Ugrás a fő tartalomra

Lima: Fuvarigénylés. Utazás. Városnézés.

Az Uberrel könnyedén megtervezheted az utadat. Összehasonlíthatod a különböző utazási lehetőségeket, és láthatod, mi történik a környéken.

Máshová mennél? Megnézheted, mely városokban veheted igénybe az Ubert.

Foglalj fuvart előre az Uberrel Lima városában

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel Lima városában. Igényelj fuvart akár 30 nappal előre az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2024/02/23.

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Lima: fuvar kiválasztása

 • Prémium

  1-4

  A CMV -vel együttműködve

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Uber Planet

  1-4

  Reduce your carbon footprint

 • UberX

  1-4

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

 • UberGo

  1-4

  Cheaper rides with older or smaller cars

1/5

Bárhol is jársz, az alkalmazás ugyanaz marad

Ugyanazokat a szolgáltatásokat veheted igénybe otthon, mint utazás közben – például a nonstop ügyfélszolgálatot, a GPS-nyomkövetést és a segélyhívást.

A városok mint partnereink

Veled a kapcsolatunk többnyire néhány koppintásra korlátozódik, ám a városokkal jóval szorosabb az együttműködésünk. Célunk, hogy példát mutassunk másoknak: hogyan lehet javítani az életminőséget, és hogyan lehetnek a jövő városai intelligensebbek és hatékonyabbak.

Közlekedésbiztonság

Ha arra ösztönözzük az embereket, hogy döntsenek felelősségteljesen, és ne üljenek a volán mögé tudatmódosító szer hatása alatt, azzal mindenki számára biztonságosabbá tehetjük a közlekedést.

A városok támogatása

A helyi önkormányzatokkal együttműködve jobbá tesszük a városokat – többek között csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátást és népszerűsítjük a tömegközlekedést.

Az Uber szigorúan tiltja, hogy az Uber alkalmazással dolgozó sofőrök alkoholt vagy kábítószert fogyasszanak munka közben. Ha szerinted a sofőröd kábítószer vagy alkohol hatása alatt áll, azonnal szakítsd meg az utazást.

A haszongépjárművekre további, az állam kormánya által kivetett adók is vonatkozhatnak az útdíjon felül.

Az Uber központja Hollandiában van, ezért a nemzetközi kezelési, illetve devizaátváltási díjakat levonhatják a bankok abban az országban, ahol használod a szolgáltatást. Az Uber alkalmazásban megjelenített fuvardíj nem tartalmazza azokat a díjakat.