Ugrás a fő tartalomra

Philadelphia: Fuvarigénylés. Utazás. Városnézés.

Az Uberrel könnyedén megtervezheted az utadat. Összehasonlíthatod a különböző utazási lehetőségeket, és láthatod, mi történik a környéken.

Máshová mennél? Megnézheted, mely városokban veheted igénybe az Ubert.

Philadelphia: fuvarigénylés

 • UberX

  1-3

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

 • Comfort

  1-3

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • UberXL

  1-5

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

 • Hourly

  1-3

  Request a ride by the hour to get around in a dedicated car

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Pool

  1-2

  Megosztott fuvarok – a legolcsóbb opció

1/6

Reptéri felvétel – Philadelphiai nemzetközi repülőtér

Megtudhatod, hol találkozhatsz a sofőröddel, és részletesen elmagyarázzuk, hogyan jutsz el a felvételi helyre.

Bárhol is jársz, az alkalmazás ugyanaz marad

Ugyanazokat a szolgáltatásokat veheted igénybe otthon, mint utazás közben – például a nonstop ügyfélszolgálatot, a GPS-nyomkövetést és a segélyhívást.

A városok mint partnereink

Veled a kapcsolatunk többnyire néhány koppintásra korlátozódik, ám a városokkal jóval szorosabb az együttműködésünk. Célunk, hogy példát mutassunk másoknak: hogyan lehet javítani az életminőséget, és hogyan lehetnek a jövő városai logikusabbak és hatékonyabbak.

Uber Movement

Az anonimizált adatainkat megosztjuk a várostervezőkkel és a helyi vezetőkkel, hogy tájékozottabb döntéseket hozhassanak az infrastruktúrával és a tömegközlekedéssel kapcsolatban.

Közúti biztonság

Ha arra ösztönözzük az embereket, hogy döntsenek felelősségteljesen, és ne üljenek a volán mögé tudatmódosító szer hatása alatt, azzal mindenki számára biztonságosabbá tehetjük a közlekedést.

A városok támogatása

A helyi önkormányzatokkal együttműködve jobbá tesszük a városokat – többek között csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátást és népszerűsítjük a tömegközlekedést.

Az Uber szigorúan tiltja, hogy az Uber alkalmazással dolgozó sofőrök alkoholt vagy kábítószert fogyasszanak munka közben. Ha szerinted a sofőröd kábítószer vagy alkohol hatása alatt áll, azonnal szakítsd meg az utazást.

A haszongépjárművekre további, az állam kormánya által kivetett adók is vonatkozhatnak az útdíjon felül.

Miután a sofőr teljesítette a fuvart, szívesen vesszük visszajelzésedet, amikor az Uber alkalmazásban értékeled a fuvart; írhatsz a customercomplaints@uber.com e-mail-címre, megnyithatod a help.uber.com webhelyet, vagy felhívhatod a 800-664-1378-as telefonszámot.

A Philadelphia megye területén kívül induló vagy végződő pennsylvaniai utak esetén panaszodat a Pennsylvaniai Közüzemi Bizottság ügyfélszolgálati irodájának (PA Public Utility Commission’s Bureau of Consumer Services) jelezheted a 800­-692-­7380-7380 számon vagy a http://www.puc.pa.gov/contact_us.aspx oldalon­.

A PHL repülőtérről induló UberX-, UberXL-, UberPool- és SUV-fuvarokat 3 USD reptéri pótdíj terheli. A PHL repülőtérről induló Black-fuvarokat 1,50 USD reptéri pótdíj terheli. A PHL repülőtérre tartó UberX-, UberXL- és UberPool-fuvarokat 2,50 USD reptéri pótdíj terheli. A Pennsylvania területén, Philadelphián kívülről induló UberX-, UberXL- és UberPool-fuvarokat a fuvardíj 1%-ának megfelelő pennsylvaniai pótdíj terheli.

A Dél-New Jersey-i UberX-fuvardíjakkal kapcsolatos további információt a http://www.uber.com/cities/new-jersey oldalon találsz. A Philadelphia városából induló utazások esetén a Philadelphiai Parkolási Hatóságnál (Philadelphia Parking Authority) a 215-683-9600 telefonszámon vagy a TLDEnforcement@Philapark.org címre írt e-mailben tehetsz panaszt.