer kan du finne og bruke elsykler med Uber. Åpne appen for å se om sykler er tilgjengelige i San Angelo, og bestill deretter fra populære restauranter for å få nye krefter etter en dag med utforskning. Hvis sykler er tilgjengelige i San Angelo, må du huske å bruke hjelm og følg trafikkreglene.

1/3

Uber tolererer ikke at sjåfører bruker alkohol eller narkotika når de bruker Uber-appen. Be sjåføren om å avbryte turen umiddelbart hvis du tror at vedkommende er under påvirkning av narkotika eller alkohol.

Yrkeskjøretøy kan være underlagt ytterligere offentlige avgifter som kan komme i tillegg til bompenger.

Det finnes en rekke stedsspesifikke krav og forskrifter som brukere må være kjent med når de bruker Uber i landet ditt. Du finner mer informasjon på denne siden.