Please enable Javascript
Ugrás a fő tartalomra

Közlekedés – Sparks

Sparks területén szeretnél utazni? Akár látogató, akár helyi lakos vagy, ez az útmutató segít abban, hogy a lehető legjobban kihasználhasd Sparks lehetőségeit. Utazz a repülőtérről a szállodába az Uberrel, és fedezd fel a népszerű útvonalakat és úti célokat.

search
Honnan?
Navigate right up
search
Hová?

Foglalj autós szolgáltatást Sparks területén az Uberrel

Foglalj előre autós szolgáltatást az Uberrel Sparks területén. Bármikor igényelhetsz fuvart akár 90 nappal előre, mindegy, hogy a repülőtérre (Reno-Tahoe International Airport) szeretnél eljutni, a kedvenc éttermedet tervezed meglátogatni, vagy máshol akad dolgod.

search
Felvételi hely megadása
Navigate right up
search
Úti cél megadása

Fuvarmegosztás Sparks területén

Az Uberrel könnyedén közlekedhetsz Sparks területén autó nélkül. Találd ki, milyen helyeket szeretnél meglátogatni a környéken, majd igényelj fuvart a hét bármely napján, bármilyen időpontban. Igényelhetsz fuvart valós időben, vagy előre is foglalhatsz, így a fuvarod készen áll, amikor indulni szeretnél. Akár csoportosan, akár egyedül utazol, az alkalmazásban megtalálhatod az igényeidnek megfelelő fuvarlehetőséget.

Nyisd meg az Uber alkalmazást, és add meg az úti célodat, hogy elkezdhesd Sparks felfedezését.

Reptéri autós szolgáltatás Sparks területén

Ha Sparks területén a repülőtérre szeretnél eljutni valamelyik városrészből, nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart a nap bármely szakában. Koppints egy közeli repülőtér nevére, hogy megtudd, hogyan vehetsz igénybe autós szolgáltatást az Uberrel az érkezésekhez és indulásokhoz. A kapcsolódó repülőtéri oldalon többek között megtudhatod, hogy hol találkozhatsz a sofőröddel, amikor felvesz, és hogy mennyibe fog kerülni a fuvar.

Válaszd ki a legjobb közlekedési lehetőségeket Sparks területén

  • Taxi Sparks területén

    Jusson eszedbe az Uber a taxik alternatívájaként, ha Sparks területén utazol. Az Uberrel azonnal igényelhetsz fuvart a napszaktól függetlenül, így nem kell taxiknak integetned. Igényelj fuvart a repülőtérről a szállodába, keress fel egy éttermet, vagy látogass el egy másik helyre. Te döntesz. Nyisd meg az alkalmazást, és add meg az úti célodat a kezdéshez.

  • Tömegközlekedés Sparks területén

    Tömegközlekedéssel megfizethető az utazás. Az adott területtől függően az Uber Transit segítségével megnézheted a közeli busz- vagy metrójáratokat, hogy könnyebben megtervezhesd az utadat. Nyisd meg az alkalmazást, és nézd meg, hogy elérhető-e az Uber Transit a környékeden, vagy keresd fel Sparks népszerű helyeit fuvarmegosztással az Uber segítségével.

  • Bérelhető biciklik Sparks területén

    Biciklivel környezetbarát módon közlekedhetsz a városközpontban. Egyes városokban elektromos kerékpárokat is találhatsz és használhatsz az Uberrel. Az alkalmazásban megnézheted, hogy Sparks területén elérhetők-e a biciklik. Ha elérhetők a biciklik Sparks területén, biciklizés közben ne feledkezz meg a sisak használatáról, és tartsd be a közlekedési szabályokat.

1/3

Az Uber szigorúan tiltja, hogy az Uber alkalmazással dolgozó sofőrök alkoholt vagy kábítószert fogyasszanak munka közben. Ha szerinted a sofőröd kábítószer vagy alkohol hatása alatt áll, azonnal szakítsd meg az utazást.

A haszongépjárművekre további, az állam kormánya által kivetett adók is vonatkozhatnak az útdíjon felül.

After the driver has ended the trip, please report any feedback when rating your trip in the Uber app, emailing customercomplaints@uber.com, visiting help.uber.com, or calling 800-664-1378.

An airport surcharge of $1 is added to your fare if you’re being picked up at Reno-Tahoe International Airport.